Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtok valami olcsó 2 ütemű robogóba való olajat ami nem Arol 2T ? Kb 1500 ft legyen literje.
Jó bele a Transoil!
Sziasztok!Érdekelne tapasztalat ferodo fékfolyadékról jó,nemjó, érdemes megvenni?
Na igen, meg Kuwaiti olaj, szóval annyira nem lehet rossz sem.
a tapasztalatom szerint ár-érték arányban a legjobb a piacon...
Már nekem is. SBK 10W50
nekem az van , és az is lesz tavasszal...
Köszönöm Cimbi! Beszélek vele, mert Q8-at akarok a gépbe.
mail ment...
Ha átdobod mail-ben akkor megköszönöm...
ha nem találod meg, esetleg meg tudom adni
Köszi, megkeresem a számát valahol...
hívd fel telefonon , mostanában nem láttam erre...
R6Rider merre jársz?
Valakinek nem kell MOTOREX 10W/60 motorolaj van 4 liter.
LC4-be esetleg valakinek? 16.000 Forint a 4 Liter.
Boltba már 5.000.- fölött adják asszem Literjét..
Ha valakit érdekel csörögjön rám.
hetven-624-nyolc-666
akkor hívom a szállítót thx
Önnek egy új csomagja érkezett.
Motul RBF600-at keresek jóárasítva, ki tud?
Sziasztok!
Honda CR250-be szeretném lecserélni a váltóolajat. Motul Transoil Expertet néztem bele. Valakinek van tapasztalata vele? Jófajta olaj vagy inkább be kell ruházni a drágább Motul factory line-ra? Mindkettő 10W40. Köszönöm aki válaszol!
erre nem is gondoltam. te tény hogy karámiának más a hőtágulása... háááát....
Emlékszem amikor áttértem mol dynamic-re, megkérdeztem egy ismerőst aki kenéstehcnikával foglalkozik hogy mi a véleménye ezekről a csoda cuccokról. Kb annyit mondott, hogy egy olyan jó állapotú blokkhoz mint ami nekem van, és egy ilyen csúcs minőségű olajhoz ne öntögessek semmit. Az olajban már bele van rakva minden ami fontos :)
Egyébként a felrakódott kerámia már önmagában is érdekes mert a kerámia motornak épp az a lényege, hogy nincs hőtágulás így ha a dugó tágul vagy összemegy akkor ledobja magáról a réteget....annak idején a slick teflonréteget vitt fel és az nagyjából úgy tágult mint a fém így nem is volt gond csak egy idő után foltokban levált így a kompresszió csökkent a kezdeti javulás után.
Na ez az. Ha beválik szerencse, de ha nem akkor ki áll jót ezért?
állítólag nem tömődik el... még azért valami független szakitól megkérdezem, iagz nem nagy összeg, deha behal a gép tőle az már elég komoly dellába kerül
Nekem 14-15ezernél kicsit füstöl a gép (ha állva cibálom, menet közben nem látszik, vagy terhelésen lehet nem is), és gondoltam hátha segít valamelyest...