Valakinek nem kell MOTOREX 10W/60 motorolaj van 4 liter.
LC4-be esetleg valakinek? 16.000 Forint a 4 Liter.
Boltba már 5.000.- fölött adják asszem Literjét..
Ha valakit érdekel csörögjön rám.
hetven-624-nyolc-666
Sziasztok!
Honda CR250-be szeretném lecserélni a váltóolajat. Motul Transoil Expertet néztem bele. Valakinek van tapasztalata vele? Jófajta olaj vagy inkább be kell ruházni a drágább Motul factory line-ra? Mindkettő 10W40. Köszönöm aki válaszol!
Emlékszem amikor áttértem mol dynamic-re, megkérdeztem egy ismerőst aki kenéstehcnikával foglalkozik hogy mi a véleménye ezekről a csoda cuccokról. Kb annyit mondott, hogy egy olyan jó állapotú blokkhoz mint ami nekem van, és egy ilyen csúcs minőségű olajhoz ne öntögessek semmit. Az olajban már bele van rakva minden ami fontos :)
Egyébként a felrakódott kerámia már önmagában is érdekes mert a kerámia motornak épp az a lényege, hogy nincs hőtágulás így ha a dugó tágul vagy összemegy akkor ledobja magáról a réteget....annak idején a slick teflonréteget vitt fel és az nagyjából úgy tágult mint a fém így nem is volt gond csak egy idő után foltokban levált így a kompresszió csökkent a kezdeti javulás után.
állítólag nem tömődik el... még azért valami független szakitól megkérdezem, iagz nem nagy összeg, deha behal a gép tőle az már elég komoly dellába kerül
Nekem 14-15ezernél kicsit füstöl a gép (ha állva cibálom, menet közben nem látszik, vagy terhelésen lehet nem is), és gondoltam hátha segít valamelyest...
LC4-be esetleg valakinek? 16.000 Forint a 4 Liter.
Boltba már 5.000.- fölött adják asszem Literjét..
Ha valakit érdekel csörögjön rám.
hetven-624-nyolc-666
Honda CR250-be szeretném lecserélni a váltóolajat. Motul Transoil Expertet néztem bele. Valakinek van tapasztalata vele? Jófajta olaj vagy inkább be kell ruházni a drágább Motul factory line-ra? Mindkettő 10W40. Köszönöm aki válaszol!