Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, hogy jó....
4T krosszmotorba Castrol Power 1 Racing jó lesz 10W50-be?
elhiszem de én magam csinálom ingyéé jó!
Elöl-hátul fékfolyadékkal együtt 4 rugóért cserélek....
Én Ferodo-t használok mert árban és minőségben egyaránt jó pl. az 5.1-es félliteres 2100huf.......amiket írtál persze azok is jók...
Szeretnék fékolajat cserélni hamarosan! mit ajánlottok melyik jobb DOT 4 esben Motul v Castrol? köszi
Jaja, ezt én is kérdezem!?
Valami nem tiszta.. Ezek azt mondjak a gyari 10W40 helyett inkabb hasznaljunk 30 asat... Akkor miert 10W50 es szinte az osszes gyarto full synth olaja?
na ja, de a hajtókarnál és a vez. tengelynél az igazi kenést a nyomás-áramlás biztosítja........mondjuk ha nem maradna semmi leállítás után akkor már az első fordulatnál felkenődne a csapágy a főtengőre....
Ez igaz, és próbáld meg vasról vassal letörölni az olajat.
Csak annyit felejtenek el a cikkben megemlíteni, hogy egy jó minőségű olaj használata esetén szinte soha sincs száraz súrlódás, mert mindig marad egy olajfilm az alkatrészeken.
15W50 bol veletlenul kerult egy raklappal az orszagba.. Am mindig 10 eset szoktak hozni. Azt keresd..
MESTER
magyarul a 15w akkor kedvezőtlenebb, mivel hidegen sűrűbb olaj és ez okozza a nagyobb kopást.
igaz?
jééé....itt azt mondják amit én már régóta.......mármint a hidegindításról és olajhőfokról...... ........
OMG köszi
Semmi komoly. Hidegebben sűrűbb a 15w-s. Amúgy jó oil, nekem is az van...
Valaki aki vágja kérem írja le nekem, h 2 egyazon márka (Q8) full synth olaj között ami az egyik 10w50 a másik 15w50 mi a különbség? 15w50 sűrűbb, mint 10w50 de mi a pro és kontra!? köszönöm
Tavaszi nyitási akció:
4 liter Motul 5100 olaj + Motul Roadplus láncspray + motorodhoz való olajszűrő:
12.500Ft + olajszűrő beszerzési áron!
info kukac motoralkatresz.eu
Oké, köszi.
Kösz pajtás
Szerintem Motul 7100 10w-40 vagy a Yamaha gyári olaja a Yamalube de ha nagyon jót akarsz akkor Motul 300V
Szasztok szakik.
Olajat kell cserélnem 2003-as R1 be ajánljatok normális olajat
Félszintetikusat akarok bele.
BIGA.
Ha van gépkönyve,szervízkönyve akkor az abban előírt minőségű,viszkozitású olajat tedd bele
A 10-40 es félszintetikus,az 50-es már full.
Innestől csak a márkát kell kiválasztanod.
Használatfüggő a dolog,túrázás,pályázás,hidegben használat stb....