olajat szeretnék cserélni és a motoromba 400-as Suzuki Bandit 51.000Km van benne és ilyen olajat vettem: LIQUI MOLY
Racing 4T 10W-40HD Motorolaj
Jó lesz bele , vagy mást kellett volna vegyek,
mert ha nagyon nem ajánljátok akkor kicseréltetem.
értem.köszönöm .igaz már utánaolvastam h az SF,SG...stb azt jelenti h milyen adalékokat raktak bele .viszont most már tudom h jobbat lehet.ezt nem sikerült kideríteni.tehát a szervízkönyv csak azt írja elő h minimum milyen szintű olaj kell bele
Teljesítményszintet jelent, az S betű a benzinüzemű járművekhez való olajokat jelöli (a C a dízelt), a mögötte lévő betű pedig a szintet. Annál jobb az olaj minél később szerepel a betű az ABC-ben. (Van betű ami kimaradt.) Tehát az SG gyengébb mint az SL. Az előírtnál magasabb osztályú lehet, alacsonyabb nem.
Ezen kívül a viszkozitási osztálynak is meg kell felelni, és kell a JASO MA minősítés is. (Olajfürdős kuplung.)
Hali nekem aprilia 1000-es v2 van abba kifejezetten 15.5-50 est írnak és mondták nekem az öregek azt is tegyek ! Én IPONE 15.5-50 est vettem,motorboltban rendelték 2600/l és nem is eszi az olajat.
sziasztok !
én évek óta innét rendelem az olajat a kocsiba. most innét akarok a havaromnak is a motorba ( Repsol amit korábban kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye. ). eddig legkésőbb a második munkanapon már küldték is a futárral igaz annak az ára súlytól függő, nekem 1200 ft volt mert 10 kg alatt volt a súlya. garanciát is vállalnak az olajra akkor ha szervízben rakatom be és számlát kérek róla. szerintem korrekt egy cég. legalábbis eddig még nem csalódtam bennük. az árak is elég jók főleg ha akciósak is még.érdemes megnézni. a Castrol lánc spray is jó áron van náluk ha valaki azt használja.
címük :http://www.formula3000.hu/shop...ékpár-c-137.html
A láncom elég gempás ezért leakarom tisztítani, viszont menniyre para ha beáztatom petróleumba? mármint egy tálba úgy hoyg teljesen ellepje a láncot? És ha nem para akkor áztathatom több napig is?
olajat szeretnék cserélni és a motoromba 400-as Suzuki Bandit 51.000Km van benne és ilyen olajat vettem: LIQUI MOLY
Racing 4T 10W-40HD Motorolaj
Jó lesz bele , vagy mást kellett volna vegyek,
mert ha nagyon nem ajánljátok akkor kicseréltetem.
válaszokat előre is köszönöm!