Az érdekes. Általában utalni szoktak valahogy a lötty színére, vagy a kupak, vagy a flakon színével, vagy ha átlátszó akkor egyértelmű . A prevent doboza pedig szép zöld.
Sziasztok!
Beta motoromat (rr50, talán minarelli am6 blokkos), különolajozásos,
eddig Fina Supramix nevű félszintetikus olajjal használtam, most viszont vettem egy Repsol 2T Scooter olajat.
Az utóbbi full szintetikus, míg a Fina nem. A boltban, ahol vettem, azt mondták, hogy Castrol Actevo olajat ne vegyek, mert csak félszintetikus, így lett ez.
Jól döntöttem?
Az olajszivattyún állítanom kéne, vagy jó úgy is, ahogy eddig ment?
A Prevent Extra P12 aluminium barát. A színéből nem mindig lehet rájönni, hogy alubarát-e vagy sem, bár jellemzően a piros-rózsaszín az alubarát. Ez a preven pl zöld, és mégis alubarát.
Én 15-50 -et használtam tavaly/tavaly előtt, amikor HRing pályanapokra is jártunk.
Mivel egy árban van a 10-40 / 15-50 Pro 4 ( 3500.- FT ) én maradok is a magasabb hőtűrésű változatnál.
szerintetek a 10w40es fullszintetikus olaj ( silkolene pro4 )
birja a kakucsos pályázást esetleg pár alkalommal hring?
vagy törekedjek a 10w50re vagy 15w50re
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem mi a külömbség a kettő olaj között?
4T 10W40 CASTROL POWER 1 GPS 1L
4T 10W50 CASTROL POWER 1 RACING 4T (R4) 1L
azt látom hogy az egyik 10w40 a másik 10w50-es. egy gsx 600f 94'-es régebbi suzukiba kellene az oil.Szerintetek mit tegyek bele?
köszi előre is.
Beta motoromat (rr50, talán minarelli am6 blokkos), különolajozásos,
eddig Fina Supramix nevű félszintetikus olajjal használtam, most viszont vettem egy Repsol 2T Scooter olajat.
Az utóbbi full szintetikus, míg a Fina nem. A boltban, ahol vettem, azt mondták, hogy Castrol Actevo olajat ne vegyek, mert csak félszintetikus, így lett ez.
Jól döntöttem?
Az olajszivattyún állítanom kéne, vagy jó úgy is, ahogy eddig ment?
Küldd át pontosan h akkor mit írtam, és megnézem h most is ugyanazok -e a számok, ok?
Megnyugodtam hogy nem lesz drága pályázás.
+ egydoboz finis füstülésgátló
Mivel egy árban van a 10-40 / 15-50 Pro 4 ( 3500.- FT ) én maradok is a magasabb hőtűrésű változatnál.
Köszi a választ.Csak túrázom vele,a 10w50-et csipegette.Pályázás kizárt,de a nyelezés az nem.
üdv: Dani
szerintetek a 10w40es fullszintetikus olaj ( silkolene pro4 )
birja a kakucsos pályázást esetleg pár alkalommal hring?
vagy törekedjek a 10w50re vagy 15w50re
Lenne egy kérdésem mi a külömbség a kettő olaj között?
4T 10W40 CASTROL POWER 1 GPS 1L
4T 10W50 CASTROL POWER 1 RACING 4T (R4) 1L
azt látom hogy az egyik 10w40 a másik 10w50-es. egy gsx 600f 94'-es régebbi suzukiba kellene az oil.Szerintetek mit tegyek bele?
köszi előre is.