Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom végülis a csere óta mentem 1000km-et és most jó de előszőr töbször megcsúszott.Direkt azért vettem motult mer többen dicsérték,mondjuk ennyi tapasztalatom van vele.Neked esetleg 5.1ferodo fékolajról tapasztalatod?
Pedig épp az ellenkezője a szokásos, hogy hidegen kissé nehezen emel ki. Nem lehet, hogy már egyébként is a végét járta a kuplungod?
Hello!Mindenki dicséri de nekem megcsúszott tőle a kuplung.
Bocs, nem Neked válaszoltam hanem az igolos kérdésre, de neked is jó lenne mindkettő illetve akár a 10W-40 5100-es is.
de jóó....én elötte castrol 10w40 actevot használtam,és fogyasztott belőle a kicsike....kb 5000km-en fél kilót ezért gondoltam,hogy kipróbálom ezt a motul-t,meg azért is,mert azt irja róla a forgalmazó,hogy erősebb igénybevételhez....csak mielőtt megvenném,gondoltam megkérdezek olyanokat is,akik esetleg már használták....
Nekem autóba igen rossz volt, de nem jó egy motul 5100 10w-50 2600/l vagy a 7100 10W-60 3400/l-ért?
Üdv
használtatok már Motul 10V50-es olajat?
én egy Drz supermotoba szeretném beletölteni....szerintetek?
esetleg valami tapasztalat?
Sziasztok!

GSX-R K4-be Igol olaj mennyire jó/rossz?

Ez az olaj:
http://www.egumotors.hu/3888-k...

Köszi előre is!
helló
kis segitséget kérnék suzuki rg 125-be meik olajat válasszam?
repsol repsol competition, texaco motex 2t-x vagy agip speed 2t?
hi,
érdeklődnék, h
2t váltóolajba milyet ajánlotok (husky sm 125 2t)
előre is köszi
köszönöm
A Hondán csináltam már, de ott könnyű volt, mert nem USD villa volt.
A régi SRAD-on, meg nem csináltam. Itt a szrvízkönyv, lesd meg benne.
http://www.manualedereparatie....
Szia Zsady,
Úgy látom,hogy nincs fém fékcső a motorodon, ezért elég szerintem a 4-es.Én tavaly cseréltem le. Repsolt tettem bele.Teljesen meg vagyok elégedve vele.
teló olaj cserét csináltál már szimering csere nélkül , esetleg valami segédleted van hogy kell szétkapni
Gondolom DOT4-es van benne, ha le akarod engedni a régit és feltölteni újjal nyugodtan rakhatsz bele DOT5.1-est. Ha utántöltősen cseréled, akkor maradj a DOT4-esnél. Amúgy én Ravenol-t használok, más Motul-t, de szem egy Bosch sem rosszabb semmivel...
Sziasztok
Fékolajat szeretnék cserélni a motoromba Honda Cbr 929rr nem tudom hogy milyen való bele tudnátok segíteni ? Márkát vagy ilyesmi ...... szintatikus vagy ásványi
Q8 SBK. Darage is azt használ, meg én is azt fogok...
hellósztok
érdeklődenék hogy van-e valakinek tapasztalata texaco motex 2t-X
olajról?
suzuki rg125-be használnám
sziasztok!
1998-as gsxr 600 srad-ba tavaly castrol power 1 racinget (10w-50) használtam. 6000 km alatt kb 4 decit kellet utánatölteni. Többen mondták, h inkább Motul 5100 10 w50-et használjak( félszintetikus). Vélemények?
PRISTA olajat kb 2 éve használunk mindenféle járműbe,még PDTDI-be is.
Nincs vele baj,én merem ajánlani.
Erős Prista.
prista-t csak teherautóban......na többé semmiben
hali!
Valaki kipróbálta már a Prista 2T Extra olajat? Ha igen véleményt tudnátok mondani?
http://celube.hu/shop_art.php?...

Az itt kapható olcsóbb(1000-1500 ft) terjedő olajak jók egy 50 es robogóba ?