sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni egy 600-as gyorsasági motorhoz Pl(suzuki gsxr600, kawasaki zx6r) mennyibe kerül olajszűrő, levegő szűrő,és az olaj és milyet érdemes bele tenni. illetve lánc lánckerek (Eőre-hátra) ára.
Hat nem full synth az biztos, mert akkor nagy betukkel hirdetnek.. 10W50 es kell mindenkepp az a lenyeg.. Meg elotte mond, hogy nezze meg biztos az-e, mert nekem is majdnem 15 ost kuldtek...
Annyi a gond most Q8 al, hogy veletlenul 15W50 es kerult az orszagba egy egesz raklapnyi... Amig nem fogy el addig nem hoznak 10-50 eset.. De naluk meg van a 10 esbol! 2880/L postaznak is..
Q8 sbk moto 10-50-esnek mégis mennyi a hivatalos ára? R6Rider? vagy más? és hajdú-biharban tud valaki valakit akitől lehet venni?
mert a sint-oil lapján a megadott címen épp egy kocsma vagy nem is tudom mi van
üdv mindenkinek
CBR600RR be lenne de ha épp cross/endurba is megfelel(4T)akkor lehet abba is tenném
Valaki tudna segíteni hogy Honda mt-50-be teleszkópba mennyi olajat kell rakni, váltóba milyet kell?
Előre is kösz a segítséget!
D.
helyesbítek.
Az előbbiekben 10w50 racing,az XX-be 10w40. Egyébként a Honda GYÁRI olaja.
Annyi a gond most Q8 al, hogy veletlenul 15W50 es kerult az orszagba egy egesz raklapnyi... Amig nem fogy el addig nem hoznak 10-50 eset.. De naluk meg van a 10 esbol! 2880/L postaznak is..
http://www.sint-oil.hu/
Keresd ki a területi képviselőt és hívd fel hol lehet megvásárolni hozzád legközelebb...
bár nagyon jó ár még ha a postát rászámolom akkor is
mert a sint-oil lapján a megadott címen épp egy kocsma vagy nem is tudom mi van
üdv mindenkinek
CBR600RR be lenne de ha épp cross/endurba is megfelel(4T)akkor lehet abba is tenném
melyik motult érdemes vennem?