Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudja hogy suzuki gsx r600 k4-be milyen olaj a legjobb?
Helló!
Valaki tudna segíteni hogy Honda mt-50-be teleszkópba mennyi olajat kell rakni, váltóba milyet kell?
Előre is kösz a segítséget!
D.
www.biker-world.hu
helyesbítek.
vagy engem. ipone-t tudok occson, gixxer 600 fórumba megtalálsz
www.bikerworld.hu oldalon megnézheted!
Ajánlom sajátmagamat.
évjárat? gyengébb, vagy jobb minőség?
sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni egy 600-as gyorsasági motorhoz Pl(suzuki gsxr600, kawasaki zx6r) mennyibe kerül olajszűrő, levegő szűrő,és az olaj és milyet érdemes bele tenni. illetve lánc lánckerek (Eőre-hátra) ára.
Nekem a 600F-be a VTR-be és most az XX-be is az van illetve volt.
Az előbbiekben 10w50 racing,az XX-be 10w40. Egyébként a Honda GYÁRI olaja.
Hello tud valaki vélemény írni a Repsol olajról Hondába mennyire jó
jól gondoltam , hogy a csomagolás is más, és a neve is , így azért nem lehet összetéveszteni...
Hat nem full synth az biztos, mert akkor nagy betukkel hirdetnek.. 10W50 es kell mindenkepp az a lenyeg.. Meg elotte mond, hogy nezze meg biztos az-e, mert nekem is majdnem 15 ost kuldtek...
Én úgy tudom hogy a Q8 15W-50 az fél szintetikus, jól tudom? Míg a 10W-50 az full szintetikus.
Csoo sracok!

Annyi a gond most Q8 al, hogy veletlenul 15W50 es kerult az orszagba egy egesz raklapnyi... Amig nem fogy el addig nem hoznak 10-50 eset.. De naluk meg van a 10 esbol! 2880/L postaznak is..
próbáld itt:
http://www.sint-oil.hu/
Keresd ki a területi képviselőt és hívd fel hol lehet megvásárolni hozzád legközelebb...
csak 241km-re van tőlem
bár nagyon jó ár még ha a postát rászámolom akkor is
én most néztem Tárnokon a Weis-OIL Bt-nél 2100Ft/l a Q8 SBK 10W-50
Q8 sbk moto 10-50-esnek mégis mennyi a hivatalos ára? R6Rider? vagy más? és hajdú-biharban tud valaki valakit akitől lehet venni?
mert a sint-oil lapján a megadott címen épp egy kocsma vagy nem is tudom mi van

üdv mindenkinek

CBR600RR be lenne de ha épp cross/endurba is megfelel(4T)akkor lehet abba is tenném
Ha nagyon bátor vagy akkor tőlem is, de ki kell állni a 3 próbát......motul és valvoline- amit tudok adni....
sziasztok!
melyik motult érdemes vennem?
R6Rider-től Q8-at...
Sziasztok tudtok mondani olyan fórumozót akitől bátran lehet venni olajat?köszönöm
Castrolt sokan nem szeretik, nekem sem lesz többet és hangosabb is a blokk töle
Te mit haszálsz Tutis?