Te tudod. Én egy percre nem hagynám benne a motoromban, főleg egy ilyen fiatal vasban.
"..kértem fagyállót ilyet adtak.." - ennél azért legyünk tudatosabb vásárlók!
Elvégre olajat sem úgy veszel a motorba, hogy kértem olajat, MOL Botondot adtak, a fene tudta hogy az Zsiguliba való...
Nem, de a zöld alapanyaga reakcióba lép (hosszú távon) az alumíniummal, marja azt.
Csöpögő vízpumpa, lyukas hűtő, gátas hengerfej stb.
Ne hirtelen vegyél, ne 300 forinton múljon a motorod épsége.
- Ha három éves, akkor már tavaly csereérett volt.
- Ha P12-es (rózsaszín/piros) fagyállót vettél, akkor az jó az alu hűtőhöz.
- Ha a leeresztőt sem sikerült megtalálni, akkor a légtelenítőt sem fogod. Bízd szervizre a dolgot.
Vélemény2:
- az nem baj ha három éves,csak normális fagyálló legyen benne
- vegyél kimondottan alu-hűtőkhöz valót! - szerintem tavasszal is lecserélheted,illetve aki ért hozzá,bár nagy szaktudás nem hinném hogy kell hozzá... (fagyálló 50% desztvíz 50% kb)
vélemény: ha nem tudod, melyik a leeresztő csavar akkor ne nyúlj hozzá.
A másik: a hűtőhöz vegyél fagyállót, és ne tavasszal hanem ősszel cseréld, lehetőleg alu hűtőbe valót.
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék,hory Aprilia Tuareg Raly 125-be milyan olajat rakjak a váltóhoz és milyat keveréknek.Repsol?
Valamint a kuplung bobdennél nyomja ki az olajat estleg gumigyűrű csere? Tanácsokat előre is köszi.
Sziasztok ! Suzuki GSXR 750 K5 van a garázsban és a kérdésem a következő lenne: Melyik a hűtővíz leeresztő csavarja? /ja és prevent P12-t veszek bele fagyállónak, ez vajon jó szerintetek? Vagy milyet tegyek bele?/
Én a Motul Factory line láncspray-re szavazok, most hétvégén is előzőnap befújtam vastagon, és mentem vele kb30-40km-t és 180körül is és alig van pár pötty az idomon, szinte nem dobott le semmit...Jah és plusz 1Le-t ígér
3500-ért már kapsz...üdv
Én is most vettem olajat (Q8 10w40 SBK, SV650-be) és alaposan körbejártam a témát, de az az igazság, hogy ahány embert megkérdezel, annyi választ fogsz kapni. Valaki a fullszintre esküszik, valaki a félszintre, 10w40, 10w50, stb. Én azt mondom, nézd meg, mit ír a gyári szervizkönyv és dönts annak megfelelően, ill. amit gyárilag raknak bele, az rossz nem lehet.
Kizárólag utcai használatban van (ott is inkább túratempó 70%ban) pályázni nem járok. Castrol Power 1 olajat gondoltam belerakni de páran azt mondják h zajosabb lesz tőle a blokk! Még mindig gsxr k4 600 ról van szó! Aki tud légyszi segítsen! Előre is köszi!
1, most Gsxr vagy ZX6 ?
2, mikori?
3, az olajszűrő 1500-2000 Ft
4, megint csak típusfüggő
5, attól függ mire használod ( egyébként 10-40 , 15-50, kb. 10-15EFt a 4L)
"..kértem fagyállót ilyet adtak.." - ennél azért legyünk tudatosabb vásárlók!
Elvégre olajat sem úgy veszel a motorba, hogy kértem olajat, MOL Botondot adtak, a fene tudta hogy az Zsiguliba való...