Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia !
mindenki másra esküszik. nekem castrol van benne, az enyém is 2008-as még garanciális tehát amilyet a szervízben beletesznek a garancia megmaradása miatt.haveromnak repsolt tettek bele, de jó a motul 5100, 7100, függ attól is pályázol vagy nem, de nézzél be az sv topikba. ott ha vissza olvasol találsz információt bőven, vagy tedd fel ott is a kérdést ( elcsépelt dolog a milyen olajat tegyek bele de biztosan válaszolnak páran) . repsolt itt találtunk a legolcsóbban és már 2 munkanapo belül kiszállítják : www.formula3000.hu
Hello! 2008-as sv 650-hez milyen motorolajat ajánlotok?
Így már jobb...
Illetve mégis 10W40es power1 van benne, úgyhogy kap majd friss olajat is, bár a km még nem indokolná egyáltalán..
Erre így időközben jöttem rá, tehát rosszul írtam , olajnyomás, valószínűleg van, csak nem jelzi vissza normálisan, megpróbálok először vszerezni egy olajgombát és ha mégse akkor jöhet a szerelő.
De alapból nem testel a visszajelző, amit azért nem ártana neki... inkább arra gyanakodok hogy nem húzza vissza az érintkezőt a gombában a rugó, illetve membrán nem tudom ennél melyik megoldás van... de majd kiderül
Ha megszűnt az olajnyomás, akkor az olajpumpád megadta magát. Amúgy a szerelőknek van hozzá mérőműszere, amivel meg lehet mérni, h van-e nyomás...
Tavaszi nyitási akció:
4 liter Motul 5100 olaj + Motul Roadplus láncspray + motorodhoz való olajszűrő:
12.500Ft + olajszűrő beszerzési áron!
info kukac motoralkatresz.eu
power 1 az 10W-50!
Ha (közel) egy éves az olaj, akkor alapból csere... szóval ne tölts utána 3-4 ezerért, amikor úgy is kidobod pár hét múlva.
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A motoromba megszűnt az olajnyomás. Végig akarom nézni először hogy nem e valami kontaktus hiba van, vagy egyéb meghibásodás... de ha mindent rendben találok akkor szeretnék rátölteni egy kis olajat, mert elképzelhetőnek tartom hogy evett egy kicsit, mivel múlt évben cserélte benne előző gazdája. Azt tudom hogy Castrol Power 1 racing van benne, csak az nem hogy 10W40 vagy 10W50

A kérdésem az lenne, hogy lesz e abból probléma hogy ha példálul 10W40 van benne és 10W50 el kicsit utánatöltök, vagy cseréljem az egészet?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok

Valaki tud valamit vagy esetleg használt és vannak tapasztalatai a MOTUL MoCOOL hűtőadalékról?

Előre is köszi a választ
szia!
érdekelne légszűrőolaj menniybe kerül?
Sziasztok olajkérdésem lenne: 92-es évjáratú 125-ös YZ (cross) motoromba eddig Castrol Power1 Racing-et használtam.Ajánlottak nekem bizonyos IGOL olajat hogy az nagyon tuti.Szóval a kérdés:Power1 Racing vs. Igol ? melyik a jobb? vélemények tapasztalatok érdekelnének a témában...:)
Oh sorry Sir teacher!
youR ha kérhetem
Örülök, hogy bevált, és hogy segíthettem! Ha aktuális keress nyugodtan.
Köszi az olajat amit intéztél Komáromba.
Nagyon fasza! nem ragad tőle a váltóm, meg csendesebbek lettek a szelepek...
Tavaszi nyitási akció:
4 liter Motul 5100 olaj + Motul Roadplus láncspray + motorodhoz való olajszűrő:
12.500Ft + olajszűrő beszerzési áron!
info kukac motoralkatresz.eu
You Welcome!
Köszönöm az infót!
Ment a válasz! Köszi a kérdést..
Küldtem egy mailt , némi tájékoztatás érdekelne.
Q8 olajakkal kapcsolatos infók:
weblap: www.q8.hu
e-mail: rozsa.sandor@sint-oil.hu
mobil: +3670/949-4341
Országos forgalmazás, logisztika, tanácsadás. ;-)