Én meg annyit mondok, hogy eddig a Fazerbe Castrol power 1 10W50et használtam, 40ezer km-en keresztül. Ezt ette rendesen, idén kezdtem el belerakni Q8 SBK 10W50-et.... hát csak jókat tudok mondani róla, még meg sem mozdult az olajszint lefelé, és szerintem a blokk is halkabb lett tőle. Nekem nagyon bevált.
A másik a láncspray, MIÉRT nem nézitek meg a MOTUL FACTORY láncspray-t? Lehet már venni 2500-ért is, és ez aztán tényleg max tapadást és min ledobást produkál...meg +1 lóerőt leírás szerint
Motul 5100 10w40 2100ft/liter
Road+ Láncspray 2800ft/db, a 400ml-es kiszerelés.
motul@kalmarmotor.hu ha érdekes küldj egy mail, és ingyen kipostázzuk.
Ja, és ezek áfás árak, természetesen számlát adunk, akár még el is tudod számolni.
Olajat vennék Motul 5100 10w-40-est+ Road plus láncspray-t.
Tudtok valami olcsó helyet?
Neten keresgettem, eddig az olajshop tűnt a legolcsóbbnak.
Mondjuk a spray drága náluk...
Ezért linkeltem a cikkeket......olvasni és dönteni, azért cikket mert egy tankönyv még egy mérnöknek is sokszor értelmezési gondokat okozhat míg ezekben elég érthetően le van írva.....
Igazad van, a sárdobálással tényleg nem lehet jutni egyről a kettőre. Sajnos nincs itt köztünk valószinűleg olyan, aki ért annyira a dologhoz, hogy le tudja vezetni szakmailag megindokolva hogy mit miért, nem csupán tapasztalatra alapozva - hiszen ennek lenne értelme igazán
Sajnos ebben az országban sokminden megesik. Nekemis van rossz tapasztalatom, márkaszervizek terén, szerencsére eddig csak autósban, és az is csak 1x fordult elő, pedig a 4 éves autómat, még mindig márkaszervízbe hordom, mert még akkoris jobban értenek az adott márkához, mint a sufnisok. Yamahás eltöltött éveim alatt. a szervizesünk legalább 2 havonta járt 1-2 napos oktatásra minden évben. Szerintem e téren nem szabad álltalánosítani, mindig el kell kérni a munkalapot, és minden szervíznek kötezően biztosítania kell, hogy láthasd a gépjárművedet szerelés közben. Sok helyen a szerelőcsarnokot, és az ügyfélvárót üvegfal választja el.
vagy ezt:
http://www.formula3000.hu/shop...