Szia,én a reklámolajnak a Castrol R2-őt gondoltam,mert sztem nem éri meg az árát.én csak azért használtam fürész olajat,mert kaptam belőle egy kannával ,eredeti Sthill olaj volt,és a legjobb mind közül .de ez csak egy vélemény.nekem bevált és bírta a kiképzést egy 400as egyhengeresnél .de van olcsóbb is ami szintén megfelelő.csak ne arol2t-t használj.
Igen arra gondoltam (, nem fűrészlánckenő olajat akartam beletenne:D). Azért szeretnék valami jó minőségűt, mert lehetséges, hogy majd lesz egy 125 2t enduróm (ami nem 90es évek beli, hanem újabb) és abban is ezt használnám, és persze ez is megérdemli a jó olajat.
Melyik 5000ft-os olaj a reklámolaj, és milyen 2t fűrészolajat használtál?
hallod,én azt hittem mielőtt meglett,h milyen jó lesz.de NEM az!
az,h 200,vagy 300 az már tökmindegy.az odáig tartó gyorsulás a lényeg.300zal menni egyfolytában ugyan olyan unalmas mint 150nel,csak jobban fúj a szél .
meglepődnél,h milyen kezes ,ez is csak egy motor,de ha húzod akkor nagyon megy,ha nem akkor teljesen alkalmas akár mindennapos városi közlekedésre is.a súlyát nem érezni egyáltalán,de a fordulóköre akkora mint egy pótos ifának.
a vége gyárilag 298,mert ott letilt az elektronika de azt tudja már 5.ben is lazán.a fogyasztás nekem kb 8-9lityi .
én nagyon szeretem,de fogok szerezni vmi kisebbet mellé a rossz időkre .
szerintem a kétütemü láncfürészolajra gondolt,ami nagyon jó minőségű szintetikus olaj,mert a fürészben nagy igénybevételnek vannak kitéve az alkatrészek.és nem is olcsó.én használtam krosszmotorban és jó kenése volt,sőt.többet ér mint némelyik 5000ft-os reklámolaj.szerintem normál megkímélt használat esetén elég egy olcsóbb félszintetikus olaj is,csak adni kell neki rendesen belőle hadd füstöljön.
castrol-ból használtam 10w-50-et! azért akarok abból is 10w-50-et! véleményed szerint melyik jobb? 10w-50-ven vagy 15W-50?