2t -t is lehet kapni tecskóba. Amúgy szerintem a motorfűrész olaj az nem tudom hogy viselkedik motorba (bár sok különbség nem lehet), de az tuti hogy baszott drága.
Nemazért hogy piszkáljalak pusztán csak ötlet. De szerintem tecskóban 2600 Ft 5L olaj. Nem lenne jó bele? ha 80-as 90 es évekbeli? Meg ha már motorfűrész olajat akarsz bele tenni akkor nem tökmindegy?
Ez kérlek szépen egy nagyon ritka 80-as évek végi 90-es évek eleji enduró. (Mostanában fogok íratni egy levelet a gyárnak, hogy mi is ez pontosan, meg kérek róla több infót, mert a neten, gondolom észrevetted kb semmi sincs róla)
Sziasztok!
Szeretnék venni az enduromhoz valami jóféle 2t olajat. Szerintetek milyenek az Ipone olajak (leginkább a Racing samurai, és az S2 érdekel), a Motul olajak, és hogyan viselkedik egy motorban a jobb láncfűrész olajak? A választ előre is köszönöm.
UI: Láncsprayből milyet ajánlotok arra az esetre, ha aszfalton és terepen is megyek(teflonos vagy sima, ami nem annyira ragadós)?
Csak kicsit kellene visszaolvasni :) Reszemrol kivaloak a tapasztalatok, hasznaltam hegyen, volgyon, versenypalyan, seoben stb... Nagyon sokaig fent marad, nem mocskolja tele a motort, es meglepoen jol birja nedves korulmenyek kozt. HOgy maga a kenes milyen a tobbihez kepest, ahhoz mar komolyabb tesztelesi vagy meresi korulmenyek kellenenek, az nekem nincs :)
Van aki itt pesten olcsón szállítja a motorolajat?
castrol racing 10w-50 3 liter kellene...3500 ft a környéken, az itteni hírdetésekben 2000-2500ért árulják,de mind vidék....
Ja bár én nem fujtam be a lánc oldalát mint a képen :) Igazán akkor poénos, amikor elkezd lekopni, és kicsit látszik csak ez a sötét bordó szín. Na akkor teljesen olyan mintna rozsdás lenne a lánc. Rettenetes :)
Na a piros Castrol az RETTENETES! Befújod a láncot, és úgy néz ki tőle mintha rozsdás lenne. Én egyszer fújtam be vele (kölcsön fújás) utána a hajamat téptem hogy mi lett a lánccal :) Szerencsére szép lassan lekopott :)
Szeretnék venni az enduromhoz valami jóféle 2t olajat. Szerintetek milyenek az Ipone olajak (leginkább a Racing samurai, és az S2 érdekel), a Motul olajak, és hogyan viselkedik egy motorban a jobb láncfűrész olajak? A választ előre is köszönöm.
UI: Láncsprayből milyet ajánlotok arra az esetre, ha aszfalton és terepen is megyek(teflonos vagy sima, ami nem annyira ragadós)?
Mol láncspréről mi a vélemény?
http://www.superzone.hu/
Berik, 105.000.-
Valami kellemes téli akció volt.
Csak aknnyit szeretnék kérdezni a ruhád milyen/ márka típus és hol vetted, mennyi volt?
köszi!
Amúgy király
csörögj rám de hírtelen
Ha minden igaz egy kerületben lakunk.
az van a flakonban aminek lennie kell?
castrol racing 10w-50 3 liter kellene...3500 ft a környéken, az itteni hírdetésekben 2000-2500ért árulják,de mind vidék....
sokat segítettetek. köszi.
mostmár tudom milyen kerekeket és láncot veszek.
helo
Nem is csoda ramatyul nézett volna ki ha elkezdi szórni lefele...