Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2t -t is lehet kapni tecskóba. Amúgy szerintem a motorfűrész olaj az nem tudom hogy viselkedik motorba (bár sok különbség nem lehet), de az tuti hogy baszott drága.
ne keverjük a 2t,és a 4t-s teszkós olajat.ha olyan ritka az a motor akkor kell bele rendes kétütemü olaj.lehetőleg szintetikus.
Nemazért hogy piszkáljalak pusztán csak ötlet. De szerintem tecskóban 2600 Ft 5L olaj. Nem lenne jó bele? ha 80-as 90 es évekbeli? Meg ha már motorfűrész olajat akarsz bele tenni akkor nem tökmindegy?
Ez kérlek szépen egy nagyon ritka 80-as évek végi 90-es évek eleji enduró. (Mostanában fogok íratni egy levelet a gyárnak, hogy mi is ez pontosan, meg kérek róla több infót, mert a neten, gondolom észrevetted kb semmi sincs róla)
Mi aza gilera R1 50?
Sziasztok!
Szeretnék venni az enduromhoz valami jóféle 2t olajat. Szerintetek milyenek az Ipone olajak (leginkább a Racing samurai, és az S2 érdekel), a Motul olajak, és hogyan viselkedik egy motorban a jobb láncfűrész olajak? A választ előre is köszönöm.
UI: Láncsprayből milyet ajánlotok arra az esetre, ha aszfalton és terepen is megyek(teflonos vagy sima, ami nem annyira ragadós)?
nyzugodtan vehetsz, sztem az egyik legjobb ! pedig MOTUL fan vagyok!
Csak kicsit kellene visszaolvasni :) Reszemrol kivaloak a tapasztalatok, hasznaltam hegyen, volgyon, versenypalyan, seoben stb... Nagyon sokaig fent marad, nem mocskolja tele a motort, es meglepoen jol birja nedves korulmenyek kozt. HOgy maga a kenes milyen a tobbihez kepest, ahhoz mar komolyabb tesztelesi vagy meresi korulmenyek kellenenek, az nekem nincs :)
Van. Akciós. www.motoralkatresz.eu
valami jó fagyálló kéne piros ,vagy kék,....vagy inkább sárga ! DR-z be
Hali!
Mol láncspréről mi a vélemény?
Köszi!
Szia!
http://www.superzone.hu/
Berik, 105.000.-
Valami kellemes téli akció volt.
Hali!
Csak aknnyit szeretnék kérdezni a ruhád milyen/ márka típus és hol vetted, mennyi volt?
köszi!
Amúgy király
Azért a 2 rugós racsingossal érdemes vigyázni......
hetven négytizen1 hetven1 harminckettő
csörögj rám de hírtelen
Nekem van.
Ha minden igaz egy kerületben lakunk.
még annyi,miért tudják ilyen olcsón adni?
az van a flakonban aminek lennie kell?
Van aki itt pesten olcsón szállítja a motorolajat?
castrol racing 10w-50 3 liter kellene...3500 ft a környéken, az itteni hírdetésekben 2000-2500ért árulják,de mind vidék....
Ja bár én nem fujtam be a lánc oldalát mint a képen :) Igazán akkor poénos, amikor elkezd lekopni, és kicsit látszik csak ez a sötét bordó szín. Na akkor teljesen olyan mintna rozsdás lenne a lánc. Rettenetes :)
köszönöm szépen srácok a segítséget.
sokat segítettetek. köszi.

mostmár tudom milyen kerekeket és láncot veszek.
helo
Így nézett ki?
Na a piros Castrol az RETTENETES! Befújod a láncot, és úgy néz ki tőle mintha rozsdás lenne. Én egyszer fújtam be vele (kölcsön fújás) utána a hajamat téptem hogy mi lett a lánccal :) Szerencsére szép lassan lekopott :)
B-kingre?
Nem is csoda ramatyul nézett volna ki ha elkezdi szórni lefele...
én megvettem, de nem mertem ráfújni.