évek óta annyiért veszem (20/50,10/50 actevo), más is....több helyen is 2000 alatt van. Ennyi, de erről sokat diskuráltunk már itt.... Mondjuk az actevo árban adott powerről nem tudok mit mondani...
Hát ennyi pénzért tuti nem fogok kockáztatni... 2500-ért van már normális olaj. A MOL-t is kb ennyiért vettem legutóbb, de van másnak is használható olaja ezen az áron..
nem nagyon....lehet kapni üres új flakont zárjeggyel........csak kibontás után szagról vagy másról lehet ezt észrevenni......külföldön sem annyival olcsóbb az olaj, hogy hihető legyen az onnan behozott a hazainál közel felével olcsóbb olaj......hirdettek itt is tavasszal 1850-ért Power1-et....annyiért még actevot sem vesz az ember a gyárban sem.....
Hasonló? Az mit jelent? Gyári bontatlan motul veszek a rendes ár feléért. Castrollt boltból vettem 2850Ft/l áron 3 éven keresztül. A gixxerbe azóta beleszaladt talán az 50 000 is és abból 6000 pálya ergo annyira hamis nem lehetett az olaj.
Az igaz hogy a többiek is jól szerepeltek, de a MOL meg pont középen volt a számomra fontos jellemzőket nézve. Azaz nem volt kiugró semmiben, viszont mindeben korrekt volt. Azóta meg már új modell van ugye, aminek még jobb a teljesítmény szintje...
Helló MINDENKI! Tanácsot kérek TŐLETEK! Most kezdek olajat forgalmazni,a MOTUL biztos! Melyik olaj ami olcsó(bb) és korrekt minőség? Ha gumi kell:ww.jokergumi.hu Üdv.:Szunyogh Józsi Cegléd
No én pont épp ezért tértem át a MOL 10W50-re. Mert találtam konkrét tesztet arra, hogy védelem/ellenállásbanpont közép úton volt a MOL olaja :) Jó.. meg mert részvényes is vagyok. De ez már másik topik
Viszont tudom hogy abban az is van!
Nem kockáztatnám meg ezt 1.850.- ért.
Valami vénus vs. napraforgó keverék lehet.
ottaniak az tanácsolják ne vegyél hasonló olajat
KYB Fork oil 01M
4000Ft/liter