Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

évek óta annyiért veszem (20/50,10/50 actevo), más is....több helyen is 2000 alatt van. Ennyi, de erről sokat diskuráltunk már itt.... Mondjuk az actevo árban adott powerről nem tudok mit mondani...
Remeljük a többi márkából nem kotyvasztanak
Én pont ilyet használok, hivatalos forgalamzótól veszem 2.990.- ért.
Viszont tudom hogy abban az is van!

Nem kockáztatnám meg ezt 1.850.- ért.
Hát ennyi pénzért tuti nem fogok kockáztatni... 2500-ért van már normális olaj. A MOL-t is kb ennyiért vettem legutóbb, de van másnak is használható olaja ezen az áron..
Amiben már pár rántott húst megsütöttek...
Most is láttam ezt a hirdetést 1.850.- ért power1 4t / l
Valami vénus vs. napraforgó keverék lehet.
Na akkor valóban úgy fogom felismerni a hamist, hogy nem veszek és kész :)
Sztem Q8-at. Kuwaiti olaj, nekem most ez tetszik.
nem nagyon....lehet kapni üres új flakont zárjeggyel........csak kibontás után szagról vagy másról lehet ezt észrevenni......külföldön sem annyival olcsóbb az olaj, hogy hihető legyen az onnan behozott a hazainál közel felével olcsóbb olaj......hirdettek itt is tavasszal 1850-ért Power1-et....annyiért még actevot sem vesz az ember a gyárban sem.....
Hasonló? Az mit jelent? Gyári bontatlan motul veszek a rendes ár feléért. Castrollt boltból vettem 2850Ft/l áron 3 éven keresztül. A gixxerbe azóta beleszaladt talán az 50 000 is és abból 6000 pálya ergo annyira hamis nem lehetett az olaj.
Természetesen,nem veszel castrolt.
Meg lehet valahogy ismerni a "hamis" Castrolt?
Látszik ukrán, román határ szélen nincs ismerősöd,
ottaniak az tanácsolják ne vegyél hasonló olajat
Ez csak egy vélemény ész érvekkel alátámasztva. Ja és én nem kereskedem olajjal.
ha ők mondják akkor biztos igaz!
Feleségemnek van egy öreg 2T sport Laverdája.
2T
neked mijen "t motorod van? nemcsak ZZRed van?
Így van, szoktak, nekem is az van benne.
Az igaz hogy a többiek is jól szerepeltek, de a MOL meg pont középen volt a számomra fontos jellemzőket nézve. Azaz nem volt kiugró semmiben, viszont mindeben korrekt volt. Azóta meg már új modell van ugye, aminek még jobb a teljesítmény szintje...
Helló MINDENKI! Tanácsot kérek TŐLETEK! Most kezdek olajat forgalmazni,a MOTUL biztos! Melyik olaj ami olcsó(bb) és korrekt minőség? Ha gumi kell:ww.jokergumi.hu Üdv.:Szunyogh Józsi Cegléd
Lenne két teleszkópolajom eladó:

KYB Fork oil 01M
4000Ft/liter
Hat ha a superbikeos tesztrol beszelsz, ott azert a tobbiek sem szerepeltek rosszul :) Mondjuk akkor a Castrol dobozban meg gondolom Castrol volt :)
No én pont épp ezért tértem át a MOL 10W50-re. Mert találtam konkrét tesztet arra, hogy védelem/ellenállásbanpont közép úton volt a MOL olaja :) Jó.. meg mert részvényes is vagyok. De ez már másik topik