És nézd meg akkor, hogy mennyit fizettél állambácsinak(és az sajnos nem mi vagyunk hanem ők). Nehogy megnézd vaze mert elsírod magad!
Az adódat meg szétosztják a retvás romák közt vagy ellopják a Margit híd felújítására.
Na persze a fizetésetekről ne is beszéljünk. Az csak arra elég, hogy éhen ne haljatok.
Nem baj, nem sértődök meg. De ha senki nem marad, aki így gondolkodna, akkor mi lenne?
A melóra: olvasd el a gyorshajtásban a hozzászólásaimat, kérdezz bárkit, eddig mindig segítettem. Bár most én is besokalltam, és nem biztos, hogy jövőre továbbcsinálom a rendőrséget, újabb 20%-al kevesebb bérért.
Ne sértődj meg, mert nem megbántani akarlak, tökéletesen egyet értenék veled ha mindenki, de legalább sokan úgy gondolkodnának mint te. Sőőőőőt! Nekem az is elég lenne ha azok akik ez ellen ágálnak azok nem azért tennék mert elöllük veszik el a szürke hasznát és piacát(politikusokra gondolok).
Vagy ha minden államigazgatási alkalmazott úgy végezné a feladatát ahogyan az a jogszabájokban le van írva. De a 80%-uk sajnos nem ezt teszi. Vagy csak nincs rá lehetősége, hogy mást tegyen. De sajnos már igy is messzire mentünk ebben.
Az tetszik, hogy még mindig vannak emberek akik meglepődnek azon ha megragad az RS125-jük. Az Aprilia tesztnapon az 1500km-es Talma replika úgy megragadt az első menetben mint a sicc. Persze lehet fogni olajra, karburálásra miegymásra de egyszerűbb elfogadni, hogy ez a motor ilyen.
utolsó...bár közöm nincs hozzá. De van családi vállalkozás, és abban az uccsó fillérig leadózunk......
Természetesen egy szót sem szóltam, ha a Jani ad számlát, és azt be is könyvelik De it nem csak róla van szó.
A haszon meg.....ha mi nem adóznénk ahol a vállalkozás van akkor a falu nem tudna iskolát fenntartani. Nekem ez már elég haszon.
Gondolom ha kérsz róla számlát azt is kapsz Janitól, és úgy már nem szürke ugye?
Te nem apehes, vámos vagy rendőr vagy véletlen?
Meg is lesem az adatlapodon.
Tisztában vagyok a szürke és fekete import fogalmával.
Szégyenérzet nélkül be kell valljam nem bánom ha hozzájutok néha ilyenből származó dolgokhoz. De ígérem meg fogok válltozni ha majd azt látom, hogy majd nem a mi politikusaink lesznek ennek fő támogatói és ennek előnyeinek élvezői.
De igazad van és nem kell belemenni mert nem fogjuk látni a végét.
Mellékesen jegyzem csak meg, hogy meglepődnék rajta ha Jani szürkézne. Az azt jelentené, hogy nagyon jó szinész, én meg ismételten rossz emberismerő vagyok.
tudod, a szürke, ha már belemegyünk azt jelenti, hogy míg én minden keresetem után leadózok, addig a szürkeimportot árulók egy fillér TB, adó, stb. nélkül adják. Azért szürke és nem fekete, mert valahol megvette, aki elméletileg adózik, bár......de igazad van, ne menjünk bele, ez messzire vezet.
Nem szürke az hanem gyönyörű sárga. Persze a mai világban furcsa ha valaki nem akar rögtön 100%-ot keresni valamin. Ha sokan tudnátok, hogy mennyibe kerül egy-két dolog és a kereskedők mennyit tesznek rá akkor eléggé elcsodálkoznátok.
BR26DET a Bérci Jani. Keressétek nyugodtan és bizalommal. Ő nem fog becsapni senkit. Korrekt és szerény segítőkész, szavahihető embert ismertem meg a személyében. És ugyebár magát a MOTUL-t nem kell bemutatni senkinek sem. Széles utat pajtikáim.
Holnap komolyan "levideózom"amint kinyitok egy doboz motult.Amin jól látszik majd hogy ha felbontod utána nem tudod úgy visszacsukni hogy az ne látszódjon rajta.
Kellene majd 5 kanna olaj számla nélkül.
Köszi előre is.
Vicccc vóóóóóóóóóóóóót!