Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt hívják csorda szellemnek!Elkezdi az egyik és a többi birka megy utána.Beszarok rajtatok,most komolyan!
látod ez az olaj tett be nekem velem beszéltél telefonon henger ügyben. haver ma ment a dugóért, meg vitte a henegrt és aggya fel. ha hazaért, és megmondja, h mindne ok akkor szolok neked is, max hétfőre ottvan
Szezonvégi ajánlat! INGYEN megcsináljuk az olajcserédet és a motor átvizsgálását ha nálunk veszed az olajat és az olajszürőt a motorodhoz!
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
Bocs, ROTTWEILER
Kutyaaaa?Az nekem is van Rotweiler.Akkor kimegyek kérek tőle.
Olajat csak megbízható forrásból. Pl kutya..
Először Castrolt használtam,aztán Motult,most mi a xart tegyek bele legközelebb?Persze mire berakom, addigra meg az is így jár amilyen szerencsém van....
Legalább egyforma szar olaj lett a castrollal.....
Tényleg van különbség...baxxa meg.Akkor most már csak a forgalmazótól lehet drágán olajat venni,ha tutira akar menni az ember?
nemérted mie gondolok...
ittvan a képe, a bal oldali amit az alaktol vettem, a jobb oldali az italmondos:
Ezt nem mondod komolyan?Hogy olvasztaná úgy vissza hogy ne eresszen,és hogy ne látszódjon?Sehogy.
Óhh, vannak találékony emberek.
Pl: Mivan ha az alját kifúrta és utána visszaolvasztotta?
Érdekes....én úgy tudom hogy a motul flakont nem lehet úgy kinyitni,hogy az utána ne látszódna,mivel 2 "műanyag zárat"kell feltépni.
azt elfelejtettem emliteni, h 3000km alatt történt egy gyári, nem tuningolt rs 125el... persze ujvolt minden.

a képet meg most csináltam tellel, csak a szemléltetés kedvéért, bocs a minőségért, sztema lényeg láccik
710es motult...

az eredmény :

persze nemlehet 100%osan rámondani, h az olaj miatt történt de én nyugodtan adok rá 99%ot!
aztán összeis hasonlitottuk egy másik 710essel, amit haver hozott italmondobol. a motulokra jellemző a piros kupak, az kicsivel fejjeb volt mint a normális olajon, valamint ugy állapitottuk meg, h higabb volt... de persze ezt csak igy szemre néztük, megkellne nézetni laborban de nem erőlködök. többet nem veszek kétes személytől még ha ingyen aggya se!
Mit vettél?Milyen olajat?
Én mást hallottam,szakács a csávó és nyúlja a konyháról azt az olajat amibe előtte a sültkrumplit sütötte.Azmilyenmáá!?
Oszt otthon meg kotyvassza és drága pízé adja a köcsög.
miért nem lehet az ilyen nevét ide kiírni?
luckyzoli:

adatlapomon az email cimem, lécci küld már el az illető nevét, mert énis vettem még nyáron olajat egy alaktol, és gyanus, h kevert...
Én is ismerem. De az locsolja MOL olajjal. Nagy geci a faszi. Keressétek a Bérci Janit, az normális.
az is sok,ismerek egy csávót aki 13600-ért adja
Felébe érdekel...
ebben mi a bolt? Az olajshoppon számlával veszem 17-ért.
bocs MOTUL de gondolom ezt mindenki tudja
van egy 300V 10w40 full szintetik olajom 4Literes 18000ft valakit érdekel üzenjen