látod ez az olaj tett be nekem velem beszéltél telefonon henger ügyben. haver ma ment a dugóért, meg vitte a henegrt és aggya fel. ha hazaért, és megmondja, h mindne ok akkor szolok neked is, max hétfőre ottvan
Szezonvégi ajánlat! INGYEN megcsináljuk az olajcserédet és a motor átvizsgálását ha nálunk veszed az olajat és az olajszürőt a motorodhoz!
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
Először Castrolt használtam,aztán Motult,most mi a xart tegyek bele legközelebb?Persze mire berakom, addigra meg az is így jár amilyen szerencsém van....
persze nemlehet 100%osan rámondani, h az olaj miatt történt de én nyugodtan adok rá 99%ot!
aztán összeis hasonlitottuk egy másik 710essel, amit haver hozott italmondobol. a motulokra jellemző a piros kupak, az kicsivel fejjeb volt mint a normális olajon, valamint ugy állapitottuk meg, h higabb volt... de persze ezt csak igy szemre néztük, megkellne nézetni laborban de nem erőlködök. többet nem veszek kétes személytől még ha ingyen aggya se!
Én mást hallottam,szakács a csávó és nyúlja a konyháról azt az olajat amibe előtte a sültkrumplit sütötte.Azmilyenmáá!?
Oszt otthon meg kotyvassza és drága pízé adja a köcsög.
Érdeklődni :
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár, Budai út 376.
30/612-8980
22/312-737
ittvan a képe, a bal oldali amit az alaktol vettem, a jobb oldali az italmondos:
Pl: Mivan ha az alját kifúrta és utána visszaolvasztotta?
a képet meg most csináltam tellel, csak a szemléltetés kedvéért, bocs a minőségért, sztema lényeg láccik
az eredmény :
persze nemlehet 100%osan rámondani, h az olaj miatt történt de én nyugodtan adok rá 99%ot!
aztán összeis hasonlitottuk egy másik 710essel, amit haver hozott italmondobol. a motulokra jellemző a piros kupak, az kicsivel fejjeb volt mint a normális olajon, valamint ugy állapitottuk meg, h higabb volt... de persze ezt csak igy szemre néztük, megkellne nézetni laborban de nem erőlködök. többet nem veszek kétes személytől még ha ingyen aggya se!
Oszt otthon meg kotyvassza és drága pízé adja a köcsög.
adatlapomon az email cimem, lécci küld már el az illető nevét, mert énis vettem még nyáron olajat egy alaktol, és gyanus, h kevert...