Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most Actevo Gp 20w-50 van benne szerelő aszonta nem rossz de azzal inkább a Yamahák meg a Bmw-k mennek.
Nekem valami ásványi féle megfelelő lenne.
szerintem ott kéne kezdeni hogy mire használod a motort, turazol vagy versenyzel,
a szerint kéne eldönteni félszintetikus kéne vagy full,,,
mert ha turazol akkor szerintem felesleges fullszintetikus
vegyél nyugodtan, boltból, számlával.
És ha szaküzletben veszem? Vagy akkor inkább maradjon a Motul?
csak annyi, hogy van belőle kamláder ha garázsból jött úgy mint a castrolból.....a többinél még eddig ezt nem tapasztalta senki, mondjuk ennek a kettőnek a flakonját zárókupakkal együtt lehet üresen kapni valahol nem messze.......persze ezt csak hallottam, nem biztos, hogy igaz....
Azabaj hogy télleg fingom nincs mostmár melyik jó melyik nem mert ahány hozzászólás annyiféle vélemény... :)
Kutya, ezt a ráfáztak a Repsollalt fejtsd ki bővebben légszíves. Nekem ez van harmadhára a motorban, gond nélkül. Miről beszélsz?
Értem
Épp az ára miatt nem próbáltam még. Amit használok az olcsóbb, és tökéletes a motorba.
JA és mit értesz azon hogy ráfáztatok? Tönkre tette?
HAli!
A Motul drága. Ez ok. De ha jó akkor le van szarva. Ennyit megér a vas. Nem?
Vagy mi a véleményed róla?
Nekem gyárilag azzal töltötték újkorában a Kawát, akkor nagyon meg voltam elégedve vele, azóta csak ezt használom.
Elég specifikus, nem mindegyik motor 'kedveli' egyformán ( pl. a Haya/Béka váltó nagy hidegben ragadós lett tőle ) a Kawánál meg pont fordítva, azóta igazán jó.

Nem igazán olcsó, de nekem/nekünk bevált. CrazyJ. , Brian is ezzel versenyzett.
ez a fuchs miféle cég?
teljesen ismeretlen számomra
én is vettem valami félszintetikust próbának belőle
Ezek közül egyiket sem. A MOTUL drága, a Repsollal mi több motorban is ráfáztunk, a Castrol pedig az ismeretlen tartalom miatt nem.

Egyébként az ismert márkák, 10-40 olajai közül bármelyik jó lehet (őszre-télre), nem nagy 'igényű' a gép. Nyárra valami 15-50 / 20-50 megoldás is mehet.

Én a Fuchs Silkolene 15-50 ProRace-t használom, bár az kicsit sok ebbe a motorba. Ugyanebből egy félszintetikus, ugyanilyan értékekkel jó lehet.
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is. Ha nálunk vásárolod az olajat és a szűrőt is akkor az olajcserédet ingyen megcsináljuk.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
HAli!
Hamisítvány? Szaküzletben?
ezek közül én a Repsolt tenném. A Castrolt kihagyom, ha lehet,sok a hamisítvány, a Motul is jó viszont drága.
Halisztok!
Még mindig tanácstalan vagyok olyaj ügyben. Gs500 amba nem tudom milyent tegyek
néztem
Castrol Actevo xtra 10w-40
Motul 3000 20w-50
Repsol Rider 15w-50

Szerintetek? 2004 -es a motor
Liqui Moly olaj szerintetek jó?
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
a kék ledért ki fog szedni minden kukásmellényes. Fehér.
Heló!

Gilera Runner 50-sr-m van... Lenne egy két kérdésem.
Találtam olyat, hogy légszűrő tisztító olaj...ez mennyire fontos? Mert ha nagyon akkor megvásárlom,de ha nem akkor nem költök erre.
Akkor..olaj bele...valami jó minőségü kellene, ami javíthatja a motort.

És csak egy bónuszkérdés : Van rajta helyzetjelző lámpa..akarok bele led-et tenni! Milyen szinü legyen szerintetek? Én a világoskékbe gondolkodtam, de nemtudom..

Előre is köszi
Eladó! Kb. 1,6 liter Motul 5100-as 10W-40-es motorolaj. Július 7-én lett kibontva a kötelező szervizem alkalmával. Más olaj használása miatt eladó, hátha tudja még valaki használni. Ára 1000ft. tel.: 0620 huszonegy 64064.
Eladó! 1liter bontatlan, Shell Advance VSX motorolaj. Szintetikus, 10W-40-es. 2004/6 havi. Most találtam meg a pincében :( Ára 1000ft. tel.: 0620 huszonegy 64064