szerintem ott kéne kezdeni hogy mire használod a motort, turazol vagy versenyzel,
a szerint kéne eldönteni félszintetikus kéne vagy full,,,
mert ha turazol akkor szerintem felesleges fullszintetikus
csak annyi, hogy van belőle kamláder ha garázsból jött úgy mint a castrolból.....a többinél még eddig ezt nem tapasztalta senki, mondjuk ennek a kettőnek a flakonját zárókupakkal együtt lehet üresen kapni valahol nem messze.......persze ezt csak hallottam, nem biztos, hogy igaz....
Nekem gyárilag azzal töltötték újkorában a Kawát, akkor nagyon meg voltam elégedve vele, azóta csak ezt használom.
Elég specifikus, nem mindegyik motor 'kedveli' egyformán ( pl. a Haya/Béka váltó nagy hidegben ragadós lett tőle ) a Kawánál meg pont fordítva, azóta igazán jó.
Nem igazán olcsó, de nekem/nekünk bevált. CrazyJ. , Brian is ezzel versenyzett.
Ezek közül egyiket sem. A MOTUL drága, a Repsollal mi több motorban is ráfáztunk, a Castrol pedig az ismeretlen tartalom miatt nem.
Egyébként az ismert márkák, 10-40 olajai közül bármelyik jó lehet (őszre-télre), nem nagy 'igényű' a gép. Nyárra valami 15-50 / 20-50 megoldás is mehet.
Én a Fuchs Silkolene 15-50 ProRace-t használom, bár az kicsit sok ebbe a motorba. Ugyanebből egy félszintetikus, ugyanilyan értékekkel jó lehet.
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is. Ha nálunk vásárolod az olajat és a szűrőt is akkor az olajcserédet ingyen megcsináljuk.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is.
Érdeklődni:
30/612-8980
22/312-737
Gilera Runner 50-sr-m van... Lenne egy két kérdésem.
Találtam olyat, hogy légszűrő tisztító olaj...ez mennyire fontos? Mert ha nagyon akkor megvásárlom,de ha nem akkor nem költök erre.
Akkor..olaj bele...valami jó minőségü kellene, ami javíthatja a motort.
És csak egy bónuszkérdés : Van rajta helyzetjelző lámpa..akarok bele led-et tenni! Milyen szinü legyen szerintetek? Én a világoskékbe gondolkodtam, de nemtudom..
Eladó! Kb. 1,6 liter Motul 5100-as 10W-40-es motorolaj. Július 7-én lett kibontva a kötelező szervizem alkalmával. Más olaj használása miatt eladó, hátha tudja még valaki használni. Ára 1000ft. tel.: 0620 huszonegy 64064.
a szerint kéne eldönteni félszintetikus kéne vagy full,,,
mert ha turazol akkor szerintem felesleges fullszintetikus
A Motul drága. Ez ok. De ha jó akkor le van szarva. Ennyit megér a vas. Nem?
Vagy mi a véleményed róla?
Elég specifikus, nem mindegyik motor 'kedveli' egyformán ( pl. a Haya/Béka váltó nagy hidegben ragadós lett tőle ) a Kawánál meg pont fordítva, azóta igazán jó.
Nem igazán olcsó, de nekem/nekünk bevált. CrazyJ. , Brian is ezzel versenyzett.
teljesen ismeretlen számomra
én is vettem valami félszintetikust próbának belőle
Egyébként az ismert márkák, 10-40 olajai közül bármelyik jó lehet (őszre-télre), nem nagy 'igényű' a gép. Nyárra valami 15-50 / 20-50 megoldás is mehet.
Én a Fuchs Silkolene 15-50 ProRace-t használom, bár az kicsit sok ebbe a motorba. Ugyanebből egy félszintetikus, ugyanilyan értékekkel jó lehet.
Érdeklődni:
30/612-8980
22/312-737
Hamisítvány? Szaküzletben?
Még mindig tanácstalan vagyok olyaj ügyben. Gs500 amba nem tudom milyent tegyek
néztem
Castrol Actevo xtra 10w-40
Motul 3000 20w-50
Repsol Rider 15w-50
Szerintetek? 2004 -es a motor
Érdeklődni:
30/612-8980
22/312-737
Gilera Runner 50-sr-m van... Lenne egy két kérdésem.
Találtam olyat, hogy légszűrő tisztító olaj...ez mennyire fontos? Mert ha nagyon akkor megvásárlom,de ha nem akkor nem költök erre.
Akkor..olaj bele...valami jó minőségü kellene, ami javíthatja a motort.
És csak egy bónuszkérdés : Van rajta helyzetjelző lámpa..akarok bele led-et tenni! Milyen szinü legyen szerintetek? Én a világoskékbe gondolkodtam, de nemtudom..
Előre is köszi