Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorex racing az eső sem szedte le

2800-ért
nem lehet hogy túl sokat fujsz rá
akkor jo hogy ledobja a felesleget
Na itt nem integetett senki, még a kutas sem.... Jó lenne már találni egy jó anyagot, mert utálom hetente2-3 alkalommal takarítani a felnit.
Egyik nap fúj, másnap takarít, és mindezt 3200 Ft-os spray-vel.
ahol a Talma integet,csak ott van motoros cucc
Nem mindegyiken lehet kapni, csak ahol a beszerző ismeri a terméket és kér a központból.....a pályák mellett általában van....
De biztos van nekik? A kutas azt mondta, hogy 2 éve dolgozik ott, de még senki nem keresett ilyet.
kint keresd az oajoknál, nagy 400ml flakon, arany-szürke.
Szia.
Bementem múltkor a MOL kúthoz, hogy vegyek láncsprayt, mert mondtad, hogy akciós.
Hát a kutas gyerek nem nagyon tudta, hogy mi is az a láncspray. Kb 10 perc után feladtam a keresést és így nem tudtam kipróbálni.
A Liqui Moly RACING SYNTH 4T SAE 10W-60 1 l-t 3550-ért tudom adni, de ennyiért most van Motul 7100 10W60-as is. Amúgy minden Liqui Moly terméket jó áron be tudok szerezni ha valakinek kell, tényleg nem rossz cuccok, autóban a motorolaj adalékai a legjobbak talán.
Igen?És hogyé adod literjét?
kocsiba a fékbetét dugattyú felöli oldalát szokták vele bekkeni a szerelők, hogy ne nyikorogjon
olyan helyekre ahol magas hő van, pl: fék, kipufogo csavarokat bekenni, akár gyertya menetet
Ilyet tartok is ha valakinek kell......meglepően jó olaj csak kevesen ismerik.....ja és azt hiszem olcsóbban....
látod itt hibáztál! pedig vevő lettem volna!
na de komolyan, mire való a rézpaszta? A tippem az lenne, hogy a kontaktot javítsa, de?
Te aztán odafigyelsz a részletekre a hagyományos már nem is jó neked Még nincs
alapfelszereltség egy garázsba
no van
Háát az meg mire kell ? Bekened az egész motort ?
Rajtmarad... - csak épp a felnin Bár ezt nekem a Castrol csodaláncspray is tudja Ne köpködjetek, nem vettem, tombolán nyertem! (tényleg!)
szia!

jo minőségű réz pasztád nincs
Sziasztok !
Kapható nállam Cepsa láncspray és tubusos kenőzsír,Berner féktisztitó olcsóbban
Szasztok!
Használt már valaki ilyen olajat?
http://www.olajshop.hu/termeke...
már észrevettem és mégegyszer bocsi.
Akkor már használj étolajat az ragad is.