Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maga egy állat...
Agip Racing 10W-60, 3000 Ft/liter
Ez így van....a használt olajat idővel akksikba szoktam tölteni

jó, tényleg így van, de ez jól esett.....
Igen, egyről beszélünk: amíg a flakonban van, addig új az olaj (egy idő után ott sem)
A blokkban meg rohadtul nem "zárt" a rendszer - erre mondta az egyik überokos, hogy összel/tavasszal olajcsere... és akkor leengeded a téli "álott" olajat, de a használt kenőanyag sem áll fél évig a motorban.... fasza... 15 rugós olajat locsoljam ki 150-km-rel áprilisban
az olaj minden melegítés/hűtés ciklusnál savasodik
még az étolaj is.....
Oksa ! Viszont lehet hogy még egy kis szervizelés is lesz, de azt majd megbeszéljük . Kb: december-január előreláthatólag .
Most néztem utána, ennél mindenképp olcsóbban tudom ezt az olajat adni.
A MOL-os is nagyon jó.Legalábbis a Castrol után,szinte egyáltalán nem szóródik le.
Motul RoadPlus!
Mondjatok olyan láncsprayt,ami nem koszolja össze örökké a felnit.
Most Nippont használok,sárgászöld ragacs....lehet jól ken,de a sárga felnim mindig retkes tőle.
Hali!
Van 2t-be való Castrol power racing 1-es olajam ha esetleg valakit érdekel korlátlan mennyiségben akkor van. Jelentkezni itt:)
2500 ft/liter de ha kell sok akkor lehet alkudni.
Üdv
tegyél bele 20w-50es valvolinet....sokkal jobb mint a castrol (saját tapasztalat)
Azt megfigyeltem hogy melegen kicsit nehezebben jár a váltó. De nem mindig
Most nézem az olajokat. Castrolnál nem sok választék van . Actevo gp 20w50, vagy Actevo Extra 10w40
a flakon műanyag, a blokk meg fém, és az olaj a fémes közeggel érintkezésbe lépve savasodik (vagy valami hasonló)
Hát én is így vagyok vele. Minek álljon 3 hónapot ha nem muszály. Úgyhogy vita lezárva. :D
Na erről is lesz aki vitatkozzon Veled: sokan esküsznek rá, hogy ősszel kell kicserélni az olajat. Igazából én sem értem: a tesztmotoron volt egy hasonló cikk, és ott azzal érveltek, hogy a blokk az "zárt rendszer" , tehát a benne lévő olaj nem érintkezik levegővel/párával a tél folyamán, tehát nem gond hogy benne van.

Szerintem meg a flakonja, az a zárt rendszer: amíg ki nem nyitják...
idén már nem akarok cserélni majd tavasszal lassan ugyis el kell tenni a grázsba
Őszre/télre inkább 10-40 -et. Bármelyik fészintetikus mkp. olaj megteszi.
Haliztok!
Suzuki gs 500 ba milyen olajat ajánlotok? Most Castrol Actevo Gp
20w-50 van benne
Az 5l-nek nem néztem utána, de szerintem azt is tudom olcsóbban adni.
Oppá... szorrri... ezek szerint lemaradtam róla , de sebaj legalább tudom hogy nálad occsóbb .
1-2 hete valaki már kérdezte ezt csak nem 5l-est, akkor ezt válaszoltam:
"A Liqui Moly RACING SYNTH 4T SAE 10W-60 1 l-t 3550-ért tudom adni, de ennyiért most van Motul 7100 10W60-as is. Amúgy minden Liqui Moly terméket jó áron be tudok szerezni ha valakinek kell, tényleg nem rossz cuccok, autóban a motorolaj adalékai a legjobbak talán."
Akkor a tél folyamán majd megkereslek egy 5 littyós flakkon erejéjíg .
Autóba régen és igen jó volt amíg kaptam. Most egy cross társulat használja ezt a gyártót és dicsérik nagyon, ha valakinek kell ennél jobb áron tudom adni tiszta forrásból. Lehet, hogy kipróbálom én is.