Sziasztok!ETZ 250-es.Meg tudná valaki mondani mi lehet a baj?A fordulatszámmérő tengelyről rövid használat után lenyíródtak a fogak. kb.(200 km futás után).Beszerelni azt gondolom rosszul nem lehet mert a dolog adja magát....vagy mégis elkövettem valamilyen hibát? szamovar
Minden indexet kicserélsz LED-esre vagy csak kettőt?!
Ha mindet, akkor két lehetőséged van:
1. Minden LEDes index elé raksz egy megfelelő ellenállást
2. kicseréled az indexrelét LEDes indexekhez
Ha csak kettőt cserélsz ki, akkor már más a helyzet.
1. Szintén ellenállások az indexek elé.
2. Relé kicserélése, de ekkor már oda kell figyelni, mert a LEDes indexrelék általában 2A-t tudnak, ami van mikor "hatttáreset"
Sziasztok! a segítségetekre lenne szükségem.most vettem 1 yamaha axis robogót.megfurattam,összeraktam és csak úgy indul,hogy a karbi szívótorkába benyomok benzint.4-6 másodpercig jár és leáll.a furatás előtt is ezt csinálta.az aut.szivatót néztem de szer.jó.meleg hatására kijön a tüskéje.nem tudom mi az az alkatrész,a tank alatt a vázra van felrakva.8cm hosszú 4cm az oldalai.bal vége a szabadba van kivezetve a jobb vége egyik csöve a mikuni karbim oldalára a másik a tank tetejére megy.lehet,hogy ez a rossz?a benzincsapból néztem kap anyagot a karbi.kösz a segítséget
Heló.
Tudna valaki segíteni?
2004-es R6 om van.
A kűrt nem jó rajta illetve az elakadásjelzőt csak egyet villan és utána semmi, még az irányjelző sem.
( maga a kürt működik, aksiról direkt köve próbáltuk, csak a nyomógombbal nem.)
Hali!
Jónak kell lennie mivel 100le feletti.
De ha tutira akarsz menni akkor RK GB525GXW a legjobb választás, ezres gépre (zx-10, gsx-r 1000) ajánlja gyártó úgy hogy hatkilósra bőven jó.
Nekem is ilyen van fent arany szinben, már van benne 10000km és még csak utána sem kellet húzni csak egyszer a próbakőr után .
sok szerencsét hozzá ... csak halkan megjegyzem egy 70-es hengerbe a dugó több mint 10000 plusz fúrás ... mivelhogy ha ledobják valószinüleg elkopott... na de hátha találsz
szevasztok eladtama mocim (dr600) és az utód egy tt600 as lesz ugynézki kibaszott jóáron csak az a baja hogy nincs szikra ehez kérném a segitségeteket kelenének értékek amikat a jeladó ill a gyujtás tekercs ből jönki vagy 1 manual is jó lenne a pontos évjáratott nem tudom de hátul is tárcsafékvan ha ez segít meg ha jól emlékszem fordititt telós de ez nem 100%
előre is megköszönöm a segitségeteket
Hello!
Meg tudja mondani nekem valaki h suzuki gsxr 600 k4 típusú motorhoz milyen lánc való! Én ezt a típust néztem ki: did525zvm-x (arany színű 110 szemes). Úgy tudom ez jó hozzá de biztos ami biztos :)
Minden indexet kicserélsz LED-esre vagy csak kettőt?!
Ha mindet, akkor két lehetőséged van:
1. Minden LEDes index elé raksz egy megfelelő ellenállást
2. kicseréled az indexrelét LEDes indexekhez
Ha csak kettőt cserélsz ki, akkor már más a helyzet.
1. Szintén ellenállások az indexek elé.
2. Relé kicserélése, de ekkor már oda kell figyelni, mert a LEDes indexrelék általában 2A-t tudnak, ami van mikor "hatttáreset"
Itt mindent megtalálsz:
http://www.agomotors.hu/websho...
erdekelne hogy ha ledes inexeket rakoka a mocira akor relét kel- e cserélni ?
de probáld ezt:
német tt-s oldal
a Techn. Daten-alatt találhatóak az adatok. A
Stammbaum-ra kattintva kiválaszthaod a tipust képek alapján ha számra nem megy. Remélem segitettem.
elektromos
Egy kis segítségre lenne szükségem ha Valaki tud kérem segítsen.Kawasaki kmx-be milyen gyertya kell?Kb 1990-es évjárat
Tudna valaki segíteni?
2004-es R6 om van.
A kűrt nem jó rajta illetve az elakadásjelzőt csak egyet villan és utána semmi, még az irányjelző sem.
( maga a kürt működik, aksiról direkt köve próbáltuk, csak a nyomógombbal nem.)
Jónak kell lennie mivel 100le feletti.
De ha tutira akarsz menni akkor RK GB525GXW a legjobb választás, ezres gépre (zx-10, gsx-r 1000) ajánlja gyártó úgy hogy hatkilósra bőven jó.
Nekem is ilyen van fent arany szinben, már van benne 10000km és még csak utána sem kellet húzni csak egyszer a próbakőr után .
Yamahay dt 125LC-n hogy kell beállítani a gyújtást?
Előre is köszi: turibali
A k4-nek, K5-nek nem ugyanaz a segédváza.
meg tudná valaki mondani, hogy a gsx-r 1000 k4-nek és a k5-k6-nak ugyanaz a segédváza?
kösziii
előre is megköszönöm a segitségeteket
Meg tudja mondani nekem valaki h suzuki gsxr 600 k4 típusú motorhoz milyen lánc való! Én ezt a típust néztem ki: did525zvm-x (arany színű 110 szemes). Úgy tudom ez jó hozzá de biztos ami biztos :)