Egy a bontókban tubus néven ismert bovden elosztót kell beiktatni. ehez viszont már az egybe gázbovden nem jó!
Mindenképp jobban jársz egy olajpumpával mert az fordulat és terhelés függvényében keveri az olajat!
Hello! valaki meg tudná mondani hogy tudnám aprillia rx 50 en beállitani a gyújtást? nincsa semmi jel hogy hova kellene forgatnom az állórészt! Ha valaki tudja vagyen fel MSNre : barnee@windowslive.com
még egy kérdés ha nem zavarok.
a cagiva k7-em míto blokkos gyárilag külön olajzása van olajpumpával amit egy bovden mozgat.
sajnos az enyémen ez már ki van iktatva és keverékkel hajtok viszont gondolkozom rajta hogy visszaállítom az eredeti olajzását de nem tudom a mozgatóbovdene hová csatlakozik, mi mozgatja?már a bovden és a csonk sincs rajta jó lenne ha tudnál ebben segíteni.
az olajtartája megvan olajpumpa megvan viszont se bovden se csövek nincsenek rajta nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
valamí rajz vagy magyarázat jó lenne lehet hogy sokat kérek de ha szervízbe viszem rámegy a gatyám.
előre is köszi
Valaki ért itt gyújtótekercs újratekercseléséhez?
mert nekem volna egy,amit ujra kéne tekercselni,és 0.25 mm a huzal átmérője és abból van rajta 74 méter.
hogyan szokták ezt?meg aki vágja mi a helyzet kérem irjon.
Abból gondolom, hogy csúszott, hogy az idomok lefogytak róla. Meg a dekli is ! És a legkevesebb a kuplungkiemelő, bütyköket hegeszteni is lehet. Minden esetre nézd meg, nincs -e elferdülve a váz.
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Gilera typhon, Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Nemhiszem mert amúgy egyben van csak a 2 oldalidom az ekével ami hiányzik a dekli a baja meg az a tengely. Én csak abban bízom, hogy csak nem érdeke a cégnek h rendbe hozza
Hát nem csak az a baja hanem a jobb oldali dekli is hiányzik az idomok is... Ez egy banki visszavett motor és gondolom a cégnek nem érdeke foglalkozni a motorral.
Heló!
Nem tudom, hogy ez e a legmegfelelőbb topic, de talán kapok választ Olyas valakit keresek, aki szépen fel tudná polírozni a 2 sm kerekemet. Ha valami hozzáértő ezt olvassa legyen szíves írni nekem (elérhetőség az adatlapomon).
köszi!
A kiemelőt cserélni nem olyan nagy dolog, miért nem cseréli ki? Lehet akkor kiderül, hogy van nagyobb gikszer is. Nem szokott magától olyan könnyen letörni az a bütyök.
Ehhez érdemben hozzászólni távolról nem lehet ! Mert mi van, ha van egyéb baja is? Sebességeket veszi? Kérdezd meg a gazdáját mi egyéb baja van ? De alkudj rendesen ! Mert a kiemelőt kijavítani nem nagy ügy! Csak van egy sanda gyanúm !
Rendeltem gyári Yamaha papírtömítést a motoromnak a tekercs felőli deklihez, szerintetek összerakásnál kenjem be a tömítést loctite szigetelővel vagy elég ha "szárazon" összerakom?
bocsi a debl kérdésért, ne még csak most csöppentem bele a motoros világba. A Triumphról mi a véleményetek, mint márka? Strapabírásból illetve megbízhatóságbol lehet bmw-hez hasonlítani? V inkább hova lehet elhelyezni a ranglétrán?
Második kvescsön: triumph tiger800xc-ről- mit gondoltok? :)
Mindenképp jobban jársz egy olajpumpával mert az fordulat és terhelés függvényében keveri az olajat!