Megmondtam számszerűen, ez pontos méret. Vagy papírral érdemesebb nézni a hézagot? Vagy félre értettelek? Egyébként ha mérem, akkor van egy kis válla, kézzel aligha érezhető. A 0,3-at a váll alatt mértem. Nehéz megállapítani, de szerintem 0,5mm-nél nincs nagyobb változás a henger átmérőjén, akárhol is mérem. Mennyire kell benne szorulnia, vagy lötyögnie a dugónak? Az mennyire egészséges, hogyha kimegy a dugó a hengerből felfelé is? Nem az a j, hogyha nem csúszik ki teljesen a dugó szoknyája miatt?
Értem, köszönöm! Kérdeztem még pár embert, olvasgattam még, és arra jutottam, hogy jó lehet az NSR dugóval is. Azt olvastam, hogyha a hengerbe szív, akkor ablakos kell, ha pedig a forgattyúsházba, akkor jó a sima. Így egyértelműnek tünik, hogy ablakosal lenne jó.
Egyébként megnéztük haveromét. :S Az övé 42-esre van fúrva, és hosszabb dugó van benne. A fejmagasság stimmel, de a szoknya hosszabb, így az előző nagy szerelő gazdi úgy oldotta meg, hogy valami kis távtartót gányolt a henger alá, Szóval az kilőve. Azt néztem még, hogy annak rövidebb a képen látható pirossal berajzolt távolság. Ami szerintem nem jó, ugyanis, ha alsó HP-n van a dugó, akkor nem úgy van nyitva a felömlő. Ezért is szemezek még az NSR dugóval, annak szerintem hamarabb hasonlít az a része, az enyémre, mint a DIO-jé. Szerinted?
Üdv és kösz; Zoli
Sziasztok! valaki tudna tanácsot adni, hogy az miért van, hogy a simson s51-esem nem akar indulni és a szikra nem szép piros hanem kék színű pedig új a gyújtótekercs + a kalapács is + új gyertya.
a felső holtponton mérd és kb a löket közepén ott ha egy a méret akkor jó.a gyűrűhézag közé egy papírlap könnyedén bemegy akkor jó. a stiftelés ha nem esik valamelyek beömlőbe akkor jó még úgy is ha 1 milkora szalad mellette.
szevasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy a suzuki dr600 nak menyinekell lenie a jeladónál mért feszültségnek
és hogy lehet e a gyujtótrafóban kábelt cserélni én kiakartam szedni de nemjöt nem is erőltettem nem akarom kiszakítani ha mégsem lehetne és hogyan tudnám megmérni hogy jó e a trafó ( van feszültségmérőm)
válaszokat előre is köszönöm ja és nem a lebaszásokatvárom meg a gunyolódást (csika ez neked szól)
Szia! Eddig a gyűrűhézagot úgy mértem, hogy beleraktam a hengerbe, de nem teljesen körbe, hanem csak úgy, hogy 2helyen érje a hengert. Úgy volt 1,4mm, akármerre forgattam a hengerben, és akárhol. Most azt csinákltam, hogy beleraktam a 2gyűrűt, nagyjából oda, hogy a stiftelés jó helyen legyen, és hogy ne legyen ferdén a hengerben, megtoltam először lefelé a dugóval, majd fel. Így elvileg jól áll benne. A gyűrűhézag: 0,3mm. Na most akkor hogy van ez? Rossz alakú a henger? Vagy akkor mégis csak jó ez így?
Sikertült megtalálni a márkát, Phix van benne. Képek mellékelve.
UI: Ha csak 1 gyűrű van benne, akkor egy nagyon kis fény szűrődik át alatta. Amikor mind2 benne volt, akkor csak 1 helyen láttam, egy nagyon kicsit, mégpedig az alsó gyűrű illesztésénél.
Üdv Uraim!
Szeretném kérdezni tőletek hogy Szolnok közelében nem e tudnátok olyan szerelőt aki foglalkozik vákumos horpadáskezeléssel, mert a kipufogómon van egy csíkban horpadás. Vagy azt lehet e kezelni vagy nem is. Válaszokat előre köszi
Nem hallottam még erről a Phix-ről... Jó? Amúgy eddig azt hallottam hogy azok a for hondás piros dobozos dugókkal nincs baj... De abból nem láttam 41 felettit... Holnap még írok szerintem, hogy milyen a másik, meg-e veszem azt, vagy még keresgetek és akkor valószínűbb.
nem csak prox van, hanem Phix is olcsóbban. http://robogotuning.hu/spd/711...
A posta minden esetben 1300.-Ft 10000.-Ft megrendelésig, utána 1600.-Ft
Csak csomagot adunk fel biztosítással.
Utalni is lehet, akkor 400.-Ft-al ocsóbb a szállítás.
Szerintem még talán 1 hét mire eldől, addig infót szerzek, meg havernak van egy szettje, holnap nézzük meg, csak vett egy lelakott MBX 50-eset, ami fúrva volt, és új dugó van benne. Csak nem tudom, hogy járatták, milyen olajjal... Mert külsőleg lelakott. De ha van még benne akár több méret, akkor meggondolandó. Köszi még1x! Zoli
Szia! Megnéztem az enyémet. jók a méretek. Úgy láttam, hogy a stiftek is jó helyen vannak. Ilyennel tudnál szolgálni? Mennyibe fájna és milyen lenne? Nagyon szépen köszönöm! Zoli
Kicsit körülnéztem neked, hogy melyik dugó lehet jó, az NSR 50 dugót vettem alapul és az új DIO dugó méretei jónak tűnnek.
Itt ezen a rajzon beírtam neked a méreteket, nézd meg, hasonlítsd össze a tiéddel és ez 42,00mm átmérőig kapható.
Köszönöm szépen! Igazából nekem nincs bajom az ablakossal, egyik ismerősöm azt mondta, hogy azzal jobban is megy. Hát nem tom. :S Nekem nem kell, hogy jobban menjen, csak a gyárit vigye stabilan.
...szerintem 0,05mm-nél...
Egyébként megnéztük haveromét. :S Az övé 42-esre van fúrva, és hosszabb dugó van benne. A fejmagasság stimmel, de a szoknya hosszabb, így az előző nagy szerelő gazdi úgy oldotta meg, hogy valami kis távtartót gányolt a henger alá, Szóval az kilőve. Azt néztem még, hogy annak rövidebb a képen látható pirossal berajzolt távolság. Ami szerintem nem jó, ugyanis, ha alsó HP-n van a dugó, akkor nem úgy van nyitva a felömlő. Ezért is szemezek még az NSR dugóval, annak szerintem hamarabb hasonlít az a része, az enyémre, mint a DIO-jé. Szerinted?
Üdv és kösz; Zoli
és hogy lehet e a gyujtótrafóban kábelt cserélni én kiakartam szedni de nemjöt nem is erőltettem nem akarom kiszakítani ha mégsem lehetne és hogyan tudnám megmérni hogy jó e a trafó ( van feszültségmérőm)
válaszokat előre is köszönöm ja és nem a lebaszásokatvárom meg a gunyolódást (csika ez neked szól)
Sikertült megtalálni a márkát, Phix van benne. Képek mellékelve.
UI: Ha csak 1 gyűrű van benne, akkor egy nagyon kis fény szűrődik át alatta. Amikor mind2 benne volt, akkor csak 1 helyen láttam, egy nagyon kicsit, mégpedig az alsó gyűrű illesztésénél.
Bermann Robit keresd ! Szecska mellett van , Daru út - kis Golf árúház fele fél úton !
Szeretném kérdezni tőletek hogy Szolnok közelében nem e tudnátok olyan szerelőt aki foglalkozik vákumos horpadáskezeléssel, mert a kipufogómon van egy csíkban horpadás. Vagy azt lehet e kezelni vagy nem is. Válaszokat előre köszi
http://robogotuning.hu/spd/711...
A posta minden esetben 1300.-Ft 10000.-Ft megrendelésig, utána 1600.-Ft
Csak csomagot adunk fel biztosítással.
Utalni is lehet, akkor 400.-Ft-al ocsóbb a szállítás.
Szerintem még talán 1 hét mire eldől, addig infót szerzek, meg havernak van egy szettje, holnap nézzük meg, csak vett egy lelakott MBX 50-eset, ami fúrva volt, és új dugó van benne. Csak nem tudom, hogy járatták, milyen olajjal... Mert külsőleg lelakott. De ha van még benne akár több méret, akkor meggondolandó. Köszi még1x! Zoli
Itt ezen a rajzon beírtam neked a méreteket, nézd meg, hasonlítsd össze a tiéddel és ez 42,00mm átmérőig kapható.