nagyon szépen köszönöm a segítséget meg fogom próbálni.
Biztos sikerülni fog majd írok.
van abban valami hogy a nyers motor miatt nem indul rúgásra?
vagy csak kamu?
mégegyszer köszi
Úgye 3 csavaros az alaplap. font 2 alul 1.
A jobb felsőnél van egy pont, alaplapon 1 vonal. ha ezek találkoznak akkor a csavarok a nút közepén vannak. Ez az alap beállítás ngk b95 egv vagy champion n84 gyertyák 0,5mm hézagával.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, adott egy 2001-es kawa ZX6R mi lehet a gond olyankor ha a tengelykapcsoló kiemelő tengely körbeforog, ki tudom húzni és mennyibe fáj a javítása?
elég ritka gép k7 125cc cagiva
a régi tulaj azt mondta azért nem indul rúgásra mert még nyers a blokk.
nem tudom tolásra rögtön utánna pedig megy szépen érdekes.
jó lenne valami segítség köszi
kérdésem a következő kérlek segítsetek.
mító blokknál gyújtás beállítás problémám van az alaplap el lett fordítva és azóta rúgásra nem indul.
viszont tolásra azonnal indul jó lenne tudni a gyújtás alaplap eredeti helyzetét.
van e valami jelzés rajta és ha van hol találom és mi a helyes beállítás.
más baja nem lehet hiszen a motor 100% felújításon van túl.
csak ehez nyúlt hozzá a régi tulaj.
ha tud valaki kérem segítsetek.
sziasztok,érdeklödnék!hátha tud valaki segíteni,
van egy honda xl 600-asom és nagyobbra szeretném cserélni a hátsó lánckereket, ha tud valaki v mi rávaló nagyobbat az irjon,ill még annyi hogy más tipusú motoré nem jó rá? elöre is köszi
egyről beszélünk az alapokat kel rögzíteni abba akinél a szerszám van. . a membrán csak keveredés ha a méretezés sincs meg. a dugónak illik minden ponton azt nyitni-zárni amit kell neki. ha nem teszi másik dugó kell. nekem meg volt a napi program
Alumínium hegesztést vállalok awival olcsón és rövid határidővel.
Ha valakinek szüksége lenne ilyesmire írjon a
benzines4@freemail.hu-ra.
üdv.
még kezdő vagyok ezért kérek segítséget.
Majd belejövök talán
ha valami kínom van valamikor kérdezhetlek?
nem akarok zavarni
köszi
Egy deklitömítés 1600Ft és 2óra munkadíj!
Biztos sikerülni fog majd írok.
van abban valami hogy a nyers motor miatt nem indul rúgásra?
vagy csak kamu?
mégegyszer köszi
A jobb felsőnél van egy pont, alaplapon 1 vonal. ha ezek találkoznak akkor a csavarok a nút közepén vannak. Ez az alap beállítás ngk b95 egv vagy champion n84 gyertyák 0,5mm hézagával.
Segítségeteket szeretném kérni, adott egy 2001-es kawa ZX6R mi lehet a gond olyankor ha a tengelykapcsoló kiemelő tengely körbeforog, ki tudom húzni és mennyibe fáj a javítása?
a régi tulaj azt mondta azért nem indul rúgásra mert még nyers a blokk.
nem tudom tolásra rögtön utánna pedig megy szépen érdekes.
jó lenne valami segítség köszi
http://robogotuning.hu/shop_se...
mító blokknál gyújtás beállítás problémám van az alaplap el lett fordítva és azóta rúgásra nem indul.
viszont tolásra azonnal indul jó lenne tudni a gyújtás alaplap eredeti helyzetét.
van e valami jelzés rajta és ha van hol találom és mi a helyes beállítás.
más baja nem lehet hiszen a motor 100% felújításon van túl.
csak ehez nyúlt hozzá a régi tulaj.
ha tud valaki kérem segítsetek.
van egy honda xl 600-asom és nagyobbra szeretném cserélni a hátsó lánckereket, ha tud valaki v mi rávaló nagyobbat az irjon,ill még annyi hogy más tipusú motoré nem jó rá? elöre is köszi
Egy személyre állítva is koppon van terheletlenül.
Két személyre állítva sem tud hosszabb lenni.