Elég biztos helyről való a gyertya! Az elektronikára gyanakszom én......Tele lehet hibakóddal amit a motor jelez is...stb Jövő héten viszem majd szerelőhöz.................
sajnos ilyen tapasztalatom is van.egy quadba volt nekem ilyen.egy kör egy gyertya volt.minden kör egy 1000ftos gyertyámba krült.3-dik kör után kihajítottam a blokkot.nem tudom mért csinálta.de itt írják,hogy a gyertyát hamísítsák.ez igaz és lehet nálam is ez volt a baj.vegyél garantált helyről gyertyát úgy próbáld.
Nem hinném.......2 különböző helyen vettem.....először még sikerült is visszacseréltetnem hogy félreüti a szikrát de aztán utánna rájöttem hogy a motor teszi tönkre............
Ne értsd félre! Ugyanolyan doboz, gyertya , mint az eredeti, csak a dobozon elmosódottabb az írás, meg szar a gyertya. Mint a "kétezeré Rolex ! Benne van az acél tokba ütve:18K !
Biztos hogy nem az .......Robogós boltba vettem! Meg megnéztem a kézikönyvbe is hogy milyen típusú gyertya kell bele gyárilag és olyant adtak a boltba is!
Az sem lehetséges mivel már kb 3-szor cseréltem direkt bele való gyertyát............Ahogy beleraktam indítottam, kivettem megnézni már félre is ütötte a szikrát az összes........................
egyszer én is így jártam egy robogóval.benzinre gyanakodtam,de kiderült,hogy csak gyertyát kell cserélni,mert rossz a hőfoka a gyertyának.csak tipp.nekem segített.ugyan így kínlódtam,mentem megállt,megint indítottam megint ment egy kicsit.
Valaki fel tudna világosítani, hogy a lenit képen a 13assal jelölt alkatrész (jobboldali piros karika mellett) ami a könyv szerint "nyomaték korlátozó"-nak van csúfolva mit csinál? Kell azon a részen bármilyen kenésnek lennie? XT660 blokk egyébként
Hello!
Van egy Aprilia sr di-tech robogóm és egy olyan problémáim vannak vele hogy, szabálytalan az alapjárat,néha nem veszi fel a fordulatot,a gyertyákat tönkreteszi,megyek vele 100m aztán leáll elindítom újra megint 100m megyek megint leáll! Mi lehet a baja? A blokk teljes felújításon esett átt!
sziasztok
Kellene kis segítség
2001 es YAMAHA TDM850 hez kellene nekem szerelési útmutató.
Honnan lehetne letölteni vagy beszerezni?
Előre is köszi
sziasztok
Valaki fel tudna világosítani, hogy a lenit képen a 13assal jelölt alkatrész (jobboldali piros karika mellett) ami a könyv szerint "nyomaték korlátozó"-nak van csúfolva mit csinál? Kell azon a részen bármilyen kenésnek lennie? XT660 blokk egyébként
választ előre is köszönöm
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész!
És szakirodalom.
Megtekinthető:bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
C
serélhető is!
Üdv Kaczkó
Van egy Aprilia sr di-tech robogóm és egy olyan problémáim vannak vele hogy, szabálytalan az alapjárat,néha nem veszi fel a fordulatot,a gyertyákat tönkreteszi,megyek vele 100m aztán leáll elindítom újra megint 100m megyek megint leáll! Mi lehet a baja? A blokk teljes felújításon esett átt!
itt van egy pár évjárat bár 2001 csak 900-asban van nézd meg hátha.
'99 esé megvan, ha esetleg kell szólj, elküldöm!
Kellene kis segítség
2001 es YAMAHA TDM850 hez kellene nekem szerelési útmutató.
Honnan lehetne letölteni vagy beszerezni?
Előre is köszi
sziasztok
enduro és krossz alkatészek minden mennyiségben, rengeteg típushoz!
honda cr alkatrészek!
yamaha dt alkatrészek!
pitibike alkatrészek!
univerzális alkatrészek!