Szia, ha nyitott cartridge van benne akkor 100/120 mm olajszintet használj (attól függően hogy krossz vagy endurozásra használod) ha
zárt cartridge van benne akor 320/390 ml olajat önts úgyszintén használatól függően.Olajból 1312 Öhlinst javaslok
hali lenne egy kérdésem! nekem kawa gpx 600 as motorom minden teljesen jó a karbiban be lett szinkronizálva meg a membránok is teljesen jól működnek a motor is szépen jár viszont amikor felpörgetem akkor elég lassan akar vissza esni a fordulat gáz bóvden nem szorul meg ilyesmi szóval ha valaki tud valami jó tanácsot hogy mi lehet az oka akkor nagyon megköszönném hali
persze,tudom én is hogy van ilyen,de ez inkább egy jól szétkopott régebbi motornál jellemző...meglátásom szerint itt mindössze annyi lesz a hiba,hogy a delikvens egyszerűen rosszul nézte az olajszintet.
Nem kell egyből generálozni a gépet,nyugodtságosság van
ne nem cigánykodok tovább szenteste sportmotoron, boldog karácsonyt mindenkinek!
zárt cartridge van benne akor 320/390 ml olajat önts úgyszintén használatól függően.Olajból 1312 Öhlinst javaslok
de 1-2 rárúgás és meggyógyol
Nem kell egyből generálozni a gépet,nyugodtságosság van
ne nem cigánykodok tovább szenteste sportmotoron, boldog karácsonyt mindenkinek!