Ez elég nagy szívás, gondolom a csavar süllyesztve van, és nem tudod mivel megfogni, most én is így vagyok a kuplung tartókonzolával, sikerült megszabni a menetet az aluban .
próbáld meg fémragasztóval beleragasztani egy olyan szerzsámot amit annyira nem sajnálsz (de ahhoz a csavarhoz valót) hátha úgy kijön.
sziasztok! 1 kérdésem lenne! az előző tulaj tulhajtotta a csavart ami felfogja az idomot a tannkra és ugye az műanyag , amiben elgondolásom szerint van 1 fém persely, és nem tudom kicsavarni . nincs valakinek 1 speckós ötlete hogyan lehetne ezt megoldani , mert már próbáltam tekerés közben kifele feszíteni de sehogysem jön kifele a csavar. mielött nagyobb bajt csinálnék gondoltam felirok hátha tudtok segíteni,elöre is köszönöm
Fals levegő, rossz gyújtás, elégetlen benzin a kipufogóban, mert hibás a gyújtás kontakt hibás csatlakozó stb.Megoldás : Melléülsz és nyomozol. Szerelőhöz viszed.
nem teszek le, mert haveromnak már 4 tárcsa ki lett vágva...
a tárcsa egy cégnél lenne ki vágva, a vágásról csak a gépkezelő tudna, a cég nem, és mivel ismerős jóáron megcsinálja
Amire te gondolsz, ahhoz kell egy lézervágó , (100 milka az ára) vagy egy nagynyomású vízzel vágó, amelyikkel szintén lehet vágni saválló acélt. Tegyél le a vicces ötletedről. Vagy írj a gugliba , saválló lemez vágás lézerrel. Drágább lesz mint a gyári.
szevasztok
fék tárcsát szeretnék terveztetni, nem túl csicsásat, de azért muatósat, és lehetőleg ne oylan legyen minden motoron!
valaki vállalkozik? ha megtetszik akár egy kis pénzt is kap érte:D
Sziasztok! Szétszakadt a hátsó fékmunkahengeremben mind a 2 gumitömítés:( Csak felújítószettet tudok hozzá venni,vagy lehet hozzá külön is venni ilyen gumit?
Sziasztok. van itt olyan Ember aki jártas a személygépkocsi villamossági részében? Olyan gondom lenne hogy adott egy fiat tipo 1.4ie ha kicsit hidegebb az idő akkor a tápszivattyút vezérlő relé nem kap jelet és nem húz be. relét már cseréltem benne de semmi változás. esetleg ha tud valaki segíteni hogy hol keresem a hibát, azt megköszönöm.
Gábor
Nem biztos, hogy egy nagyobb fogszámú fogaskerék nagyobb. Van neki modulja, és abból tudható. Menj gépipari szakközépbe, és minden tiszta és világos lesz! Még jobb ha villamos és gépipari !És nem kettessel átbukdácsolva.
próbáld meg fémragasztóval beleragasztani egy olyan szerzsámot amit annyira nem sajnálsz (de ahhoz a csavarhoz valót) hátha úgy kijön.
a tárcsa egy cégnél lenne ki vágva, a vágásról csak a gépkezelő tudna, a cég nem, és mivel ismerős jóáron megcsinálja
a nyitott cartridge csillapító egységekhez megfelelő a módszer.
fék tárcsát szeretnék terveztetni, nem túl csicsásat, de azért muatósat, és lehetőleg ne oylan legyen minden motoron!
valaki vállalkozik? ha megtetszik akár egy kis pénzt is kap érte:D
csatlakozók ha vannak akkor tisztogasd meg
Gábor