először vizeztük, majd köpködtük is de nem volt jó a szappantól jó lett de az megforgott még 2 sör után is
az a szar hogy valami van a kormányban és nem lehet átfújni rajta, mert kompresszor segítségével tettem már fel markolatot
benzint még nem próbáltunk.. de aztán lehet feloldja szépen.... olyan mint a gumimaci
Hát, én még nem raktam fel ilyen "takonymarkolászót", de szerintem próbáljátok meg a végénél tenyérrel ütögetve felütni! Mert úgy a nyomás elválasztja egy pillanatra a csőtől a gumit! És úgy szép apránként felmegy, remélhetőleg!
üdv, ennek örülök hogy van, csak aza akérdés hogy jut el hozzám és mennyiért, nagyon sürgős lenne raknám össze a sárga szörnyeteget felujitottuk teljesen. uj lánc hengerfej hengersor csapágyak minden, most lessz ütős
most voltam havernál vett új markolatokat
valami rezgéscsillapítós zselés puha takony
majdnem mint a gumicukor
itt jön a kérdés:
hogy a rákba lehet ezt rátenni a kormányra?
olyan puha nem tudjuk feltolni
folyékony szappannal sikerült de akkor meg elforog
csinált ilyent valaki?
köszi!
Az én Hondám, VF1000R is cicceg, A Kozma Tomi VFR 800-asa is cicceg, meg egy csomó tip-topp Hondát tudok még, amelyik cicceg, csak embert nem tudok, aki megmonnya, mi a baj...
A Würth-nél van. Kis tégely, durvább és finomabb pasztával. Az egyik legjobb. Elég sokáig elég egy ilyen tégely.
0890199 a cikszáma http://www.wuerth.hu/ebook/kfz...
itt a leírás is hozzá
Bontott suzuki RM/RMX 250 hez keresek a képen látható power alkatrészt.
Aki tud suzi bontó elérhetőséget, azt is köszönöm.
(Elérhetőség az adatlapomon.)
Hát látatlanban én se fogok rájönni! Egyébként a kuplungkosár nem mozoghat túl sokat tengelyirányba, mert elvileg ki van hézagolva! Merthogy a kuplung fogaskerekének és a főtengelyen levő fogaskeréknek egy síkban kell futnia, lehetőleg a fogak teljes felületén! Különben lerövidül az élettartamuk! szereld fel a kuplungodat a helyére, és nézd meg a fogaskerekek fogait, hogy teljes szélességben kapcsolódnak-e! A fogaskerekeknek is tud ám cifra hangja lenni, főleg terheletlenül!
az a szar hogy valami van a kormányban és nem lehet átfújni rajta, mert kompresszor segítségével tettem már fel markolatot
benzint még nem próbáltunk.. de aztán lehet feloldja szépen.... olyan mint a gumimaci