Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először vizeztük, majd köpködtük is de nem volt jó a szappantól jó lett de az megforgott még 2 sör után is
az a szar hogy valami van a kormányban és nem lehet átfújni rajta, mert kompresszor segítségével tettem már fel markolatot
benzint még nem próbáltunk.. de aztán lehet feloldja szépen.... olyan mint a gumimaci
én bekentem a belsejét benzinnel, és úgy simán rámegy, az meg 10 perc alatt kipárolog alóla. De elötte azért nézzétek meg hogy nem kezdi-e ki.
Nyállal kell feltenni majd ha megszáradt nem fog elforogni!
Hát, én még nem raktam fel ilyen "takonymarkolászót", de szerintem próbáljátok meg a végénél tenyérrel ütögetve felütni! Mert úgy a nyomás elválasztja egy pillanatra a csőtől a gumit! És úgy szép apránként felmegy, remélhetőleg!
üdv, ennek örülök hogy van, csak aza akérdés hogy jut el hozzám és mennyiért, nagyon sürgős lenne raknám össze a sárga szörnyeteget felujitottuk teljesen. uj lánc hengerfej hengersor csapágyak minden, most lessz ütős
Hintőpor...
most voltam havernál vett új markolatokat
valami rezgéscsillapítós zselés puha takony
majdnem mint a gumicukor
itt jön a kérdés:
hogy a rákba lehet ezt rátenni a kormányra?
olyan puha nem tudjuk feltolni
folyékony szappannal sikerült de akkor meg elforog
csinált ilyent valaki?
köszi!
Ja az FZR szól mint a z IKARUS difi
ezért jó a yamaha, az nem cicereg
Jaja kérdés mien ,a "ciccegés" lehet lelazult könyök is
Az én Hondám, VF1000R is cicceg, A Kozma Tomi VFR 800-asa is cicceg, meg egy csomó tip-topp Hondát tudok még, amelyik cicceg, csak embert nem tudok, aki megmonnya, mi a baj...

Szard le.
A Würth-nél van. Kis tégely, durvább és finomabb pasztával. Az egyik legjobb. Elég sokáig elég egy ilyen tégely.
0890199 a cikszáma
http://www.wuerth.hu/ebook/kfz...
itt a leírás is hozzá
Egy alkalommal kb fél köbcenti.
Felénk bármelyik gépműhelybe adnak, remélhetőleg primitív áron.
tavaly fél kilót adtak 400 pénzért.
legyen az
egy légpuskagolyós dobozban áztatom olajban
hátha kell......
Szilíciumkarbid csiszolópor.Szakszerűen.
nekem van egy kevés síkpor vagy mifene
zsigulinál alkalmaztuk
krétapor lenne a legfaszább de tartana pár hétig
Lehet megnyúlt vez,lánc is!
CBR 600 ? évjárat? MÓR megfelel? hallani kellene! 300000 azért motort kapsz nem piszkoskodásból irtam
Sziasztok!

Bontott suzuki RM/RMX 250 hez keresek a képen látható power alkatrészt.
Aki tud suzi bontó elérhetőséget, azt is köszönöm.
(Elérhetőség az adatlapomon.)

Dév
valahol pöstön van a szaküzlet,de úgy tudom,csak nagy tételben adnak el.
Valamikor réges-régen a hálózati olvadóbiztosítékban lévő porral csináltuk. Működött! Bár ma már azt is nehéz találni.
Mennyi km van a motorban? Mikori évjárat?
Sajnos lehet motorhiba is.
koszonom utana nezek
Hát látatlanban én se fogok rájönni! Egyébként a kuplungkosár nem mozoghat túl sokat tengelyirányba, mert elvileg ki van hézagolva! Merthogy a kuplung fogaskerekének és a főtengelyen levő fogaskeréknek egy síkban kell futnia, lehetőleg a fogak teljes felületén! Különben lerövidül az élettartamuk! szereld fel a kuplungodat a helyére, és nézd meg a fogaskerekek fogait, hogy teljes szélességben kapcsolódnak-e! A fogaskerekeknek is tud ám cifra hangja lenni, főleg terheletlenül!