Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Segítség kellene Malaguti Madison 150 hez.
A vizpumpábo jön egy cső ,de eltört nincs meg a vége.vagy csak levegőzö?A képen van.Ha valaki tud segitsen.naggyon köszi.
franko. már kicsit aggódtam hogy nem lesz életképes minta egyik kerékből sem, ahogy szét volta rohadva a küllőanyák.
hello van egy aprilia sr di-tech robogom ami injektoros,cseréltem tömitéseket és injektor tömitő gyürüket valamint teflon gyürüt is.Tehát mostmár megfelelő tömitettséggel bír mindenhol és el is indul de néha beköpi a gyertyát ami szintén új,és igy van mikor nem indul!(gyertya ki megtisztit vissza és megint jó.) Ilyenkor mi lehet még?Esetleg a nyomás szabályzó szelep az injektorban?És sokat kaphat üzemanyagból? Valami hozzáértő ember vagy valami az injektoros gép szopatása álltal rutinossá vállt szakértő véleményére lennék kiváncsi! Az égést vizsgállva a gyertya feketére ég nem őzbarnára!
igen
koszonom irtam nekik hatha szerencsem lesz megegyszer koszi
Akkor sikerült mintát szedni mindkét kerékből?
bakonymotor
Troják Zoltán 06,30,680,88,93
hello mindenkinek vettem egy suzuki dr 6090 as endurot 85 es 87 kozott volt gyartva az a baja hogy az elozo tulaj szereles kozben elalitotta a vezerlest es a szelep kiutotte a szelep feszket ugyhogy szuksegem lenne egy dr 600 as hengerfejre ha tudtok segiteni hogy honnan tudnek egyet vasarolni nagyon megkosszonem nektek .vagy esetleg ha van valamejikotroknek van egy ijen engem nagyon erdekelne kosszi mindenkinek
utoljára Te állítottad le ? vagy leállt ?
ja ... a kínai quadod van még ?
Láncos a vezérlése ?
Kompresszió? Vezérlés nincs esetleg elállítva?
bocsi ez az keresd ki alul van a tt350 lépj rá és ird be jol és már ott is van
Hali,

Lenne valakinek Yamaha TT350-eshez service manual, mert szétszedtem a motort, de sajnos nemtudom összerakni és nem akarom, hogy szétessen alattam :)

Előre is köszi a segítséget!
Helósztok!Segítségeteket kérném cbr 400 zxr400 gsxr400 ikerlámpás tipusúak érdekelnek hogy milyen átmérőjü az első lámpái mert nekem vfr 400 as hoz kellene 110 es átmérőjű ikerlámpa!Ha tudtok segíteni megköszönném.
Milyen baja lehet a quadomnak?
gyertya ad szikrát. karbi tiszta. anyagot kap. aksi feltöltve. naon szar hangja van mikor az önindító teker.
megbikáztuk. de azzal se mentünk semmire.
hol keressem akkor a hibát?
megvolt alig birtam kiszedni EGY mintát
Ok, rendben. Bár én úgy néztem az első annyira nem vészes, ha ki tudtad belőle bányászni a mintát, szerintem vágd körbe flex-el a többi küllőt, ne szórakozz vele.
hali holnap tudom postázni a küllőket ha a hátsó küzdés volt akkor az elsőre nem mondok semmit aszittem megörülök
kb2-3 hét mire megjön az összerakás max1 nap majd jelentkezem
Igen.
azért koszonom
ua
a motorosok.hu letoltottem egyett én is de abban sok minden találhato benne. ha nem ugyanaz akkor szivesen veszem.
én most kezdtem a panonniánál.
Van a mocihoz szervízkönyvem. Elküldjem?