Na ha te gépet cserélsz , akkor 60db vidikari , azt termeled a bitcoint , nekünk meg f@x se lesz nem vidi amerika kapitányról meg a tré nyolcasáról /V8/ !
Bocsánat de nagyon elfoglaltak vagyunk. Ígérem jön majd, van anyag de nincs időm. Meg a számítógépem is csere érett amivel a videókat megvágnám. De abból nem tudom mikor lesz valami mert új autót vettem és hajtani kell a melót hogy a részleteket nyugodtan tudjam fizetni. Kemény.
Nem igazán , mert az atomjaira potyog és úgy rakom össze kencével !A betétcseréje csak hab a tortán ! Persze olyan is van aki csak bebassza , azt jó van az úgy !
Ha nem lenne -15 fok a műhelyben már összeraktam volna rég, de valahogy nincs sok kedvem ilyen hidegbe mosogatni benzinnel az alkatrészeket
Nem csináltam még, de gondolom egy fékbetét csere sem tart tovább egy délutánnál
Csak is ! Féltem a tárcsákat , nem mellesleg az utolsó milliméterig egyforma a fékhatás és a tárcsa ú jállapotú marad ! A betét nem ég el nem üvegesedik , nincs hangja stb. Már próbáltam ezt elmondani többeknek de tíiz ezret spórol , 100ezres tárcsán meg őszi mélyszántás ! Na mindegy ! Ki hogy érzi ! Józsi , nagyon elkutyálkodtad a vidiket !
Én meg most ciceregtem a Kawasakinál ! Megjött a szervizeléshez pár motyó Hollandiából 55e meg az olaj+szűrő 15e Aztán még neki sem álltam !? De a majomnak veszek banánt , ha kell egy pótkocsival is !
inkabb attol aggodnek, ha nem cicereg. Akkor nincs szelephezag. Es az az eletszeru, hogy csokken, nem pedig hogy no. De aki ezt meghallja videon keresztul, az jezus krisztus :D
Vác, Bolgár utca 8/A P21 szervíz, nagyon megbízható nem pénzéhes szorgalmas precíz szakember!!!
Én személy szerint ide járok és ide is fogok amíg van motorom!
Vác, Bolgár utca 8/A P21 szervíz, nagyon megbízható nem pénzéhes szorgalmas precíz szakember!!!
Az eredeti kérdés az lett volna hogy tudnátok-e ajánlani olyan szakembert aki suzukik terén jartas?
Mert én nemtudom semmihez hasonlitani ezt a ciripelést.
Illetve amúgy is szeretném felvenni a kapcsolatot egy szakemberrel aki az éppen aktuális karbantartásokat eltudja végezni a motoron.
Hát ez a baj ! Egy TESCO- s edényt ne hasonlíts motorhoz , főleg ne egy ZX-10 - hez , hisz ez csak egy Suzuki ! De komolyan , a barátod ZX-10 Kawájának meg hangos a váltója ! Igen több Ríder is írta már az injektor cicergést , csak az orvosságról nem írt még senki ! Ahány szerelő annyiféle vélemény , aztán érdemben nem történik vele semmi ! Amúgy megy rendesen , jó sokáig ciceregjen még !
Video teljesen felesleges volt. Meg eloben a motor mellett is ketseges megallapitani zajok alapjan, bontas nelkul barmit, nemhogy video alapjan diagnosztizalni.
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
A még januárban sikeresen hozzá jutottam életem első komolyabb sport motorjához ami egy gsxr 1000 k8.
Eddig 2t cross és enduro motorjaim voltak majd 3 éve vettem egy karbis gsxr 600 sradot ami hasonló kategória mint ez a k8 gsxr de nem injektoros.
A problémám az az lenne hogy:
Valami furcsa ciripelő hangot hallok a motorból ami a mai napion vettem észre. ( havi 1 alkalommal beindítom a motorjaimat bemelegítem és az utcában gurulok vele 1 oda vissza kört.)
Olvasgattam az interneten ezt meg azt is és sokan azt írták hogy ez elvileg csak az injektorok hangja, de érdekes módon a haverom 2004-es zx10r-jének nincsen ilyen hangja.
Ezért szeretném elvinni megnézetni ezt a gondot.
Budapesten és 50km-es vonzáskörzetében van megbízható szaki aki nem csak a pénztárca méretére kíváncsi hanem tudás is társul a szakértelme mögé?
A válaszotokat előre is köszönöm.
Elnézést ha netán sértő kijelentést tettem de sajnos jártam már pórul cross motor karbantartással kapcsolatban.....
videó a problémáról: http://youtu.be/9FZ34Sb6vRs
Nem csináltam még, de gondolom egy fékbetét csere sem tart tovább egy délutánnál
Mert én nemtudom semmihez hasonlitani ezt a ciripelést.
Illetve amúgy is szeretném felvenni a kapcsolatot egy szakemberrel aki az éppen aktuális karbantartásokat eltudja végezni a motoron.
De modern motorok terén tapasztalatlan vagyok ezért inkább kérdezek mielött faszságot csinálok.
Video teljesen felesleges volt. Meg eloben a motor mellett is ketseges megallapitani zajok alapjan, bontas nelkul barmit, nemhogy video alapjan diagnosztizalni.
Szerintem tultolod.
A segítségeteket szeretném kérni.
A még januárban sikeresen hozzá jutottam életem első komolyabb sport motorjához ami egy gsxr 1000 k8.
Eddig 2t cross és enduro motorjaim voltak majd 3 éve vettem egy karbis gsxr 600 sradot ami hasonló kategória mint ez a k8 gsxr de nem injektoros.
A problémám az az lenne hogy:
Valami furcsa ciripelő hangot hallok a motorból ami a mai napion vettem észre. ( havi 1 alkalommal beindítom a motorjaimat bemelegítem és az utcában gurulok vele 1 oda vissza kört.)
Olvasgattam az interneten ezt meg azt is és sokan azt írták hogy ez elvileg csak az injektorok hangja, de érdekes módon a haverom 2004-es zx10r-jének nincsen ilyen hangja.
Ezért szeretném elvinni megnézetni ezt a gondot.
Budapesten és 50km-es vonzáskörzetében van megbízható szaki aki nem csak a pénztárca méretére kíváncsi hanem tudás is társul a szakértelme mögé?
A válaszotokat előre is köszönöm.
Elnézést ha netán sértő kijelentést tettem de sajnos jártam már pórul cross motor karbantartással kapcsolatban.....
videó a problémáról: http://youtu.be/9FZ34Sb6vRs