Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benzincsap,karbi tisztitás.de lehet gyertya is
milyen évjárat? mennyiért? mivan meg belöle?
hali !
valaki tudna segiteni,van eggy rm250em eddig ha elzártam a benzincsapot nehezen indult,régóta else zárom bármikor 2.ra indult,most nyitott csappal is ez van rugom és semmi,kis benya a gyertya alá és indul? talán dugulás?
köszi!
Hahó urak!
Korábban már írtam, de hátha elkerülte valakinek a figyelmét aki épp FZR 1000 felújításán töri az agyát...
Van egy majdnem teljes tömítés garnitúrám hozzá. Reális árért megválnék tőle.!
Van egy Gilera nexus 500 tipusú robogóm,olyat csinál mikor végsebesség fele haladok előtte nem gyorsul tovább csak a motor pörög tovább.De csak magasabb sebességnél.Mikor nulláról gyorsulok akkor nem csinálja.Mi lehet a probléma?
Felső holtpontból kettő van.
Ugye ez négyütemű, így mást csinál egyszer felső hpban, és mást egy fordulat múlva...
Sziasztok!
Yamaha 125ös Dthez elöl tárcsa, hátul dob fékes ehhez keresek gyújtótrafót!Ha valaki tud eladót akkor írjon mailt.
Sziasztok !
Váltójavítás után,a DR600S beállításának módját szeretném megtudni.Főleg a forgórész felőli oldalon levő két fogaskerék,melyeken F és nyíl,valamint R és nyíl van.A motor könnyen indulna,de most durrog és a légszörő felé is dolgozik.A szelephézag beállitás a felső süritési holtponton azt hiszem mind két szelep esetében 0,08-1,3 azt hiszem.
Segitsetek rossz így moci nélkül!
KÖSZÖNÖM kérdés (70 oldal) a nagyobb számbol(blokkház) kivonjuk a kissebbet(fötengely) igy kapjuk meg a csapágyszint :pl 5-1=4 grün ez igaz a hajtokarra is vagy csak a nyugvóra? nekem a hajtokar (95FE) bár az 5 és az F nagyobb számmal van irva (5F es lehet?) a f.tengely meg 2-es akkor lehet hogy- 3.braun kell bele ? viszont a középsö nyugó megint másmien(cikkszám) szerint mint a többi nyugvó. hát nem olyan egyszerü mint pl:honda
Most csordogál...
Sziasztok segítsetek nem tudom mi lehet a gond, az első jelenség hogy normál haladás közben NEM , de viszont endurózáskor kemény felfelék kis ugrók völgyek dombok nagysebességgel való közlekedés után a hűtővizem nem forr viszont mégis kívűl kerül a tartályon a tartály nem lehet lyukas , a túlfolyón esetleg lehet hogy annyi víz távozik hogy a gyárilag megengedett szint ami a tartályon belül a következő képpen van.----- http://bikepics.com/pictures/1... ez alá sűlyed úgy hogy még éppen hoyg ellepi a hűtő lemezeket. A másik problem amikor bemelegszik a motor egy keményebb hajtás után és megállok vele és alapjáraton néztem hogy a vízpumpa túlfolyó-n (szerintem az) kicsi gőz esetleg kipufogó gáz karikákat ereget a motor fordulatnak megfelelően a képen jelöltem melyik csőről beszélek http://bikepics.com/pictures/1...
Ha valaki megmondaná mire következtessek megköszönném.
hellosztok! Valaki tudna segíteni? Simson s51n-es motorommal lenne gond ! Nem ad le szikrát pedig már minden gyújtás dolga ki van cserélve és 4-5 V-nál nagyobbat nem ad le pedig 12 V-ra lenne szükség! Újra van kábelezve megszakítók kondi trafó és miegymás ujj benne. Nem tudom mi gondja lehet , tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
&---@ bocs
basi77&freemail.hu elöre is köszönöm
Cagiva Freccia onidító problémáim vannak tehát sokszor csak úgy indul el ha megkopogtatom az indító kulsejét
tehát a statort. Szétszedtem,kitisztítottam,vadi új szénkefék, nem kotyog nincs szorulás és mégse halgat.
Amikorr osszreraktam egy darabig oké volt minden de most megint ugyanazt csinálja mi a fenét csináljak még vele.
Koszi a tanácsot
Meg is nevezhetnéd, mit tettél bele, hogy okosodjon itt a nép!
Vagy félsz az ellenreklámtól? Az ilyennek nem árt!
Hy! Megoldódott a probléma, kimotoroztam a kutyult benzint, aztán teletankoltam tiszta benzinnel, és azóta újra a régi a motor! Na ezt jólmegaszontam! SOHA NE TEGYETEK BENZINRENDSZER TISZTÍTÓT INJEKTOROS MOTORBA! meúgyjártokmintén
Hy, ne tegyél bele benzinrendszer tisztítót, szerintem felesleges. Bár már beletetted. Ha valami nem stimmel a befecsk. rendszerrel, kijelzi a műszerfal: FI+olajlámpa. Ha mégis belerohad a benzin, én így szoktam: kiveszed a befecskendezőket, kimosod féktisztítóval, megkocogtatod, kész, tisztán összerakod. Ha nem megy egy befecsk.: tegyél rá egy csavarhúzót, a nyeles végére nyomd rá a füledet. Ha jó, akkor "kalapál mint állat", ha nem jó, csendben van, nem mozdul. De szerintem első körben cserélj gyertyákat. üdv: lac
Hová küldjem?
Ja hozzáteszem gyári alkatrészek, beleértve a koyo csapágyakat, és csak a hajtókar 15ezer? (és ez nem szettbe) de még azért ígyis sok...
érdekelne email?
89-es manuálom van...
Kb. 25
Csak a fenti anyagok.
És utángyártottban.
sziasztok! Egy Suzuki rmx50 ha hajtókar+főtengelycsapágy+szimering cserés! Mennyibe lehet az anyagár kb.? Valaki szerint 40ezer...ez nekem soknak tűnik!
sziasztok!Meg tudná mondani nekem hogy 2004-es crf 450 r honda crosszmotor elsö telojába pontosan mennyi olaj kell.Sajna nincs meg a szerviz manual könyvem.Elöre is köszi!