ennek mi a neve?
aliexpresszen hátha van
a tűzoltó slagra kurva drága a bilincs a dróttal meg mindig szopok mert 5 esetben 3x levágja az első másodpercben
Tank levéve, kimosva.
Tank túlfolyó és szellőző a tanki irányába rendben. Ugyanezeknek a csöveik lefelé rendben.
Tankszűrő kivéve, kimosva (felesleges volt, de ha már kivettem átmostam)
Vákumpumpa szétszedve, átmosva. Felrakva járó motor mellett (külön palackba) tesztelve működés közben
Direktbe bekötve. Érdekesség, hogy a legbuborékok igy sem tűnnek el a csövekből. Akkor se ha beindítom.
Nem baj, lefelé hajtva kilégtelenedtek.
Technikailag nem lehet itt a szint szerintem (csésze pereme felett, a fóvókáknak már benzinben kellene állni) igy inkább a szintre koncentráltam. Bár azt hittem, hogy műanyag úszó esetén nem lehet a szintet állítani.
Ez állati.....mondjuk jól néz ki így egy asztal fölött egy vastag csőre hekkelve úgy, hogy semmi nincs a közelben........viszont egy eldugott helyen lévő vékony csőre ahová még a csavarhúzó is alig fér el nem gondolnám, hogy kedvem lenne használni. .....én maradok a csavarosnál akárhová. pont nem érdekel, hogy néz ki csak az, hogy könnyen fel és levehető legyen, igyekszem jobb minőséget venni, hogy ritkábban szopjak, de méág a rosszal sem szopok annyit mint egy nyomorult rugóssal amit nem tudok összenyomni a helyén mert semmi nem fér el még két ujjam sem, épp most kellett cserélnem fűtéscsöveket az ignácon és elküldtem azannyába a rugós biszbaszt odarakó nyomorultat pedig még nem is olyan kicsi a hely, vissza már csavaros ment......
Lesz...om azt a nyolcszár ft-os csavart. Csak jó lett volna....
Mondjuk a kedvencem (igaz céges autó volt) amikor lementem a Veszprém rallyra nézőnek és nem rázott a autó eleje, majd másnak amikor gyári féktárcsát kapott és rázott akkor azt mondták, hogy nem a tárcsától van.
De legszebb az egészben, hogy a kötelező szerviz miatt a szerelő nadrágszíjja össze-visszakaristolta az első sárvédők tetejét....
nekem eddig csak 1 féle volt, de már évek óta nem vettem, sok évig elég egy kis flakon
de tényleg alig kell beletenni, a fecskendőbe fújtam max 1ml olajat
Ahogy Ini írja a teflonos bowdeneket nem nagyon kell kenegetni bár ez amit linkeltél nem bántja viszont általában attól kezd el szorulni, hogy kikezdi a bowdenszál 1-2 kanyarban a teflont és abba szorul meg, ideig óráig jó lehet a kenés, de inkább amikor elkezd szorulni akkor csere, nem olyan drága holmi egy bowden és évekig elmegy.
ez az ingyen posta meg nekem ismeros. Sok dolgot veszek németben (vannak olyanok amit MO-ra nem szállítanak) viszont németben igen. Sógorom ott dolgozik, igy nekem tök mindegy, hogy a gumi gartnitóra 2 nap alatt ér ide vagy 3 hétmúlva amikor jön. Az már viszont nem, hogy a garnitúra 10.000 Ft-al olcsóbb mint itthon ha kintveszem...
Mondjuk a 20 cm-es már szép árban van.... :)