a légszűrő ház alján két oldalt a hátsó keréknél volt két lapos végű gumicső...össze voltak lapulva. a lényeg,hogy a levegő fogyott el ezért állt meg...
az Xx-nél is volt hasonló tünet, légszűrő volt a ludas
Nem. Te az utobbi hozzaszolasaidban csak hulyesegeket beszeltel, es tevedtel folyamatosan. de a legnagyobb gaz, hogy nem vagod, mi az a venturi. Es igy kuldesz el mas embereket a picsaba
Nem. Az RD is négyszög. V kétütemű, már a szónak abban az értelmében, hogy egy közös főtengelyre kötünk két hengert nem létezik értelmes motoron.
Kétütemű hengerek nem működnek közös karterral.
Az RD hengerek ugyan kissé V alakban állnak de az alábbi képen látható, hogy külön főtengelyesek.
Ez mi ez ? Oké hogy 2T és oké hogy legalább 2 henger bár gondolom a másik oldalról nézve is akad kettő így pedig inkább 4- De miért két sorban van? Vagy én látom rosszul ?
igen? Én végig nem tudom nézni a videóit, egyszer az egyikbe néztem egy percet, akkora baromságokat mondott, hogy egyből be is zártam ; cickafarkam pazarolja az idejét ilyenekre...
Mellébeszélsz tasi, terelsz.
Mitől megy fel a CV? Ezzel kapcsolatban úgy látom nekem kell videót csinálnom. Csak ráérnék. Tizennyolcan hívtak ma, hogy 330-an engem ajánlottak.
Komolyra fordítva:
Soha nem hoztam fel az óráimon a neved, most is csak a diákok emlegetnek folyamatosan. Viszont a "tasigarázson"azért folyamos a célozgatás, vagy a konkrét utalás a mamira, a diákokra, meg a tanárokra. És ezért különb vagyok nálad szerintem.
az Xx-nél is volt hasonló tünet, légszűrő volt a ludas