Rosszul gondolod. Miért lenne más?
Az osztóköre ugyanaz ha a te motorodhoz van. http://www.jtsprockets.com/cat... ki a motorodat, és ott ott lesz, h mi kell hozzá.
Tucker rocky oldalon van conversion kit. http://www.tuckerrocky.com/con...
Ha van idod akkor megtalalod cikkszam alapjan melyik masik motorra valo lanckerekek illenek majd azokat rendeled.
Visszatérve erre..A motoromhoz csak 530-ast dobnak fel az oldalak.
520-ast csak úgy tudnék venni, hogy más típusok lánckerekeit nézném hozzá, azonos fogszámmal.
De gondolom ez így nem jó megoldás, mert azoknak esetleg más a felfogatásuk, nem?
Ősszel cseréltettem karmantyút az első fékben, mert nem mindig oldott rendesen a fék, néha érezni lehetett, hogy jobban fogja a kereket mint kéne. Mindig surrogott különböző mértékben, de volt amikor érezhetően fogta. Ilyenkor jellemzően erősebb újrafékezgetésekkel vissza lehetett oldani a féket.
Sajnos a karmantyú csere nem oldotta meg a gondot. A dugattyú tiszta, én magam takarítottam meg, illetve amikor a szerelő szétszedte a karmantyú cseréhez, ő is azt mondta, hogy tiszta, illetve kitiszította elvileg a féknyerget is. A fékkel továbbra is ugyan az a gond. A múlt héten volt gumisnál ő is azt mondta, hogy nem lát semmi különöset, amikor ő cserélt kereket akkor rendesen fogott a kerék, normál surrogás volt csak rajta.
Kipróbáltam, hogy leveszek az olajszintből hátha túl van töltve, de ez nem segített.
Tegnap mentem vele és megint előjött a 150km-es kör alatt egyszer, kb kb közepes fékezés után. Éreztem, hogy nem oldott ki rendesen és jobban rajta van a fék mint, ha csak simán surrogna, mert érezni lehetett, hogy fogja és a hanga is olyan volt mint ha húznám a féket. Utána különböző erősségű fékezgetésekkel valamennyire visszaoldott, és a túra hátralevő részén már rendben volt.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszi!
Ilyen esetekben érdemes leszerelni a porlasztósort. Alapos kitakarítást követően (ultrahangos tisztítás) , beállítani az úszószintet, kicserélni az öreg tömítéséket, megnézni a vákuummembrán épségét, a szívató tolattyúknál a gumitömítések tömörségét. megmérni a fúvókák méretét, hogy nem -e valaki felfúrta nagyobbra. Felszerelés előtt ellenőrizni a szelephézagokat kompressziót mérni a hengerekben, a szívócsonkok tömörségét. A porlasztósor visszaszerelés után meleg motornál szinkronba állítani a porlasztókat, Pilot vagy alapjárati keverékszabályzó csavarokat beállítani. Elvileg utána rendbe kell legyen...ha neked ez magas akokr elvinni olyanhoz aki picit többet konyít hozzá.
Sziasztok !
Van egy Yamaha 600s Diversion motorom , 1992 es gyártású . Tegnapi motorozásunk alkalmával haverom arra lett figyelmes , hogy erőteljes gyorsíráskor feketét füstöl a motor , mint egy Diesel autó :) . Valószínűleg túl sok üzemanyagot kaphat ? Hogyan tudnék én ezen állítani , ismeri e valaki a gyári karburátor beállításait ? A "co" csavar helyzetére , és a subertű állására gondolok . A "Co" csavar megnevezésben nem vagyok biztos , de remélem értitek mire is gondolhatok . Illettve még olyan 3 ezres fordulaton eléggé fullad , torpan a motor . Lehet e összefüggés a kettő jelenség között ? Levegő oldalon jó lehet a dolog , a szervizelés alkalmából új légszűr9 is került a motorba természetesen .
Előre is köszönöm a segítségeteket !
Ha tutira akarsz menni akkor egy Honda kereskedés-szervizbe rendelsz egy hőértéknek belevaló denso gyertyát
Az biztos jó lesz, az 100% eredeti
Mondjuk én amit legutóbb rendeltem a bárditól az is működik
Sziasztok!
Alkatrész beszerzéssel kapcsolatban kérnék tanácsot.
Nem tudjátok, hol tudnék eredeti ngk gyertyát venni? Melyik boltban?
Már elegem van a sok hamisítványból.
Sehogy sem tudok beszerezni egy 85-ös simson főfúvókát. Van ötletek hol tudnék venni egyet?
Keresnék még bevált olyan gumist akit jó szívvel ajánlotok. Aki nem 5000 ezerért cseréli ki a gumit de nem is barmolja össze. Sok helyen voltam már, de csak nagy pofára esés lett mindből.
Budapesti vagyok, 6.kerület.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Hát épen ez az ! A légszűrőbe max a pók szarik bele , de a fasza üzianyag már egy hónap állás alatt is megfogja az injektorokat ha nem használsz valamilyen /pl. spuri/ felsőkenőt ! Szerintem simán megvannak ragadva , ill. nem eleget tolnak !
Dealer módban nézted hogy "C00_" , "C00- " vagy C00 fent van a vonal?
Ha sokat állt, lehet meg kéne ejteni a tisztítást...a mostani moslék adalék simán okoz dugulást , részleges dugulás...előtte ha gondolod tegyél bele: http://spuri-adalek.hu/content...
Sokan használjuk, csöndben teszi a dolgát...igazán megelözésere való, de néha tud segíteni ilyen részleges duguláskor is...
Mivel volt visszaszerelve a fékdugattyú a nyeregbe? Fékfolyadékkal? "
Szia! Ezt sajnos nem tudom. Számíthat?
Pl a http://www.jtsprockets.com/catalogue
Az osztóköre ugyanaz ha a te motorodhoz van.
http://www.jtsprockets.com/cat... ki a motorodat, és ott ott lesz, h mi kell hozzá.
Mivel volt visszaszerelve a fékdugattyú a nyeregbe? Fékfolyadékkal?
http://www.tuckerrocky.com/con...
Ha van idod akkor megtalalod cikkszam alapjan melyik masik motorra valo lanckerekek illenek majd azokat rendeled.
520-ast csak úgy tudnék venni, hogy más típusok lánckerekeit nézném hozzá, azonos fogszámmal.
De gondolom ez így nem jó megoldás, mert azoknak esetleg más a felfogatásuk, nem?
900-as Hornetem van és az alábbi bajom van vele.
Ősszel cseréltettem karmantyút az első fékben, mert nem mindig oldott rendesen a fék, néha érezni lehetett, hogy jobban fogja a kereket mint kéne. Mindig surrogott különböző mértékben, de volt amikor érezhetően fogta. Ilyenkor jellemzően erősebb újrafékezgetésekkel vissza lehetett oldani a féket.
Sajnos a karmantyú csere nem oldotta meg a gondot. A dugattyú tiszta, én magam takarítottam meg, illetve amikor a szerelő szétszedte a karmantyú cseréhez, ő is azt mondta, hogy tiszta, illetve kitiszította elvileg a féknyerget is. A fékkel továbbra is ugyan az a gond. A múlt héten volt gumisnál ő is azt mondta, hogy nem lát semmi különöset, amikor ő cserélt kereket akkor rendesen fogott a kerék, normál surrogás volt csak rajta.
Kipróbáltam, hogy leveszek az olajszintből hátha túl van töltve, de ez nem segített.
Tegnap mentem vele és megint előjött a 150km-es kör alatt egyszer, kb kb közepes fékezés után. Éreztem, hogy nem oldott ki rendesen és jobban rajta van a fék mint, ha csak simán surrogna, mert érezni lehetett, hogy fogja és a hanga is olyan volt mint ha húznám a féket. Utána különböző erősségű fékezgetésekkel valamennyire visszaoldott, és a túra hátralevő részén már rendben volt.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszi!
Itt le tudod tölteni a gyári szerviz leírást amiben benne vannak a mérési, beállítási adatok, fúvókaméretek országok szerint...
Én is erre jutottam. Megrendelem a gyárit a márkakereskedésből.
Van egy Yamaha 600s Diversion motorom , 1992 es gyártású . Tegnapi motorozásunk alkalmával haverom arra lett figyelmes , hogy erőteljes gyorsíráskor feketét füstöl a motor , mint egy Diesel autó :) . Valószínűleg túl sok üzemanyagot kaphat ? Hogyan tudnék én ezen állítani , ismeri e valaki a gyári karburátor beállításait ? A "co" csavar helyzetére , és a subertű állására gondolok . A "Co" csavar megnevezésben nem vagyok biztos , de remélem értitek mire is gondolhatok . Illettve még olyan 3 ezres fordulaton eléggé fullad , torpan a motor . Lehet e összefüggés a kettő jelenség között ? Levegő oldalon jó lehet a dolog , a szervizelés alkalmából új légszűr9 is került a motorba természetesen .
Előre is köszönöm a segítségeteket !
http://robogomagazin.hu/karbur...
Az biztos jó lesz, az 100% eredeti
Mondjuk én amit legutóbb rendeltem a bárditól az is működik
Alkatrész beszerzéssel kapcsolatban kérnék tanácsot.
Nem tudjátok, hol tudnék eredeti ngk gyertyát venni? Melyik boltban?
Már elegem van a sok hamisítványból.
Sehogy sem tudok beszerezni egy 85-ös simson főfúvókát. Van ötletek hol tudnék venni egyet?
Keresnék még bevált olyan gumist akit jó szívvel ajánlotok. Aki nem 5000 ezerért cseréli ki a gumit de nem is barmolja össze. Sok helyen voltam már, de csak nagy pofára esés lett mindből.
Budapesti vagyok, 6.kerület.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Ha sokat állt, lehet meg kéne ejteni a tisztítást...a mostani moslék adalék simán okoz dugulást , részleges dugulás...előtte ha gondolod tegyél bele:
http://spuri-adalek.hu/content...
Sokan használjuk, csöndben teszi a dolgát...igazán megelözésere való, de néha tud segíteni ilyen részleges duguláskor is...