kellene adni hozzá, de ha nincs ilyen 2-3ezer ft lehet
de ne azokkal a piros toldókkal rakd össze hanem forraszd meg és szigeteld le lehetőleg zsugorcsővel
sziasztok!
1 kérdés ezt a fajta óraegységet be lehet építeni egy 93-as gsx 750f-be?
a km óra nekem még spirálos de ezen az egységen nem
de adnak hozzá jeladót akkor gondolom megoldható?!
valakinek tapasztalat?
Egyik cimborám CB 500-ának tárcsáját vittem el egy nagyon profi cnc-s ismerősömhöz, de azt is csak azért mert a tárcsa amit újonnan vett 10ezer km után lett egyenlőtlen és megbukott a vizsgán. Csinált a mester hozzá támlapot és úgy támasztotta meg a tárcsa ellenoldalát a megmunkáláshoz. Mire kész lett pont a kopáshatáron állt meg a tárcsa vastagsága, ráadásul az anyaghiba továbbra is fennállt úgyhogy kuka, esetleg nehezéknek vagy óradísznek lett volna jó...
Szerintem se szabad foglalkozni vele.
Altalaban kagylosra kopik a tarcsa. Valahol a kerülete mentèn 0.02-0.03mm rel vèkonyabb, exert pulzal a fèkerö. KB Milton pontossàggal kène felszabàlyozni, eat kB a sikköszörü tudja, de ahhoz szèt kène venni, a rotorrol levalasztani... Jo esetben leveszel a mar kopott tàrcsàbol oldalankent egg tizedet, de lehet többet kell, akkor meg mar a minimum ertek apart leszel. Ès akkor meg kell venni mèregdragan szegecseket.
Egyszòval azok kuka.
Sziasztok! Mi a véleményetek a féktárcsa felszabályozásáról? GSX-R750-en beráz az eleje nagy sebességről fékezésnél. Ha a vastagság engedi, lehet? Nincs 60e.em újra.
Lenne gy kérdésem, hátha valaki tud segíteni, 2004 es Suzuki GSXR 600-ba szeretnék fagyállót cserélni és az lenne a kérdésem, hogy milyet kellene vennem bele konkrétan, nem csak a színre gondolok...
Sziasztok!
Szerintetek nagyon gagyi egy YAMAHA DT 125 MOTORPOWER hengerfej tömítés mondjuk egy ATHENA-val szemben?Igazából csak a h.fej tömítés kéne a szettből.
Köszi!
Hello!
Bocsánat,hogy ide írok,de elég sürgős.
Valaki tudja esetleg hogy ez az oldal működik-e vagy fölöslegesen várok? http://babyzoom.hu/biker-biker...
10.-én adtam fel a rendelést,automatikus visszaigazolót kaptam csak,azóta semmi,mobilszám nem elérhető,sem a telefoné.
Köszönöm!
Az onondito 2 csavarral van felfogatva. Ha ezt a 2 csavart kiszeded elvileg a motor kihuzhato a blokkbol, nincs a blokkon belul semmi rogzites. Namost abban nem vagyok biztos hogy az onindito motor balra kicsuszik-e mert ott a bal oldali dekli utban lesz. De ha csinalsz egy kepet alulrol a motorodrol akkor megmondom.
több rajta a funkció sztem
ez link
itt kinn meg 170 euró azaz 50k körűl
de ne azokkal a piros toldókkal rakd össze hanem forraszd meg és szigeteld le lehetőleg zsugorcsővel
ha megnézed a képet az nincs benne?
lehet külön venni?
üdv
1 kérdés ezt a fajta óraegységet be lehet építeni egy 93-as gsx 750f-be?
a km óra nekem még spirálos de ezen az egységen nem
de adnak hozzá jeladót akkor gondolom megoldható?!
valakinek tapasztalat?
egyszer én is próbáltam 2mm vastag lett mire jó lett a tárcsa
meg lett a szar pofozva rendesen
Szerintem se szabad foglalkozni vele.
Egyszòval azok kuka.
Lenne gy kérdésem, hátha valaki tud segíteni, 2004 es Suzuki GSXR 600-ba szeretnék fagyállót cserélni és az lenne a kérdésem, hogy milyet kellene vennem bele konkrétan, nem csak a színre gondolok...
Köszöntem előre is...
Koszi szepen meg1x!
Szerintetek nagyon gagyi egy YAMAHA DT 125 MOTORPOWER hengerfej tömítés mondjuk egy ATHENA-val szemben?Igazából csak a h.fej tömítés kéne a szettből.
Köszi!
Bocsánat,hogy ide írok,de elég sürgős.
Valaki tudja esetleg hogy ez az oldal működik-e vagy fölöslegesen várok?
http://babyzoom.hu/biker-biker...
10.-én adtam fel a rendelést,automatikus visszaigazolót kaptam csak,azóta semmi,mobilszám nem elérhető,sem a telefoné.
Köszönöm!