Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos jó Gordon Ramsey lesz belőled
Felvettelek, de nem vagy elérhető.
A motor line most kezdett el foglalkozni egy új tartozék-kiegészítő céggel, annak a katalógusában láttam hézagmérőt, amiben vannak 0.06-7-8 as lemezek, és 3000 alatt van az ára.
Be hát.
More!msn?be vagy kapcsolva?
hy.
kicseréltem az elektronikát és jó.az a bajom hogy hogy tudnáőm a lehető legjobban beállítani a szelephézagot?tudom hogy mennyi csak nekem a hézagolóm 0.05-0.10.....van és nem tudok vele mondjuk 0.08at.
tipp?
Hát ilyen, ha valaki három ámokfutó őrült közé keveredik egy fórumon.
Amúgy sem te teszel szívességet azzal, hogy felülsz mögém a Fazerre!
öcsém szétt szopat ma mindenki..............megvédek mindenkit aztán meg bebukok:((
miért? erős?az nem japán? egy japán mérnöknek a tudása olyan szinten magas hogy ha csak fele olyan jó szakács lehetnék mint ők mérnökök akkor már elismert világhírő séf lennék........
Szörnyű, amit Atesz felügyelete nélkül művelsz!
Most miért lőtted le a poént ?
Ezt a menyasszony dolgot meg inkább mellőzd, vagy nem motorozok veled többet
Na azért a yamahát hondával összehasonlítani kicsit erős...
Tökmag meg Atesz menyasszonya! Csak szívatják egymást. (kicsit offtopic, de úgysincs itt nagy élet ilyenkor.)
TE tökmag bakker........az xt meg a fazer ugyanolyan jó motor mint egy ktm vagy honda ha valami nincsen széthajtva akkor jó mivelhogy többszáz diplomás mérnök dolgozott rajta hónapokat meg éveket hogy jó legyen........mindent széttlehet hajtani egy új ferrárit is ha padlóra vágod a gázt fél órán keresztül megállás nélkül vagy csak pörgeted.......lehet egy új motor is szar pl egy új krosszmotor ha kiviszik pályára és 2 verseny alatt szétmegy............de van még 30 éves yamaha xt ami megy és pöfög......... ennyi
Atsz, te azt az mtx-es videót most komolyan gondoltad?
Fú, de kemény gyerek vagy
Jó ván ná dicsak!
Ha már motorszerelés a téma, annyit mondanék mindenkinek, hogy Xt-t meg fazert csak akkor vegyetek, ha bírjátok az éjszakázást a garázsban, mert marha sok baj van velük.
A leggyatrább motorok
Ilyeneket legfeljebb valami vasmegyeri IQnukuPista venne
Jaaaj! Mindenki megtalál ma? Remélem neked meg az adatlapkommandó meg......a a kis ..........et!
Milyen név mán ha xtremist vagy mi a szar...ilyet csak valami fazeres kisgyerek használhat
Teee! Halliszt szagú csupor kis 6€c1! Honvammá a cuccom? Rég eeemúttt nyócc! Különben is, neked a Goldengate "igéző férfi tekintetek" fórumán a helyed!
Keresgélem az xtdről a képet,és mit találtam?mikor sütünk gyrost More?
Szórakozik a fene,te kis majrécsíkeltüntetőmegszállot punci!
Egyébként tényleg csak szórakozok Gábor
Olyan motorja van, hogy Kawasaki kx 250 blokk van Honda CR-125 vázban. És hetente leforogja a lendkerekét magáról.
Neeeeem! Ő a haverom, csak szórakozik velem. Míg eccer "be nem állítom" a motorját.
nemá hogy itt veszekedjetek ex.neméri meg......mindig annak van a legnagyobb arca akinek a legalacsonyabb az iq ja!