A motor line most kezdett el foglalkozni egy új tartozék-kiegészítő céggel, annak a katalógusában láttam hézagmérőt, amiben vannak 0.06-7-8 as lemezek, és 3000 alatt van az ára.
hy.
kicseréltem az elektronikát és jó.az a bajom hogy hogy tudnáőm a lehető legjobban beállítani a szelephézagot?tudom hogy mennyi csak nekem a hézagolóm 0.05-0.10.....van és nem tudok vele mondjuk 0.08at.
tipp?
miért? erős?az nem japán? egy japán mérnöknek a tudása olyan szinten magas hogy ha csak fele olyan jó szakács lehetnék mint ők mérnökök akkor már elismert világhírő séf lennék........
TE tökmag bakker........az xt meg a fazer ugyanolyan jó motor mint egy ktm vagy honda ha valami nincsen széthajtva akkor jó mivelhogy többszáz diplomás mérnök dolgozott rajta hónapokat meg éveket hogy jó legyen........mindent széttlehet hajtani egy új ferrárit is ha padlóra vágod a gázt fél órán keresztül megállás nélkül vagy csak pörgeted.......lehet egy új motor is szar pl egy új krosszmotor ha kiviszik pályára és 2 verseny alatt szétmegy............de van még 30 éves yamaha xt ami megy és pöfög......... ennyi
Jó ván ná dicsak!
Ha már motorszerelés a téma, annyit mondanék mindenkinek, hogy Xt-t meg fazert csak akkor vegyetek, ha bírjátok az éjszakázást a garázsban, mert marha sok baj van velük.
A leggyatrább motorok
Ilyeneket legfeljebb valami vasmegyeri IQnukuPista venne
Teee! Halliszt szagú csupor kis 6€c1! Honvammá a cuccom? Rég eeemúttt nyócc! Különben is, neked a Goldengate "igéző férfi tekintetek" fórumán a helyed!
kicseréltem az elektronikát és jó.az a bajom hogy hogy tudnáőm a lehető legjobban beállítani a szelephézagot?tudom hogy mennyi csak nekem a hézagolóm 0.05-0.10.....van és nem tudok vele mondjuk 0.08at.
tipp?
Ezt a menyasszony dolgot meg inkább mellőzd, vagy nem motorozok veled többet
Fú, de kemény gyerek vagy
Ha már motorszerelés a téma, annyit mondanék mindenkinek, hogy Xt-t meg fazert csak akkor vegyetek, ha bírjátok az éjszakázást a garázsban, mert marha sok baj van velük.
A leggyatrább motorok
Ilyeneket legfeljebb valami vasmegyeri IQnukuPista venne
Egyébként tényleg csak szórakozok Gábor