Itt arról van igazából szó,hogy valamit kifizetsz,és nem azt,vagy nem úgy kapod ahogy kellene.Ha relkamálni próbálsz,vagy mersz,akkor Te vagy a rossz!
Szerintem közülünk mindenki volt már így!
Ja! Hiába tudja valaki,hogy igaza van,ha nincs pénze bebizonyítani!
én meg 1 olyan illetőt ismerek aki autószerelő ezeréves merci mert arra esküdött m9indig nosztorinak lefele a lánya vezette az asszony melete és abban az otvar retek szarban mindketen meghaltak mert olyan fék volt rajt mint 1 lovaskocsin na ennyit a fékről nem játék
Nem akarok Én ezen rugózni!
Tipikus kis pénzű emberek. 3gyerek,két szülő minimálbérért gürcöl. Ott nincs téli gumi! Vagyis van,az van fent 12 hónapot az egy évből.
Volt egy eset .... fékproblémák voltak egy autóval, a szerelő szólt, hogy saját felelősségre, és életveszéjes a kocsi.
Pár napra rá 140nel frontális ütközés üres úton ... 1 halott, 2 súlyos, 1 könnyebben sérült / a hibás sofőr /.
Semmi nem történt a szerelővel .... meghallgatás volt és annyi.
Volt kártérítési pertől kezdve minden, de senki nem akart a szerelőtől semmit
Nem kétlem, hogy igazad van, de én erről tudok testközelből nyilatkozni .... az gondolom nem befojásol semmit ebben az esetben, hogy 6éve történt.
Mennyi idő,vagy mennyi km garancia van egy fékbetétre?
Ha pl:behúzva hagyod a kéziféket és elkopik a betéted,azt garanciában cserélik,mert időn és km.en belül van?
Erre még (szinte) azt sem lehet mondani hogy nem rendeltetésszerűen használtad,hisz az a dolga hogy fékezzen.
Azokkal a papírokkal mi van amiket a műszaki állomáson íratnak alá,hogy a környezetvédelmi vizsgálat során bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalnak?
Azokkal is ki törülhetik a seggüket?
Nem egy szelep szakadt le,vagy hidrotőke állt be mérések közben.
Amennyi megvan adva adott alkatrészre vagy az autóra. Uj és garanciális autónál persze gördülékenyebben megy a dolog régebbinél nem egyszerű de volt már akinek sikerült.
Te mit nyúzol?
Szerintem közülünk mindenki volt már így!
Ja! Hiába tudja valaki,hogy igaza van,ha nincs pénze bebizonyítani!
inkább agy kellene a népnek, de olyant nem kapni a 'bótba
Tipikus kis pénzű emberek. 3gyerek,két szülő minimálbérért gürcöl. Ott nincs téli gumi! Vagyis van,az van fent 12 hónapot az egy évből.
Pár napra rá 140nel frontális ütközés üres úton ... 1 halott, 2 súlyos, 1 könnyebben sérült / a hibás sofőr /.
Semmi nem történt a szerelővel .... meghallgatás volt és annyi.
Volt kártérítési pertől kezdve minden, de senki nem akart a szerelőtől semmit
Nem kétlem, hogy igazad van, de én erről tudok testközelből nyilatkozni .... az gondolom nem befojásol semmit ebben az esetben, hogy 6éve történt.
Ha pl:behúzva hagyod a kéziféket és elkopik a betéted,azt garanciában cserélik,mert időn és km.en belül van?
Erre még (szinte) azt sem lehet mondani hogy nem rendeltetésszerűen használtad,hisz az a dolga hogy fékezzen.
Azokkal is ki törülhetik a seggüket?
Nem egy szelep szakadt le,vagy hidrotőke állt be mérések közben.