Ja!Ha már szerviznél és féknél tartunk!Citroen Keszthely,nagybátyám autóján (xsantia)hátsó féket cseréltek.(tárcsa+betét)
Kb 15ezerkm után furcsa hangja lett a jobb hátuljának.Íme a hozzáértés ékes példája:
Akkor az a szerviz sok mindennel játszott....gondolj bele, Te vállalnád a felelősséget ha baj lenne utána?...mert az biztos, hogy egy baleset után a tulaj mindent a szervizre fogna mondván, hogy ha ők megengedték, hogy így elmenjen akkor használatra alkalmasnak tartották....
A szerviznek nincs joga visszatartani az autót,ha a számla rendezve van.
Céges autót úgy adott vissza a veszprémi renault-Nissan,hogy lekötötte a jobb hátsó fékmunkahengert!Mert nem volt alkatrész ,és csere autót kellett volna biztosítani.
(inkább nem hoztam el,bár az akkori főnököm igen csak mérges volt rám!)
Lehet...,de céges autót amikor hasonló hátsó féket találtak(átnézésre vittük mert már hangja volt és aki hajtotta leszarta) és nem engedték el csak ha szállítottuk volna...pedig nem márkaszerviz volt bár nem is sufni......nyilván a legtöbb szerviz elengedi....mit tudna tenni?....és mi van ha a tulaj nem írja alá a papírt amit az orra elé dugnak?....
ki van fizetve a vas is...... szóval el kell azt is használni
egyszer vason jöttem hazáig én is, 2 nap alatt elkopott a gagyi betét a hegyekben
aztán azóta is az van amit hoztál
Hali, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 60 as 4 felömlős simsonom, 19-es bvf-fel. Az lenne a kérdésem hogy a karbiban a légszűrő felőli kiálló részt lecsiszolhatom?
Arra gondoltam hogy úgy jobb lenne az áramlás, de nem tudom hogy rosszat tennék-e vele, és min változtatna.
okozhatja .......... ha az üres kapcsolo valahol le testel ..... vagy a fokozat kapcs szar, vagy az üres vezeték ahogy megy fel a órába valahol maga a vezeték sérült .
szereltem olyat is hogy az órába nyomtatott áram kőr sérült
Ezt nezzetek! Motortulaj gumicserere jott be es mondom neki a fekbetet nagyon nagyon halottnak tunik. Mondja ok tudja es majd jon jovoheten. Nezem a tarcsat hat mar az is halott mert lila foltos. Hat vissza kellett tennem. Majdnem elsirtam magam.
De! Sajnos ez Magyarország!
Külföldön egy 20 éves autón sem spórolnak,ha biztonságról van szó!