én felszentelem neked azt a valakit, aki ebből kiokoskodik valamit Erről csak annyit lehet megmondani, hogy nem nyalogatod a motorodat .... ami kicsit furcsa lehet az a 2.képen a teljesen egyenes "vonal" a tárcsán, közvetlenül a nyereg alatt ...
a tárca fék felületén én sem látok semmit , méd a betét tul nyulásának a bemarobása sem látszik .............. de az viszont tisztán ,hogy utángyártott szegecsekel van a tárcsa , vagy valami barkács
A fekkaron erzel luktetest? Kis sebessegnel? Ha tudod merd meg mikrometerrel a tarcsa tobb pontjat. Elvileg azonosnak kellene lennie. Da ha mar vannag barazdak akkor nehezkes lesz a meres. Valoszinu tarcsa csere lesz a megoldas.
Csak kis sebességnél jó uton lehet észrevenni. mondjuk azt csak nemrég vettem észre hogy az utángyártott betét túllógott a tárcsán felül, alul b pedig olyan helyen is hozzáért ahol elötte soha 2-3 mm és mentem így vele kb 5000km-t. most lecsiszoltam a fölösleget, hátha javít rajta.
Esetleg te csináltattál már ilyet, tudsz valami budapesti céget, aki ezzel foglalkozik?! Minta darab alapján meg tudják csinálni, vagy autocad-ben kell elkészítenem amit akarok?!
motrix nevezetű fékbetéttel találkozott már valaki? esetleg tapasztalat?Shoxban lehet kapni...
Na ki talalja ki hogy mi lathato a kepen?
Van valakinek ötlete mitől fog egyenletlenül (szaggatva) a fék ha a féktárcsa nem hullámos?
Köszöntem!