Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

acetilin és oxigén keverékére gondoltam!
raktunk volna tüzet alatta?
lángal megmelegitete volna jobban lelazult volna
most már jóval drágábbak
én a Lincosnál kettőt vettem... itthonra..
netto 5 körül volt
negyedes 5-25 nm és egy háromnyolcados 19-110 nm ig...
egyben van a cucc
megy be 3 "fázis" és jön ki egy pozitív
a ház meg a test
Nem ragaszkodom a gyári fesszabhoz és már használhatót lehet kapni 2 eFt ért is de valami legegyszerűbb megoldás kéne :/ na meg persze működjön is :/ De valahogy a fesszab elé is kéne valami mert arra csak az egyenáramot lehet engedni tudtommal ?! :/
fesszab nélkül nem fog menni
az meg olyan 10-15 pénz lesz
milyen és mennyiért?
ha jó áron van érdekelne legalább egy
Sziasztok motoros társaim ! :) Egy kis segítséget szeretnék kérni ! Egy Yamaha xt 600 43f típusu motorom van amire világítést szeretnék készíteni de az elektronika ugy van bekötve hogy csak inditani leállítani tudom a világítás dolgai meg csak vannak egy kötegbe de azok is csak a vezetékek nincs itt se aksi se fesszab se semmi más. Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudnm megoldani egy sima h4 es izzóval csak előre a világítást a lehető leg egyszerűbben de aksi nélkül mondjuk tekercsről. Kimértem a töltő tekercsekről jön áram de annyira erős hogy még a 24v-s izzót is alapjáraton majdhogy nem elvillantja :/ Esetleg legegyszerűbb de kivitelezhető ötletek ? Köszönök előre mindent ! :)
olcsón vannak náluk nyomatékkulcsok is ...és jók
jó vazzeg de nem 12ért vetted azt a készletet
adok én olyan crovát ráteheted nyugodtan az ötméteres csövet is ilyen apróságokat javitok.
strogoszkópot neki
ne kockáztass vedd azt amit linkeltem
haver wartburgját majdnem felborítottuk amikor a féltengely csavarját próbáltuk kitekerni ketten téptük egy 3 méteres vascső hosszabbítással a racsnis szárral
volt rá egy év cseregari, azt mondta a boltos amit eltörünk kicseréli, de nem sikerült törni
nekem van ithol néhány extol szerszám de dugókulcs az nincsen úgyhogy nem tudok róla véleményt mondeni viszont a fogók elég jók amik vannak ithol
fortum dugókulcsokat már használtam a régi munkahelyemen, olyant vennék mert elég jó az árához képest
Sok sikert:) Az NSR-eket akarod összerakni?
Szeretek kockáztatni, úgyhogy meglássuk

Ha más nem, legalább egy véleményt feltöltök róla valahova
Volt, bár én a szerszámokat kímélve inkább kicsit melegítem a berohadt csavarokat, úgy könnyebben kijönnek.:) többet ésszel mint erővel:)
sziasztok4 az lenne a kérdésem.hogy babetta gyújtás van az mz-men és nem 3 mm-re van az előgyújtás hanem kb 1.5 re így indul a motor rúgásra de melegen nehezen, beállítottam 3mm,re és durrog puffog és nem indul könnyedén. ez mitől lehet? baetta gyújtáshoz is 3mm kell? köszi a segítséget de így 1,5 mm teren lomha a motor pedig most lett nem rég újragyűrűzve gyári adatok szerint kicseréltem a fúvókákat a karbin mindent beállítottam gyárira
Nem motorszervízbe lesz
Csak hobbyszerelés, viszont gyakran jönnek velem szembe berohadt rozsdás csavarok is, és ezekkel is el kéne bírnia azért. Ilyenben is volt része a te készletednek?
ezen az oldalon

Tipus: Professional
Cikkszám: 1080650

ez kurva jó készlet ilyen van nekem kb 5 éve vettem (akkor olyan 12e volt)
meg tudja fogni a hatlap, 4szög 3szög, csillag meg szinte mindent
az elnyalt sarkú csavarokkal is többnyire megbirkózik
autót fel lehet emelni a nagyobbik racsnis szárral
Nekem van ilyen lincos készletem, kb egy éve használom, eddig még egyik fejjel, hajtószárral sem volt problémám, jónéhány motor javításában már a segítségemre volt. Gondolom nem motorszervízt akarsz nyitni ahol mindennap agyon lenne gyötörve.
Hát gondoltam. De személyes tapasztalatod is van vele?
Kínai cuccok... Még valamit?