Ez lehetséges, ezért is írtuk, hogy három zónás, nem két komponensű, nagy különbség. Az adott gumi méreted miatt viszont nehéz lesz mindenben megfelelni az elvárásoknak, sportos is legyen, sok súlyt is elbírjon...Kell kötni kompromisszumot :)
Szia!
Esetleg Road 3-as ?! Mivel az első gumid is Michelin...Road 3 jobban is bírja a terhelést. Ha szettben esetleg cserélnéd, akkor még ebben a méretben Bridgestone BT 023 GT van, de az három zónás, nem két komponensű.
160/60 ZR17-es gumikbol egy 230kilos+megpakolt motorra de sportos hasznalathoz milyen tipusu gumi passzolhatna ? Jelenleg pr2van rajta de mig az eleje alig kopott addig a hatulja a szeletol kb 1,5-1,5centire mar kopasjelzos
Szia! Nekem 90-es fzrem volt! 150-es gumi volt rajta mikot vettem! Cserénél 140-es lett rá rakva és sokkal kezelhetőbb volt! A 160 az már oldalt bele ér!
Yamaha FZR 600, 91-es motor, hátul a felni 4x18-as. Gyári gumiméret 140/70, külföldi fórumokon a 150/60-at ajánlják a legtöbben, aki 140-essel megy, az is azt mondja, h inkább 140/60. Kérdés, 4 col széles felni milyen szélességűt bír el, amivel még normálisan viselkedik a motor, mi az ami már túl széles rá? Hallottam már 160/60-ról is, aki olyannal megy, de az még nekem is gyanúsan sok, 160-as gyári gumijú motoroknak már inkább 5-5.5 col széles a felnije.
úgy is fogy:)