Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, vegyél...
sziasztok. van egy keeway focus robogóm és rászeretnék olyan gumit venni amivel könnyedén tudok sáros terepen menni
jelenleg sima országuti gumi van rajta
A fogaras nem az a hely ahol a sportmotorosok elonyben vannak :D
2x voltan a fogarason le-fel oda-vissza
ebből egyik elég forgalmas volt, csak döcögtünk, a másik még reggel volt alig volt kocsi
a ténérével fim gumikkal(mint a cross csak kisebb a bütyök) simán mentem a sporgépek után(ügy hogy beértem őket) és csodálkozva néztem hogy miért döntögetik ilyen intenzíven, amikor ugyanabban a tempóban nekem fele annyira sem kellett
na evvel a conti gumival megértettem, csak úgy húzott le, azért kellett küzdeni hogy felemeljem......
Kinek mi kell, hogy fontos szerep legyen.
De azért ne mond már, hogy szar egy utcai gumi mert iszonyatosan tapad
Aki endurózáshoz van szokva murvás,köves,füves terepen annak oké, hogy "érdekes" ha ragad és nem csúszkál a motor hátulja.
nem volt időm nézegetni első út után vettem le az ilyennel nincs értelme közlekedni, semmi izgalom nincs

amikor egy 120+ fokos visszfordítónál a szélétől kicsúszik a segge a közepéig na az az igazi motorozás
szoktam érezni hogy bütyökről-bütyökig gyalogol kifelé a segge néha még az eleje is
Iilyenkor majd befosok úgy félek
Lehet nem is attak hanem vettek.
Nem mindegy melyik attack.
nekem contiatack volt a ktm motoron amikor vettem, félelmetesen tapadt, olyan volt a kanyarban mintha egér ragasztón mentem volna
Sziasztok!
Gumivásárlás előtt állok és alapvetően ezen 3 közül agyalok.
Pirelli Diablo Rosso III
Dunlop Sportsmart II
Metzeller Roadtec01
Xt660x-re lesz majd feltéve. Kinek melyikkel van tapasztalata ( SZEMÉLYES !! ) Közúton fogom csak nyúzni.
Újabb remek ajándék jár, most a Roadtec01 bármely típusához.
Nézzetek szét az oldalunkon
metzeler z6 interact 180/55/17 jó állapotban túra motorra eladó.
Én nem bántom szegényt, elég nagy trauma neki, hogy nem lett versenyző.
Nyugodtan pofozzátok egymást.
Csak szeretnéd ratyika, csak szeretnéd! Nem veszed észre, hogy megint te szopsz.
Ma még álmodni is velem fog, úgy a kis lelkébe tiportam Ilyen ez mikor házhoz jön a pofonért, maradt volna csendben
Én csináltam meg neki, sírva könyörgött! Így tud vagizni! Szólj ha neked is kell!
Eztet én nem tom.
PS az egész kép!
Nemá ennyit megy az én üszök 600-as hondám is.
Mondja az aki megint betalált. Irigy vagy rám, tudom.
Nincs hétfő! De lesz majd!
Jajjj de kis durci vki
Hajrá googlis, tudhatnád
Te millenium generációs farok felszopó apján élő senkiházi!