Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

átgondolom, ha megy az ismerős pöstre akkor elhozná.
Jól néz ki Amúgy van 2db hátsó esőgumim, 4e/db.
180-asom nincs.
ne nevess a gyöngyösi alkatrész seregszemlén -ócskás vásár /bolhapiac- az eső gumik hamar gazdát cseréltek. az ismerősöm is beszerzett egy hátsót, nosza ők karácsonyig motoroznak meg is látszott a lengővilláján igaz az esőgumi sem véd az olajfoltok ellen.
kb 80%-os 180-as puhább gumit keresek, küldj képet,árat e-mailban. unatkozas@citromail.hu
én is most megyek az aktuális szettért amit tőled vettem csak eddig pihent
szeva! ilyenkor már esőgumira fel! legalábbis a mátrások már azt koptatják.
Szia! Nekem is van egy Road3-asom, amennyiben érdekel, írj egy e-mailt!
Mérete? Profilmélység középen?
Tudnál profilmélységet mérni középen.
Sziasztok!

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy az adott időszakban ingyen szállítunk nektek
Használjátok ki ezt az alkalmat
190-es ÚJ Bridgestone gumi féláron eladó. 14000Ft
Sziasztok!

Volna több db. 140-es szélességű, 18"-as enduro gumim. Mind márkás, prémiumkategóriás gumi, friss DOT számmal 30-50km-es használat után.
Éles, jó gumik, nem a szokásos hazai levetett szemétről van szó!

Borsodban, de posta bárhová megoldható!

5ezer/db
Michelin-ből létezik hasonló méret, két féle is:

http://www.r17.hu/817-normal-t...

http://www.r17.hu/816-vastagfa...
Sziasztok, 150/70-18" gumiba akarok erősített falu Vee Rubber belsőt venni. Milyen méret kell hozzá? Van 110/100-18 és 120/100-18 méretben. Sajnos sehol nem találtam valami átváltó táblázatot.
Csörögj rám, szívesen segítek.
www.revolutionmotor.hu
Hali Srácok!

Egy kis segítség, tapasztalat csere kellene: Mostanába Pirelli supercorca gumit használtam, ez nekem nagyon bevált, 5-6 pályanap és kb 3000km közúti motorozás szokott beleférni az 1 évbe. Most kaptam egy elég jó ajánlatot egy pár új Michelin power supersport gumira, de ezzel semmilyen tapasztalatom nincsen, ebben kérnék egy kis segítséget. Aki már használt ilyet megírhatná a véleményét. A legjobb ha a supercorsával tudná összehasonlítani. A pálya viselkedése azért az elsődleges.
Az utólsó supercorsám a leg puhább keverék volt, de az egy pályanap el is fogyott, többet nem teszek fel ennyire puha gumit, nagyon nem gazdaságos.
Kérdésemre a válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok eladó Pilot road 3 gumim 65-70%-os. 10000ft. Nem öreg nincs javítva sehol!
Sziasztok

Bizonyára többen is értesültetek róla, hogy a Michelin egy új motocross abronccsal indítja a szezont, ami nem más mint a StarCross 5
Oldalunkon már minden infót megtaláltok erről a termékről
Hali!
Van két Suzuki Gsxr 400 felnim Michelin gumival felszerelve.Elcserélném küllős felnire amin van gumi.Akit érdekel a csere ne tartsa magába.
Üdv: Gábor
Üdv Srácok! Valaki tud esetleg eladó gumimelegítőt 17"-os felnire, és 120-160 gumira? Vagy netán esetleg van valakinek eladó?
hozzám is benézhetnél
van két eladó motorom
Sziasztok!
Tud valaki esetleg valami külföldi oldalt, ahol viszonylag jó áron lehet cross gumit rendelni?
Vagy esetleg itthon valami oldalt?
Köszönöm szépen előre is a választ!
Üdv.
üdv
egy kis segítséget kérnék. gyerekeknek építenénk egy kis játszótér szerűséget és ehhez szükségünk lenne quad vagy gokart gumikra. gyakorlatilag bármilyen állapotú és méretű megfelelne. ha valakinek lenne pesten vagy közelében levetett, már nem használt ilyen gumija és megválna tőle annak nagyon örülnénk mi is és a gyerekek is.
előre is köszi
laci