Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Michelin macadam 5e ft-ért a képen látható állapotban/méretben,posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
nemvolt javitva sosem
Szia!
Másikon én kérdeztem az árat.Mostmár látom.Annyi kérdésem lenne,hogy javítás van e rajta,illetve Pest megyébe Szigethalomra milyen átvételi lehetőséget tudnál?
Michelin pilot power 2ct 2014-es ujonan vettem,eladó 15000Ft
Akkor hivlak koszi
Esetleg nálunk már nézted?
wwww.revolutionmotor.hu
Sajnos nem túl sok a választék ebben a méretben ami nekem megfelelne, de megpróbálom a 170/60-at, viszont azt jó lenne tudni, hogy felszerelve milyen széles lehet, mert 170 mm-nél 1 mm-nél nagyobb sem fér el!
Szia!

Megpróbálunk a lehető legtöbbet kihozni ebből nem épp egyszerű szituációból.

Amit tudni kell 160/60 as abroncsokról az-az, hogy 4,25" egészen 5" széles felniig szerelhető. A legáltalánosabb méret viszont a 4,5" szélesség szokott lenni amire a 160-as gumi szokott felmenni. Az egyel kisebb felni supermotokra szokott szerelés lenni, pontosan a keskeny építés miatt, ami elősegíti a könnyű kezelhetőséget és fordulékonyságot. Ez felni méret egy hegyesebb profilt ad a 160-as abroncsnak.
Ezzel ellenkező esetben ami jelenleg is fenn áll nálad, az 5" szélességű felni már mondhatni, hogy sok a 160-as abroncsnak, ahogy te is említetted, egy laposabb profilt képez, ezáltal a motor kezelhetősége nagymértékben csökken. Erre a felni méretre a 170/60 az ideális választás, viszont találkoztunk már olyannal aki 180/55-ös abronccsal használt ilyet, mert megengedte a motor felépítése ezt a szélességet. Említetted, hogy a rossz profillal rendelkező 160-as abroncs is már éppen elfér a villák között.

A mi javaslatunk mindig a gyári mérethez való ragaszkodás, ami jelen esetben is a legkifizetődőbb választás lehet.
Köszönöm, a gyors választ és, hogy segít!

A következővel vagyok bajban! Motorgumi vásárlás elött állok, a motorom egy ktm 625 sc! Ennek a motornak a gyári hátsó sm mérete 4,25 col lenne, nekem 5 colos felni van benne, amin egy dunlop sportmax roadsmart 160/60-as gumi van, sajnos nagyon rossz motorozni így, teljesen laposan nyúlik el a gumi ,nincs profilja, motorozhatatlan, most a gumi szélessége 170 mm ezen a felnin és sajnos ennél szélesebb már nem fér be! Én azt hittem hogy erre a felnire ez a gumi méret nem jó, erre múlt héten Kakucs ringen motoroztam, volt ott egy 660 smc szintén 5 col felnivel 160/60 Pirelli supercorsaval és a guminak nagyon szép íve volt! Amiat vagyok gondba, sajnos a supercorsa nekem drága, és tudom, hogy azonos méretű gumiknak is teljesen más íve van, nyilván, mert a pirelli verseny gumi! De így nem tudom milyen opciók jöhetnek szóba, gondolkodom a continental contiattack sm-en, de az sem verseny gumi és nem tudom milyen íve lesz! 2 motorozás alatt 2 szer estem vele! Volt ugyan ilyen motorom, amin 4,25-ös felni volt 160/60-as gumivlal, 12 éves avon utcai repedezett gumival, de sokkal jobban kezelhetőbb volt! Sajnos ez a gondom!
Már a komplett sm szett eladásán vagyok, mert feleslegesen nem akarok 65-70 ezret kiadni, olyan gumiraa ami lehet nem is lesz jobb!
Bocsánat a regényért, de már sok mindenkivel beszéltem és nem tudtak érdemben mondani semmit! Remélem Ön tud, választ adni!
Tomi
van sc1 :) több is :)
5" felnihez a legideálisabb választás 170/60-as gumi.
Persze ettől el lehet térni, de nem szoktuk ezt javasolni. Pl 180/55 is fel lehet rakni, de nagyon nem javasolt Pontosan melyik KTM-ről van szó?
Sziasztok, tud nekem valaki segíteni! 5colos felnihez, mi a gyári gumi méret Ktm supermotoról beszélek?
Eladók az alábbiak! Érdeklődni üzenetben!
Heidenau M/C 68T 120/90-17 70%-os 4 ezer
Michelin Radial T66 140/80-17 90%-os 6 ezer
Michelin Anakee 120/90-17 70%-os 5 ezer
Michelin Anakee 90/90-21 95%-os 6 ezer!
Az árak fixek! Postázni tudok!
Szia
Sc1 esetleg van-e?
vannak ha érdekel telo: 0630/989-8698
pirelli supercorsa első hátsó gumitkeresek 120/180 lehetőleg jót olcccon
pirelli supercorsa v2 sc2 dot:14 kb.3 mm körbe 15.000
Papa van itt nálam 2 verseny eső gumi az még jól jöhet ha nagy lesz az eső, ingyen viheted.
6000-ért van ez nem a legjobb de még használható.
Tatabányán van.
Sziasztok!
Használt 120-as első gumit keresek! Pályára kellene, de fontos, hogy mintás legyen! Az sem baj ha utcai! Jó lenne Budapesten! Sürgős lenne, mert a hétvégi öreg motor derbire kéne!
hajrá
Köszi szépen, itt már találunk valami értelmeset
Ne ijedj meg Peti jó motorom lesz, csak még várni kell rá
mofakernél van pár jónak tűnő 16os
pl: http://www.mofaker.hu/termek/1...
akkor jó, kezdtem kicsit megijedni
Nem nekem kell nyugi Ennél nekem több kell azért