Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Urak!
2 pár gumi eladó
Pirelli Angel ST max 1000km futás 2012-es 40eFt
Pirelli Angel GT 100km futás 2013-as 50eFt

méretük: 120/70-170/60-17
Jól értesültél, pontosan a BT023-mal mérték össze a tudását, itt van nálam a hivatalos eredmény is, melyről csatolok egy képet.

Mi sem tudjuk még hogy milyen, tegnap pakoltuk le a kamionról, fogjuk mi is tesztelni, újságírók is és versenyző társunk is és természetesen az utca embere is, ezért indítottuk ezt az "akciót" hogy mindenki nyílt, és egyenes véleményt tudjon majd formálni a gumikról.
Sziasztok!
Eladó BT014 gumik.
Érd.: 30/599-5253
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre, de én inkább maradok a bevált márkánál.
Az ehavi valamelyik motoros lapban olvastam, hogy egy teszten a Bridgestone alatt végzett egy kicsivel. Azt hiszem, a Roadiac-ot vetették össze a BT023-mal... de ez már nem biztos.
Ha újat keresel, akkor keress meg minket bátran www.revolutionmotor.hu
Szóval, itt van nektek a ígért meglepetésünk

Mai nap során érkezik hozzánk az első magyarországi Nankang
szállítmány és ezzel kezdetét veszi a hivatalos magyarországi tesztelés is. Olyan szaklapok és online felületek mellett, mint a Superbike vagy a Hegylakók, szeretnénk ha ti, mint utcai motorosok is beállnátok a tesztelőink sorába. Keressük tehát azt a 3 szerencsés motorost, aki résztvehet az R17.hu által szervezett Nankang tesztelésben egy-egy vadonatúj páros Nankang abronccsal, majd írásos formában be is számol a tapasztaltakról és elmondja személyes véleményét. Csattanóként még annyit, hogy fotóval együtt ez a vélemény meg is fog jelenni a Superbike Roadiac és Sportiac beszámolót tartalmazó júniusi lapszámában. Ha szeretnél te lenni az egyik szerencsés nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egy rövid kis bemutatkozó anyagot fotóval magadról, a motorodról, a motorozási szokásaidról, a túrákról melyeken résztvettél, vagy bármiről, amit fontosnak tartasz tudatni velünk. Bemutatkozó anyagodat a henye@r17.hu e-mail címre várjuk. A levél címeként kérjük a következőt add meg: Jelentkezés Nankang tesztelésre
Sziasztok!

Valakinek van Pest közelébe eladó 80/90 21 illetve 90/90 18-as enduró gumija?

Köszönöm szépen
Ha tudnad milyen volt a szombat
egy szo mint szaz halisten a revoltiuonmotor mellett vegre kepviselteti magat az r17.. igy lesznek erdemi hozzaszolasok is nem csak olyan laikusok mint en
Ha már itt tartunk, nem csak a Road3-4 létezik, igaz a nedves tapadása nekik lesz a legjobb, viszont száraz útviszonyok közt vannak picivel jobban teljesítő abroncsok is.
Pirelli Angel GT, Bridgestone T30, T30 EVO, Dunlop RoadSmart II mind kiváló abroncsok.
Ne feledkezzünk meg a Metzeler Z8-ról és a Conti RoadAttack 2 EVO-rol sem
Szia.Én a Michelin Road 3,4-et ajánlanám neked erre a felhasználásra,de szívesen segítünk ha keresel minket az elerhetosegeken.
BTO16, De kicsivel túràsabbat "mintàsabbat"szeretnék, hegyekben esőben is jó legyen!
En is csak a kerdezonek szerettem volna segiteni, de latom picit feszulten indul a hetfod.

Mivel a sport-tura gumikhoz nem igazan ertek, ezert nem szerettem volna teves vagy esetleg nem alatamasztott informaciokkal ellatni a kollegat. Ezzel ellentetben azt viszont biztosan allithatom, hogy az M7RR az kifejezetten egy utcai sportgumi, ami palyan is boven megallja a helyet. Ezert is kerdeztem ra, hogy ez a tipus hogyan kerulhetett be a sport-tura gumik koze.
Mi volt rajta eddig?
amikor valaki kerdez es szeretne tanacsot kerni es kapni akkor mindenki hallgat. Amikor valaki ad azt rogton kritizaljak, nyilvan a dologhoz jobban ertok
s ha ez a kritika vagy eszmecsere inkabb az elso reakcio lenne a kerdezo a legjobban jarna
de mivel csak olyan valaszol aki nyilvan kevesbe ert hozza(mint en pl) ezert a kerdezo nem a legjobban jar
masreszt es ismet csak az en velemenyem amit nem kell elfogadni..a kategoria igen tag es atjarhato felhasznalotol es a felhasznalastol fuggoen.
Szep napot
Pusztan csak kivancsi termeszet vagyok es a mogottes logikat szerettem volna megtudni, hogy az M7RR es a Z8 mikent kerulhetett ugyan abba a felsorolasba.
egyreszt legy te is udvozolve
masreszt ha kritika helyett a mondanivalodat tanacsban fogalmaztad volna meg a kerdezo kollega elorebb lenne
Az M7RR az miota sport-tura gumi?
Jó helyen jársz, kis türelmet kérünk még
Csak nem nankang?
Szia
road3-4, s20, sportsmart, angel, m7rr vagy z8..kb ennyi
Sziasztok!600-as Banditra milyen sport túra gumit ajànlatok?eddig a Bridgestone bt023 és Michelin Pilot Road 3-at nézegettem!üdv. ;)
Bármikor
Jövőhéten egy kis meglepetéssel készülünk kedves fórumosok.

Ki szeretne gumit tesztelni nekünk? Bővebb infó nemsokára várható.
20 233 7101
eladok 17 es még használhatoak