Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az oldalon igen,euróban vannak,de tudsz forintban is fizetni,illetve tudunk szállítani futárral postával,ahogy szeretnéd. Egyébként az oldalon minden infó fent van,nyugodtan nézz szét
mert erre az időre már elviszik tőle.

Én is csak 1.-et tudtam kimenteni borcsának...
Lehet hogy én voltam béna de mintha csak euroban lennének fent árak. Budapestre szállítotok?
Az online shopban nyugodtan nézelődj,ott minden gumi ára fent van, de a road 4 szett ára egyébként ebben a méretben 74600 Ft.
Szia! Kösz a tippet, én is kezdek hajlani a Michelin Pilot Road-ok felé. 2003-as (PC36) a Hornet, 120/70R17 + 180/55R17 kell rá.
Mennyiért adjátok párban a Pilot Road 4-et?
Akkor a mammut szerintem tud segiteni, ha o sem akkor esetleg a puminal is lattam par dbot, elsot biztos a hatsok lehet neki is elfogytak most..
Tudom, tőle szoktam venni én is, de 1-2 éve nagyon nincs neki...
Kivel találkozunk Május 1-én Kunmadarason?
Mi ott leszünk, keressetek bátran bennünket
Mikori évjáratú a Horneted? Egyébként amire neked kell (tapadás fontos),arra én a Michelin Road sorozatot ajánlanám :) keress bátran, ha tudok segíteni :)
Ok felreneztem. De jo hogy mondod 1000rr. Egy baratom keres olyasmit mint a tied. Meg vagy vele elegedve, fogyasztas szerviz stb? Esetleg nem tudsz eladot?
Ha gyári nyomáson használod, akkor engedj a hátuljából 0,3 bart.
Igen-igen, köszönöm a kijavítást. Road attack volt hátul, elől meg sport attack.
Jól tetted, hogy így döntöttél, ahogy többen is mondták, Dunloptól nem épp a legújabb fejlesztés, de azt kicsit nem értjük, hogy ennyire nem lenne jó.
Pontosan Te említetted, hogy nem sport gumi. Mi ilyet véletlenül sem mondtunk, hogy nem az.
Continak nincs roadsmartja.
Attackja van.Vagy dunlopnak van esetleg.
Pilot Road 4 nagyon jó szerintem. Fz1-el csak ritkán tudom elforgatni, pedig a régi conti roadsmart-ommal imádtam csúsztatni a hátulját.
Haha! Ez az idézet úgy az eredeti, mint a jelen kontextusban... k*rvajó!
Volt ra pelda hogy D220 al vegig alazott mindenkit egy csoka sv vel de nem ez a jellemzo.Ha sokan mondjak attol meg lehet rossz,bar a mondas szerint par millio legy nem tevedhet.......
SV? Que?
1000RR.

D211 és D212-k voltak előtte használtban. Az ugye megvan, hogy ezek a gyárilag belevágott mintán kívül mindenben (karkasz, keverék) megegyeznek a KR106/108 slick-ekkel? Ún. DOT Race Tire. Megbassza a .... ha utcára versenygumi kell.
Ahogy Mason Verger fogalmazott a Hannibal-ban indoklásul, hogy miért hámozta le törött üvegcseréppel a saját arcát: "Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt".
Ezen kívül csupa jót írnak róla a webshop-ban, külföldi fórumokon is szépeket olvastam róla, és akciós volt.
Csak mé pont ez..........hogy jött az ötlet?
Mikor a dunlopnak van jobb és újabb alternatívája.
Nem occso a feri zalaban de neki majdnem mindig van..es azt kuldi amit mond
És tudod BB, h hol lehet venni?
Ki van rabolva minden...
Azt mondja a kedves r17 kollega hogy a qualifier az nem sportgumi..az egy annak nevezett vmi. Egyebkent jol tetted hogy a slickrol street legalra valtottal mert ha barmi gubanc van radverik a balhet mind a yard mind a biztosito.
Ezert mondtam neked alternativ megoldaskent a 211-212 gpt ami legalis utcan es ha a busakat nem tekeri el az svt se fogja..
add el ami fent van es vegyel palyazott gpket mindjart megjon a tapadas
Na, OK, csak pont az volt a motivációm a levetett versenygumik legális sportgumira cseréléséhez, hogy majd hidegben, melegben mindehogy jó lesz utcán. Hát, nem.