Az oldalon igen,euróban vannak,de tudsz forintban is fizetni,illetve tudunk szállítani futárral postával,ahogy szeretnéd. Egyébként az oldalon minden infó fent van,nyugodtan nézz szét
Szia! Kösz a tippet, én is kezdek hajlani a Michelin Pilot Road-ok felé. 2003-as (PC36) a Hornet, 120/70R17 + 180/55R17 kell rá.
Mennyiért adjátok párban a Pilot Road 4-et?
Mikori évjáratú a Horneted? Egyébként amire neked kell (tapadás fontos),arra én a Michelin Road sorozatot ajánlanám :) keress bátran, ha tudok segíteni :)
Ok felreneztem. De jo hogy mondod 1000rr. Egy baratom keres olyasmit mint a tied. Meg vagy vele elegedve, fogyasztas szerviz stb? Esetleg nem tudsz eladot?
Volt ra pelda hogy D220 al vegig alazott mindenkit egy csoka sv vel de nem ez a jellemzo.Ha sokan mondjak attol meg lehet rossz,bar a mondas szerint par millio legy nem tevedhet.......
D211 és D212-k voltak előtte használtban. Az ugye megvan, hogy ezek a gyárilag belevágott mintán kívül mindenben (karkasz, keverék) megegyeznek a KR106/108 slick-ekkel? Ún. DOT Race Tire. Megbassza a .... ha utcára versenygumi kell.
Ahogy Mason Verger fogalmazott a Hannibal-ban indoklásul, hogy miért hámozta le törött üvegcseréppel a saját arcát: "Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt".
Ezen kívül csupa jót írnak róla a webshop-ban, külföldi fórumokon is szépeket olvastam róla, és akciós volt.
Azt mondja a kedves r17 kollega hogy a qualifier az nem sportgumi..az egy annak nevezett vmi. Egyebkent jol tetted hogy a slickrol street legalra valtottal mert ha barmi gubanc van radverik a balhet mind a yard mind a biztosito.
Ezert mondtam neked alternativ megoldaskent a 211-212 gpt ami legalis utcan es ha a busakat nem tekeri el az svt se fogja..
add el ami fent van es vegyel palyazott gpket mindjart megjon a tapadas
Na, OK, csak pont az volt a motivációm a levetett versenygumik legális sportgumira cseréléséhez, hogy majd hidegben, melegben mindehogy jó lesz utcán. Hát, nem.
Én is csak 1.-et tudtam kimenteni borcsának...
Mennyiért adjátok párban a Pilot Road 4-et?
Mi ott leszünk, keressetek bátran bennünket
Attackja van.Vagy dunlopnak van esetleg.
1000RR.
D211 és D212-k voltak előtte használtban. Az ugye megvan, hogy ezek a gyárilag belevágott mintán kívül mindenben (karkasz, keverék) megegyeznek a KR106/108 slick-ekkel? Ún. DOT Race Tire. Megbassza a .... ha utcára versenygumi kell.
Ezen kívül csupa jót írnak róla a webshop-ban, külföldi fórumokon is szépeket olvastam róla, és akciós volt.
Mikor a dunlopnak van jobb és újabb alternatívája.
Ki van rabolva minden...
Ezert mondtam neked alternativ megoldaskent a 211-212 gpt ami legalis utcan es ha a busakat nem tekeri el az svt se fogja..
add el ami fent van es vegyel palyazott gpket mindjart megjon a tapadas