Jelenleg Continental Road Attack gumik vannak a gépen.
Úgy érzem picit kemények, lassan is melegednek föl. A tavaji szezont ezekkel mentem végéig.
Szeretnék egykicsit lágyabb gumikat venni.
Méretek: 120/70/17
180/55/17
Az ajánlatokat ide írjátok légyszi: pogimen@citromail.hu
Köszönöm.
En azt mondom aki megteheti vegyen friss gumit akinek pedig szamit hogy 20-30-40%-kal olcsobban kapja vegyen jo allapotu oregebb evjaratu gumit. Ti a fiatal gumikra vagytok raallva tobben pedig a regebbiekre
ez igy jo mert mindenkinek megvan a sajat vevokore
A magyar vásárlók kilencvenöt százaléka úgy keres minket nap mint nap,hogy mikori dot-os a gumi. Nem is lehet őket meggyőzni arról (így nem is erőlködünk ezzel),hogy egy régebbi évjárat is megfelelő,mert jól van tárolva a gumi,a gyár x évig garit vállal rá,stb-stb...Ez van
Azt mondtam hogy tulmisztifikalt..nem azt hogy nem szamit vagy nem fontos
en inkabb vennek egy jol tarol 5eveset mint egy fos 1 eveset
de igazabol pont nem erdekel ki mit vesz csak neha az allapot pontosabb jelzo mint az evjarat
Hát aki képes egy gumival 2-3 szezont lemotorozni azzal kezet fogok, kivéve ha az a gumi mondjuk egy tourance 9mm-es profillal ami úgy kb 3mm-t kopik 10000km alatt. így már jó a 3 szezon
még egy slick guminál érthető is a dot szám.
volt olyan aki még azt a kemény 4 db számot is összekeverte.... és telefonál hogy öreg 5 éves a 1014 es gumi.
Szerintem nem faszság, hogy friss gumit szeretne venni az ember.
Ha nem egy szezonba gondolkodsz hanem mondjuk 2-3 évre veszel gumit akkor nem mind1, hogy egy gumi fél vagy 3 éves amikor megveszed.
13eFt
Jelenleg Continental Road Attack gumik vannak a gépen.
Úgy érzem picit kemények, lassan is melegednek föl. A tavaji szezont ezekkel mentem végéig.
Szeretnék egykicsit lágyabb gumikat venni.
Méretek: 120/70/17
180/55/17
Az ajánlatokat ide írjátok légyszi: pogimen@citromail.hu
Köszönöm.
ez igy jo mert mindenkinek megvan a sajat vevokore
tárolást láttam egy nagy raktárban,ténleg semmi kivetni valót nem lehetett találni a raktározásban
2040 10.heti! Még ennyitse tucc?
Meg a motorolaj is.
www.revolutionmotor.hu
2013 decemberében vettem új PR3-at,nálam 3-4 szezont ki fog bírni,mert 3-4e km-t megyek/szezon...
en inkabb vennek egy jol tarol 5eveset mint egy fos 1 eveset
de igazabol pont nem erdekel ki mit vesz csak neha az allapot pontosabb jelzo mint az evjarat
volt olyan aki még azt a kemény 4 db számot is összekeverte.... és telefonál hogy öreg 5 éves a 1014 es gumi.
Ha nem egy szezonba gondolkodsz hanem mondjuk 2-3 évre veszel gumit akkor nem mind1, hogy egy gumi fél vagy 3 éves amikor megveszed.