Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

michelin pilot power one 120/70/17 180/55/17 jó állapotú gumipár eladó. 0630 2137897 telón érdeklődj.
ár 15000 ft.
continental contisport attack 190/50/17 használt motorgumi eladó. oldalt 4.5mm középen 3.7mm.
sziasztok! valakinek van tapasztalata a Heidenau K80-as gumival?
ELADÓ Pirelli diablo supercors 90% 110/70 17
13eFt
Sziasztok!

Jelenleg Continental Road Attack gumik vannak a gépen.
Úgy érzem picit kemények, lassan is melegednek föl. A tavaji szezont ezekkel mentem végéig.
Szeretnék egykicsit lágyabb gumikat venni.
Méretek: 120/70/17
180/55/17
Az ajánlatokat ide írjátok légyszi: pogimen@citromail.hu
Köszönöm.
Most mit izélsz? Vettem egy gépet amin ilyen gumik voltak és annyira jók, hogy újat akarok belőlük.
Emergé vagy Cordatic sport gumákat keresnék legfeljebb 2014. 45. hetit.
Hoppá... 1-es, leültem.
En azt mondom aki megteheti vegyen friss gumit akinek pedig szamit hogy 20-30-40%-kal olcsobban kapja vegyen jo allapotu oregebb evjaratu gumit. Ti a fiatal gumikra vagytok raallva tobben pedig a regebbiekre
ez igy jo mert mindenkinek megvan a sajat vevokore
ÁÁÁ,az már nem jó nekem ,hétfőn vásároltam a szettet,az első gumi 0415-ös ,jól fogy az árú, igy biztos kicsit előre dolgoznak

tárolást láttam egy nagy raktárban,ténleg semmi kivetni valót nem lehetett találni a raktározásban
Nem-nem! Fordítva!
2040 10.heti! Még ennyitse tucc?
Tehát a 10w40-es motorolaj az 2010. 40. heti gyártás?
Legyen max 10 hetes a gumi, és persze akciós
Meg a motorolaj is.
A DOT előtti, akkor 10+éves D207-tel majd 2 másodperccel mentem jobbat a Hringen, mint előtte bármikor. És roppantul élveztem.
A magyar vásárlók kilencvenöt százaléka úgy keres minket nap mint nap,hogy mikori dot-os a gumi. Nem is lehet őket meggyőzni arról (így nem is erőlködünk ezzel),hogy egy régebbi évjárat is megfelelő,mert jól van tárolva a gumi,a gyár x évig garit vállal rá,stb-stb...Ez van
Esetleg nézd meg nálunk az online shopban:) 16 gyártó gumijai vannak :)
www.revolutionmotor.hu
Akkor velem kezet foghatsz!
2013 decemberében vettem új PR3-at,nálam 3-4 szezont ki fog bírni,mert 3-4e km-t megyek/szezon...
Azt mondtam hogy tulmisztifikalt..nem azt hogy nem szamit vagy nem fontos
en inkabb vennek egy jol tarol 5eveset mint egy fos 1 eveset
de igazabol pont nem erdekel ki mit vesz csak neha az allapot pontosabb jelzo mint az evjarat
Szerintem ha vettel mar 50 gumit eletedben ujat es hasznaltat is tudni fogod melyik a jol tarolt
Hát aki képes egy gumival 2-3 szezont lemotorozni azzal kezet fogok, kivéve ha az a gumi mondjuk egy tourance 9mm-es profillal ami úgy kb 3mm-t kopik 10000km alatt. így már jó a 3 szezon
még egy slick guminál érthető is a dot szám.
volt olyan aki még azt a kemény 4 db számot is összekeverte.... és telefonál hogy öreg 5 éves a 1014 es gumi.
Szerintem nem faszság, hogy friss gumit szeretne venni az ember.
Ha nem egy szezonba gondolkodsz hanem mondjuk 2-3 évre veszel gumit akkor nem mind1, hogy egy gumi fél vagy 3 éves amikor megveszed.
És honnan tudod hogy hogy tárolták?