A Motion a túra-sport túra kategória, mondjuk úgy legalja.
Járkálni városban kisebb túrákhoz elegendő lehet, de azért még a Road2 is egy sokkal minőségibb gumi.
Sportosabb motorozást nem biztos hogy szeretni fogja
Egy baratom hasznalja evek ota 1200as banditon es azert veszi mert olcsobb. Elotte michelin powert hasznalt azt hiszem ami dragabb de jobban tapadt. Ha csak a-bol b-be hasznalod tokeletes lesz. De ha utassal hosszu turakat is gondolsz es egyedul is probalsz sportosabban menni hamar elered a gumi hatarait.
ezt mondja egy hasznaloja..
Sziasztok...
Vfr800 vtec mocim van es eddig pilot road 2 gumit hasznaltam. Mi a velemenyetek a contimotion-rol? Sokkal rosszabbul tapad, mint a pilot road2?
Viszont ha Te még figyelmesebben vissza olvasol akkor az azt megelőző hozzászólásokban Ger01 a kékholról beszélt, én pedig annak néztem meg az árát. Szerintem ezt itt zárjuk le
Nem keverünk benneteket a kék holddal, azért ilyen alap dolgokkal tisztában vagyunk.
Járkálni városban kisebb túrákhoz elegendő lehet, de azért még a Road2 is egy sokkal minőségibb gumi.
Sportosabb motorozást nem biztos hogy szeretni fogja
ezt mondja egy hasznaloja..
Vfr800 vtec mocim van es eddig pilot road 2 gumit hasznaltam. Mi a velemenyetek a contimotion-rol? Sokkal rosszabbul tapad, mint a pilot road2?
Megvan még a robeszgumi?Igaz nekem csak a hátsó kellene,mert az a méret a jó. :-D
Mi sem rivalizálunk, nekünk sincs rá szükség, mi tudjuk mi a helyzet.
http://www.kepesmotor.hu/robog...
Nem keverünk benneteket a kék holddal, azért ilyen alap dolgokkal tisztában vagyunk.
Teljesen friss DOT-al azonnal, raktárról, másnapra