Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Májusban Izlandra utazunk 3hétre. Van-e már valakinek tapasztalata Pirelli Scorpion Trail gumikkal terepen? Mennyire "fog" 2 személlyel, csomagokkal? Egyáltalán alkalmas-e vagy kell sürgösen vmi. endurósabb gumit beszereznem?
A Motion a túra-sport túra kategória, mondjuk úgy legalja.
Járkálni városban kisebb túrákhoz elegendő lehet, de azért még a Road2 is egy sokkal minőségibb gumi.

Sportosabb motorozást nem biztos hogy szeretni fogja
Egy baratom hasznalja evek ota 1200as banditon es azert veszi mert olcsobb. Elotte michelin powert hasznalt azt hiszem ami dragabb de jobban tapadt. Ha csak a-bol b-be hasznalod tokeletes lesz. De ha utassal hosszu turakat is gondolsz es egyedul is probalsz sportosabban menni hamar elered a gumi hatarait.
ezt mondja egy hasznaloja..
Tehát sokkal olcsóbb, de csak picit tapad rosszabbl?
Picit rosszabbul tapad mint amennyivel olcsobb a pilotnal..
Sziasztok...
Vfr800 vtec mocim van es eddig pilot road 2 gumit hasznaltam. Mi a velemenyetek a contimotion-rol? Sokkal rosszabbul tapad, mint a pilot road2?
Cső! Délelőtt vitték el párban, sorry.
Szeva Matska.
Megvan még a robeszgumi?Igaz nekem csak a hátsó kellene,mert az a méret a jó. :-D
vegyétek,vigyétek
érdeklődni nemethi123@freemail.hu címen, helyileg zalaegerszeg
Eladó 120/70és 180/55 zr17 méretű michelin pilot road 2 2ct gumi a pár 20ezer forintocska
Kell egy kis nyüzsi nem?

Mi sem rivalizálunk, nekünk sincs rá szükség, mi tudjuk mi a helyzet.
Eladó alig futott robogó gumik 110/90-12 és 130/70-12

http://www.kepesmotor.hu/robog...
Ez a gumi tényleg nagyon sz@r, főleg, ha oem verzió, viszont az s20 már jó
Mi nem rivalizálunk,nincs rá szükség :)
Kezd tetszeni ez a forgalmazok közötti rivalizálás
Viszont ha Te még figyelmesebben vissza olvasol akkor az azt megelőző hozzászólásokban Ger01 a kékholról beszélt, én pedig annak néztem meg az árát. Szerintem ezt itt zárjuk le

Nem keverünk benneteket a kék holddal, azért ilyen alap dolgokkal tisztában vagyunk.
Nálunk ugyanez új Michelin Power 2 CT. 34000 ft...ha már az árak a kérdés :))
Ha figyelmesen olvastad volna,mit köszönt meg Geri01 a hozzászólásában,akkor láttad volna, mi a revolutionmotor vagyunk,nem pedig a kékhold.
R17.hu webshop árak érvényesek, 41.578
Teljesen friss DOT-al azonnal, raktárról, másnapra
180-55 michelin pilot power 2CT-re mondj hát valami árat
Utóbbi bakit tessék mindenkinek elnézni, ez van amikor itthon is dolgozik az ember és véletlenül a saját nickjével lép be az R17.hu helyett