Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok

hátha érdekel valakit:
1.pár bt16 120/70 és 180/55 eleje kb 3mm hátulja 4-5mm később tudom pontosítani...
2.Metzeler M3 180/55 3mm
120/70-180/55. 1garnitúra 14K,egyben 25K.Gp Racer+Diablo Superbike
Ha küldesz egy telszámot,felhívlak és megbeszéljük!
Még egyszer köszönöm!
bp80@citromail.hu
Nekem ok
igazabol utban van mar 1 eve kerulgetem. En vettem uj de 4-5 eves gumikat ugyhogy felesleges tarolnom tovabb.
Mind kukaccal, mind pedig belső tapasszal javított gumival motoroztam. Az előbbivel kizárólag utcán (úgy 10-15 éve), az utóbbival kizárólag versenypályán (2012-ben és 2013-ban). Nekem egyszer sem volt gond ilyen gumival.
Akkor ha jól értem Te is azon a véleményen vagy hogy ne használjam?!
Nagyon rendes tőled hogy ismeretlenül felajánlasz nekem egy gumit ,de sajnos én miskolci vagyok!
Igaz a tesóm minden csütörtökön megy Pestre! Ha ő beugrik érte az ok neked?
Ha fel tudsz rakni 190est van 2 db palyakoroket futott 212gp dunlopom amit ha eljossz erte a xx. Keruletbe szivesen odaadom ingyen
180/55/17
Ő az:
Szia
mi a gumi merete ami javitott?
Köszönöm a választ!
Egy kicsit kipontoztam magam anyagilag,így egy darabig használom,aztán ha lesz rá alkalmam lecserélem! Csak nem lesz gáz vele
Michelin Power one 2ct 120/70 98%-os 09-es. 9500ft
20 376 46 36
Nekem akkor derült ki, hogy javított gumival nyomulok, mikor felszedtem valamit, ami kilyukasztotta a gumim, - hátsó - és levették javítani. Akitől vettem, az nem mondta. Vagy ő se tudta? Ki tudja.
Így kétszer javított gumival közlekedtem innentől fogva.
Szakszerű javítás volt mindkettő, így a végéig használtam a gumit.
Tehát azt csinálsz, amit akarsz.
Makulátlan! Dunlop 161/60 17 Sportmaxx 011-es! 20 376 46 36
Én kidobnám a fenébe... A motorod és a testi épséged többet ér egy rossz guminál...
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata javított gumival kapcsolatban?
A télen cseréltem le a motorom,és most vettem észre hogy javította hátsó! :(
A szóbanforgó gumi,egy metzeler racetec k2, és utcán használnám!
Szerintetek?
hivatalosan mindegyiket párban kéne cserélni de nem hallottam még hogy elvitték volna az ufók valakinek a motorját mer tnem párban volt rajta a gumi
nekem azt hiszem bujkál egy a polcon
saját részre vettem, de lehet megválok tőle, durván 3 mm középen a mélysége,szélén szinte új...
szervusztok!
Érdekelne 180/55ös méretbe metzeler m3as gumi!
használt,de még használható állapotban!
ha nem m3at tennék fel hátra,mivel lehetne helyetesíteni?!
metzeler csak párban lehet cserélni vagy ez tévhit?!
köszi előre is a választ!
Ha figyelmesen olvasnál, akkor látnád, hogy a hozzászólás nem eladásról szól, hanem felhasználásról. Én nem akarok senkit rábeszélni egy régebbi gyártású gumira, hanem a saját, személyes, 20 éves tapasztalatom osztottam meg a több, mint 5 éves slick gumik felhasználása kapcsán. Az, hogy te magadnak nem tennéd fel, jogod van így dönteni, én is szívesebben használok a legfrissebb szériából, de nem zárkózom el csak és kizárólag a DOT szám miatt egyetlen gumitól sem. Mondjuk valószínűleg nem is ugyanúgy motorozunk, az én képességeimhez, köridőmhöz, elvárásaimhoz - adott esetben - tökéletesen megfelel egy napfénytől, fagytól távol tárolt idősebb gumi is.
Pont a slick öregszik gyorsan, 2 évnél öregebbet magamnak nem tennék fel da attól még neked el kell adni másnak.
Hibátlan 1-körös 99,9%-os Continental Attack 120/70- 160/60.
Megfelelően tárolt 08-as. 20 376 46 36
Ha jol tudom az mar nem egy mai tervezes talan azert nem..ha jol tudom persze
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Metzeler Rennsport gumikkal kapcsolatban? Visszaolvasgattam itt, de nem nagyon írt róla még senki, a boncteremben sincs róla semmi!
Köszi
KERESEK ! 17" Krossz gumit
Akkor felrertettem. Elnezest