Mind kukaccal, mind pedig belső tapasszal javított gumival motoroztam. Az előbbivel kizárólag utcán (úgy 10-15 éve), az utóbbival kizárólag versenypályán (2012-ben és 2013-ban). Nekem egyszer sem volt gond ilyen gumival.
Akkor ha jól értem Te is azon a véleményen vagy hogy ne használjam?!
Nagyon rendes tőled hogy ismeretlenül felajánlasz nekem egy gumit ,de sajnos én miskolci vagyok!
Igaz a tesóm minden csütörtökön megy Pestre! Ha ő beugrik érte az ok neked?
Nekem akkor derült ki, hogy javított gumival nyomulok, mikor felszedtem valamit, ami kilyukasztotta a gumim, - hátsó - és levették javítani. Akitől vettem, az nem mondta. Vagy ő se tudta? Ki tudja.
Így kétszer javított gumival közlekedtem innentől fogva.
Szakszerű javítás volt mindkettő, így a végéig használtam a gumit.
Tehát azt csinálsz, amit akarsz.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata javított gumival kapcsolatban?
A télen cseréltem le a motorom,és most vettem észre hogy javította hátsó! :(
A szóbanforgó gumi,egy metzeler racetec k2, és utcán használnám!
Szerintetek?
szervusztok!
Érdekelne 180/55ös méretbe metzeler m3as gumi!
használt,de még használható állapotban!
ha nem m3at tennék fel hátra,mivel lehetne helyetesíteni?!
metzeler csak párban lehet cserélni vagy ez tévhit?!
köszi előre is a választ!
Ha figyelmesen olvasnál, akkor látnád, hogy a hozzászólás nem eladásról szól, hanem felhasználásról. Én nem akarok senkit rábeszélni egy régebbi gyártású gumira, hanem a saját, személyes, 20 éves tapasztalatom osztottam meg a több, mint 5 éves slick gumik felhasználása kapcsán. Az, hogy te magadnak nem tennéd fel, jogod van így dönteni, én is szívesebben használok a legfrissebb szériából, de nem zárkózom el csak és kizárólag a DOT szám miatt egyetlen gumitól sem. Mondjuk valószínűleg nem is ugyanúgy motorozunk, az én képességeimhez, köridőmhöz, elvárásaimhoz - adott esetben - tökéletesen megfelel egy napfénytől, fagytól távol tárolt idősebb gumi is.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Metzeler Rennsport gumikkal kapcsolatban? Visszaolvasgattam itt, de nem nagyon írt róla még senki, a boncteremben sincs róla semmi!
Köszi
hátha érdekel valakit:
1.pár bt16 120/70 és 180/55 eleje kb 3mm hátulja 4-5mm később tudom pontosítani...
2.Metzeler M3 180/55 3mm