Tulmisztifikalt faszsag ez a csak idei gumival jaras nyilvan olyan ceg lebegteti es dobja be a temat akinek erdeke fuzodik hozza..
jol tárolt 4-5 eves gumi ha jol szolgal egy hayabusan jol fog szolgalni egy 600as banditon is pl
Ugyanaz lett mint az olajtéma... De nembaj vegye csak mindenki a max 2 hetes gumikat nekem meg jó lesz olcsón a 3 éves... Gyárnak garantálni kell hogy 5 évig a minősége nem változik( úgy tárolva ahogy írtad).
Minddenki csak olyan gumit vegyen ami az nap készült !
Túl régóta nem vagyok a cégnél, így a régebbi ilyen jellegű dolgokba nem látok bele. Azt tudom mondani, hogy most mi a helyzet. DE azt mondom próbáljuk ki. üss a hasadra és írj nekem az soltesz@r17.hu ra emailt. írj 5 tetszőleges kaucsukot és megnézem neked a dot számát. az elsőt ami abból a kezembe kerül.
egyébként ez a DOT téma amúgy is...
túl sok a szakértő. csak példa. direkt nem írok nevet se gumi méretet stb, csak a szitu van meg. srác rendelt szettben gumit, világosan emlékszek, hogy 2013 utolsó heteiben készült az első és 2014 év közepe volt a hátsó. megkapta és felhívott minket, hogy ő megnyomkodta a körmével, és határozottan érzi, hogy az első gumi meg van keményedve, meg van öregedve és ez nem jó. persze szó nélkül kicseréltük neki, kapott egy 2014 első negyedévit mert olyan volt még. a 2 gumi közt volt max ~15 hét különbség. szerinted?
másik példa hogy csávónak nem kell 2014 szeptemberénél öregebb gumi mert már az se jó.
napi szinten van 10 DOT os kérdés/hívás/email :D persze igyekszünk teljesíteni az igényeket, mindent az ügyfélért
könyörgöm mi baja van egy 2-3 éves guminak? nagy raktárunk van ami SÖTÉT direkt erre épült. bent kellemes idő van, rendesen vannak tárolva a gumik. ugyan mi baja lenne? persze érthető az aggodalom, de ez mind a sok ilyen "szakértőktől" származó baromság miatt van. aki kicsit is ért hozzá, tudja hogy egy rendesen tárolt 2-3 éven guminak semmi baja nincs.
tudjuk mitől öregszik a gumi. folytonos magas hőingadozás, használat stb. ezek a gumik meg a polcon pihennek. nincs használva :D zsír új, öntő mintás zsíros olajos takonnyal
persze 5-6 vagy x éves gumit én se tennék már föl, de ilyenünk nincs is.
nomárez kikívánkozott belőlem na :D azistenit neki kutyafülecicafarka
Én egyszer rendeltem tőletek az ritka méret volt azzal nincs is bajom, de többen írják akár itt a fórumon is hogy 2-3éves gumit kaptak, pedig a 180/55 nem egy ritka méret
Nekem tökéletes a 3 éves beragadt gumi, de én olyan áron is veszem
nem frissek a gumik? miért pl egy tavaly év közepei gumi öreg? nem tudtam sorry :D
az hogy van egy pár beragad gumi amit meg lehet venni olcsóbban,
( és ez fel is van tüntetve ) az nem a mi bajunk. az veszi meg aki meg akarja.
van egy "pár" gumi a raktárunkban, folyamatos a készletmozgás 2013-as gumi már szinte nincs is bent. max a ritkább méretekből 1-2 db.
gumik 95% ami raktáron van 2014 vagy már 2015 ös !
figyelj, 3000ft akkor ha motorral jössz. ebben benne van a ki/be szerelés, gumi szerelés centírozás + szelep csere.
ha kiveszed a kereket, és te hozod ugyan ez a procedúra 2000/kerék.
Meg amikor megnézed az áraikat akkor is hangosan pláne hogy nem frissek a gumik ami nem baj, csak 2-3 éves gumikat képesmotoron az ők áraik feléért lehet venni...
A srácnak írtam a hozzászólásomat,mert azt írta,hogy legalább biztos helyről van a gumi.Én erre reagáltam hogy nem csak az a cég lehet biztos hely,mert más is, aki foglalkozik gumival,korrekt cég lehet,nem csak ti. Szerintem félre értetted az írás lényegét .:)
Ancsy nem akarok haza beszélni, de mi a baj a biztos hellyel? Gyári beszállítók vagyunk, közvetlen a gyártótól szerezzük be a gumijainkat, kis gúnyt érzek az írásodban.
nem mint r17 dolgozó, inkább mint privát személy szeretném kérdezni ezt Tőled :)
Náluk már van olcsóbb hely itthon évek óta, és megbízható a cég,leinformálható, friss évjáratú, új gumikkal foglalkozik :) Ettől még persze mindenki ott vásárol,ahol szeretne
Akit érdekel a bolti árhoz képest 40%kal olcsóbban 2014.30. heti gyártású Új gyári mintás Contiraceattack soft vagy medium 120/70 R17es méretben, az írjon.
jol tárolt 4-5 eves gumi ha jol szolgal egy hayabusan jol fog szolgalni egy 600as banditon is pl