Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kékholdas árak

Ha az M7RR mellett döntesz a héten kapunk egy "kis" szállítmányt kellemes idei gyártású gumikkal
Ez sem egy friss fejlesztésű gumi már. Igaz rengeteg japán sport gépen gyári szerelés volt valamikor. Van aki mai napig dicséri, van aki inkább nem mond róla semmit. Megoszlanak róla a vélemények, de nagyban felhasználás függő is a dolog.
Köszönöm az ajánlatot! :)
120/70 zr 18 Continental Attack-08 9500ft 20 376 46 36
Tavaly nyáron cseréltem le a gumikat M7RR-re. Nekem nagyon bejött.
Szivesen
Ezùton is köszönöm!
ha van kedved,bocsi,elírtam.
Árak miatt ha van kedves, azért nézd meg a mi oldalunkat is :) szerintem meg fogsz lepődni :)
szia

próbáltam neked emailt írni, de vissza dobta...
rám tudsz írni freemailpeter@freemail.hu
Köszi szerintem nekem is az lesz. Kékholdnál ott lehet hagyni a régi gumit vagy mit szoktak csinálni vele? Nekem még jó állapotúak de nem tudom hazahozni.
Battlax b160 r
Nekem 1 hete került fel az M7RR így sok tapasztalatom még nincs vele. kb ~300 km van most bennük, de most már kezdenek bekopni. Amit eddig tapasztaltam nagyon jól irányítható a motor, könnyű döntetni a gépet, úgy tűnik nekem, hogy hamar felmelegednek és jön a tapadás. Előtte M3 volt fent. Nekem azzal sem volt bajom, ez meg még újabb fejlesztés.
Milyen Bridgestone volt?
A bridgestone most elvesztette a bizalmamat. Csúszkál mindig. Marad a metzeler sok jót hallottam róla én is. Köszi!
Szemelyesen nem hasznaltam a metzelert, viszont jokat olvastam rola. de amit hasznaltam es en tennek fel a motorra az vagy az s20 vagy a sportsmart. Ezekrol csak jot tudok mondani minden teruleten. Ha pedig allat modjara cibalod a gazt es inkabb csak szaraz meleg idoben tolod palyazott dunlop 212 gpt raknek a motoromra a helyedben. Ez abszolut szemelyes es hayabusan bevalt gumikrol a tapasztalatom
Köszi! A metzeler m7 rr-ről van személyes tapasztalatod? Most batlax van hátúl de kigyorsításkor úszik a segge fél óra után is. Elöl metzeler racetec.
Kissé régebbi fejlesztés már, egy fiatal gixxerre, lehet érdemesebb egy kicsit jobb abroncsot választanod. Csak a saját érdekedben.
Nézz szét a weboldalunkon, minden termék alatt találsz hosszú leírásokat.

Ha gondolod írj nekünk mailt, info@r17.hu vagy csörögj ránk és segítünk a döntésben
Szia
kicsit regebbi fejlesztes az m3, hacsak nem ragaszkodsz hozza nezhetnel a motorodra ujabb gumit pl dunlop sportsmart, bridg s20, metzeler m7rr..
udv BB
Sziasztok!

GSXR 600 K9-re szeretnék új gumit venni utcai használatra.
Metzeler Sportec M3-ról vannak tapasztalatok valakinek?
Előre is köszi.
Szívesen,és sok balesetmentest vele
,megjött a gumi
köszi
A power 3 is tökéleseten jó gumi,amit írtunk a kollégának,ott szűkíteni "kellett" a kört kissé.
nekem ma jöttek meg a pilot road3ak hnap teszik fel
ez már spanyolban készült
Akkor szerintetek jobb egy M7 RR vagy egy S20 Evo mint egy Power 3-as? Csak azért kérdezem mert most Power 2 van fent ezután power 3-at akartam de akkor lehet másra esik a választás.