Az elvileg nem elég biztos információ. Nézd meg a felniben a paramétereit (magyarul hogy hány col széles)! Szerintem ez inkább 5,5" de az a tuti, ha a leolvasod valamelyik küllőből vagy a pereméből (bele van öntve). Amennyiben 5,5"-os, akkor 180/55 kell rá.
sziasztok! ha van valakinek eladó új slick gumija amit gsxr-1000 re jó érdekel,kérem üzenjen.a motorom pályagép csak ott használom,most tértem át csak pályára. további szép napot mindenkinek.
Köszönjük Szépen Anno jó pár éve,amikor és amiért ezt az egészet elkezdtük,úgy tűnik,hogy jó úton halad :) A legolcsóbban új motorgumit adni a magyar motorosoknak. Mivel mi magunk is mind motorozunk,nem mindegy,hogy mennyiért vásároljuk meg az abroncsot és milyen hozzá értéssel,milyen vevő kiszolgálással viszonyulnak valakihez :) Szóval köszönjük a visszajelzést
Akkor ezt vmikor megbeszeljuk csinalsz egy olajcseret es vmi barmit addig atsetalok oda es megprobalom meghivatni magam egy kvra ha beprotezsalsz vagy lehet viszek egy csomag bonbont
Tőlük rendeltem én is és amikor leütöttem az entert már itt is volt a gumi pedig közben volt húsvét is!
Korrekt és igazi kereskedő aki tudja h Ő van a vevőkért!
www.revolutionmotor.hu