Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg esetleg nálunk az árakat:))
www.revolutionmotor.hu
Elkelt.
Dunlop SportSmart2 -re várok ajánlatokat!
180/55ZR17 Csak új érdekel.
czekmeisterdkukacccgmail.com Köszi!
Ja igen, az ára 30.000 HUF
Eladó BRIDGESTONE BT016 PRO sport abroncs párban, 120/70 R17 és 180/55 R17 méretben.

DOT:
első: 0714 (2014. 07. hét)
hátsó: 1714 (2014. 17. hét)

Pontosan 1969 km-t futottak (600-as Hornet-en). Igen megkímélt állapot, eredetihez közeli profilmélység, oldalt a gumitüskék is megvannak.

Tel.: 20/350-4467
Sziasztok!

Ezt a márkát használja valaki? Tapasztalatok?
http://www.r17.hu/31745-190/55...
120/70 zr 18 Continental Attack-08 9500f
120/70 r 17 Michelin Power one 2ct -09 9500ft 20 376 46 36
Sziasztok.
Robesz gumikat keresek 120/70-12 és 130/70-12 es méretben!
Szerelőnél van, ezért nem tudtam pontos adatot írni, reméltem, hátha valaki felismeri, de mindenképp megnézem :) Köszönöm az infót:)
Az elvileg nem elég biztos információ. Nézd meg a felniben a paramétereit (magyarul hogy hány col széles)! Szerintem ez inkább 5,5" de az a tuti, ha a leolvasod valamelyik küllőből vagy a pereméből (bele van öntve). Amennyiben 5,5"-os, akkor 180/55 kell rá.
Igazából csak a hátsó futómű vfr. Elvileg 5"
Az csak attól függ, hogy hány col széles a hátsó kereke
erőssen évjárat függő
Sziasztok. Vfr 750-re mi a maximális hátsó gumiméret? 180? Vagy még a 190 is rá megy?
sziasztok! ha van valakinek eladó új slick gumija amit gsxr-1000 re jó érdekel,kérem üzenjen.a motorom pályagép csak ott használom,most tértem át csak pályára. további szép napot mindenkinek.
Köszönjük Szépen Anno jó pár éve,amikor és amiért ezt az egészet elkezdtük,úgy tűnik,hogy jó úton halad :) A legolcsóbban új motorgumit adni a magyar motorosoknak. Mivel mi magunk is mind motorozunk,nem mindegy,hogy mennyiért vásároljuk meg az abroncsot és milyen hozzá értéssel,milyen vevő kiszolgálással viszonyulnak valakihez :) Szóval köszönjük a visszajelzést
Akkor ezt vmikor megbeszeljuk csinalsz egy olajcseret es vmi barmit addig atsetalok oda es megprobalom meghivatni magam egy kvra ha beprotezsalsz vagy lehet viszek egy csomag bonbont
Inkább a pinkmotors mellett, de ismerem a csajokat.
A szöszik jobbak...
Szivesen..olvastam a pinkmotorsnal dolgozol osszehozhatnal ott egy barnaval..
Köszi BB!
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Ne szemtelenkedj vele mert kurva nagy darab
A mammutot nem ismerem. Tudnál adni elérhetőséget?
Tőlük rendeltem én is és amikor leütöttem az entert már itt is volt a gumi pedig közben volt húsvét is!
Korrekt és igazi kereskedő aki tudja h Ő van a vevőkért!