Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz!
Még "szűz" a gumi addig van rá garancica....

Csak az a baj,hogy ez a rövidebb idő....
Ehh jó hogy benéztem ide...ezt jó tudni,hogy adtok
Én tavaly késő ősszel vettem egy garnitúra PR4-et,de semmi pappírt nem kaptam róla :/ Néztem is ki a fejemből,de nem foglalkoztam akkor vele mert éppen nagyon sürgős volt,de most hogy így meg említete vki
Nekem nem is a garancia a lényeg,mert már rég motoron van a cucc,hanem mégis valami vásárlást igazoló irat vagy mit tudom én,hogy mégis honnan van nekem ilyenem,kitől vetem,stb.
Mi a vélemény a Dunlop geomax enduro d909 gumiról,hátra menne fel egy ilyen! ?
Szia!
Tudunk adni számlát természetesen,de garancia jegyet is. És az butaság,hogy nem lehet érvényesíteni egy garanciát,hiszen ha gyártási hiba van egy gumin és nem volt még használva a gumi,azt a gyárnak kötelessége cserélni. Pl. szálszakadás,vagy öntési hiba...stb..
www.revolutionmotor.hu
Ha a garancia miatt aggódsz,ne tedd!

Hiába adnak garanciát bárhol autó/motor gumira SEHOL nem fogod tudni érvényesíteni....
Érdekelne hogy számla jár-e a nálatok vett gumikhoz,vagy valami vásárlást igazoló papír?
Nem akarom senki üzletét se rontani, látom pár gumis rámozdult a vásárlásodra. Többek között az is, ahonnan én vettem, szóval sztem hívd fel mindegyiket és mondd el nekik mire lenne szükséged. Én is S20 Evo-t vettem, 120/70 + 180/55, 70e Ft kiszállítva.
Tolna megyeben van valaki aki vagott slickel foglalkozik ?
Tudsz olcsóbbat? Megköszönném
Azért a legolcsóbbnak nem a legolcsóbbak közelről sem :) De persze tuti korrektek, az is valami.
Nincs valakinek egy pirelli mt75 110/80 gumija elfekvőben?
Írtam fb-n!
Szia!
Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz
Dunlop qualifier 190-50-17 és a pirelli diablo supercorsa 190-55-17 közt 20 azaz húsz mm külömbség van szélességben! A dunlop valóban 190mm ezzel szemben a pirelli csak 170mm! Nem akartam hinni a szememnek!
Azt hiszed, vagy biztos vagy benne? Mármint a típust illetően. Ugyanis - leginkább - versenygumik esetében a gumira írt méret (számok) és a valós külső paraméter nincsenek köszönőviszonyban. Valamint az adott méret milyen széles kerékre van szerelve? Amennyiben 160/60 a méret, azt 4,5"-ra (benne van a kerekedben) kellene szerelni, ha te pl. 5,0"-ra szerelted, akkor picit széthúzza és máris változik minimális mértékben mért szélesség érték. Szerintem nézd meg a pontos típusát és a kereked méretét és küldd át e-mailben!

Amúgy például a 2013-as gyártású Dunlop Sportmax D209GP, 160/60 ZR17 méretű gumi 4,5" széles kerékre szerelve 164 mm széles.
http://www.bridgestone-motorgu...

Itt nézz körül én tőlük vásárolok legolcsóbbak és korrektek.
Hidd el nem vagyok hülye :) Ha 160 lenne nem kérdeztem volna rá .......... amint már irtam 160/60 zr 17 69W van ráirva és ha megméred pl: Tolómérővel akkor az 172 mm egész pontosan de maradjunk a 170 -nél , csinálok róla képet is ha gondoljátok!
Üdv : Honvéd
Gumik 5e ft/db eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szerintem ne kockaztass. A fek, futomu stb inkabb a h-s gumira van tervezve de ha megis belefutsz egy ereszd el a hajam lehetosegbe jusson eszedbe lesz meg lehetoseged szaguldani de egy nagyobb motorral
Ezt kerdezd meg egy hozzaertotol. Szerintem vegyel olyan gumit amiben bizol es akkor biztosan nem lehet gond .
Egyébként mi határozza meg hogy mennyi a max sebessége egy guminak? Szarabbul van megépitve a H mint a W vagy mi?
Ki tudja, van az a lejtő meg hátszél...
Ezt probaltam en is a kolleganak finoman a tudtara adni de ha kell neki a 270km/h as gumi vegye meg. Az a lenyeg h biztonsagban erezze magat ettol
160mm annyinak kell lenni a gumi szélességének.
Azt hogy gyárilag W szereltek rá az az ő bajuk :D teljesen "fölösleges"