Ehh jó hogy benéztem ide...ezt jó tudni,hogy adtok
Én tavaly késő ősszel vettem egy garnitúra PR4-et,de semmi pappírt nem kaptam róla :/ Néztem is ki a fejemből,de nem foglalkoztam akkor vele mert éppen nagyon sürgős volt,de most hogy így meg említete vki
Nekem nem is a garancia a lényeg,mert már rég motoron van a cucc,hanem mégis valami vásárlást igazoló irat vagy mit tudom én,hogy mégis honnan van nekem ilyenem,kitől vetem,stb.
Szia!
Tudunk adni számlát természetesen,de garancia jegyet is. És az butaság,hogy nem lehet érvényesíteni egy garanciát,hiszen ha gyártási hiba van egy gumin és nem volt még használva a gumi,azt a gyárnak kötelessége cserélni. Pl. szálszakadás,vagy öntési hiba...stb.. www.revolutionmotor.hu
Nem akarom senki üzletét se rontani, látom pár gumis rámozdult a vásárlásodra. Többek között az is, ahonnan én vettem, szóval sztem hívd fel mindegyiket és mondd el nekik mire lenne szükséged. Én is S20 Evo-t vettem, 120/70 + 180/55, 70e Ft kiszállítva.
Dunlop qualifier 190-50-17 és a pirelli diablo supercorsa 190-55-17 közt 20 azaz húsz mm külömbség van szélességben! A dunlop valóban 190mm ezzel szemben a pirelli csak 170mm! Nem akartam hinni a szememnek!
Azt hiszed, vagy biztos vagy benne? Mármint a típust illetően. Ugyanis - leginkább - versenygumik esetében a gumira írt méret (számok) és a valós külső paraméter nincsenek köszönőviszonyban. Valamint az adott méret milyen széles kerékre van szerelve? Amennyiben 160/60 a méret, azt 4,5"-ra (benne van a kerekedben) kellene szerelni, ha te pl. 5,0"-ra szerelted, akkor picit széthúzza és máris változik minimális mértékben mért szélesség érték. Szerintem nézd meg a pontos típusát és a kereked méretét és küldd át e-mailben!
Amúgy például a 2013-as gyártású Dunlop Sportmax D209GP, 160/60 ZR17 méretű gumi 4,5" széles kerékre szerelve 164 mm széles.
Hidd el nem vagyok hülye :) Ha 160 lenne nem kérdeztem volna rá .......... amint már irtam 160/60 zr 17 69W van ráirva és ha megméred pl: Tolómérővel akkor az 172 mm egész pontosan de maradjunk a 170 -nél , csinálok róla képet is ha gondoljátok!
Üdv : Honvéd
Szerintem ne kockaztass. A fek, futomu stb inkabb a h-s gumira van tervezve de ha megis belefutsz egy ereszd el a hajam lehetosegbe jusson eszedbe lesz meg lehetoseged szaguldani de egy nagyobb motorral
Még "szűz" a gumi addig van rá garancica....
Csak az a baj,hogy ez a rövidebb idő....